02.08.06
23:38
мисля да транирам ръце в 1 ден...
-бицепс
сгъване на щанга прав
скотов с дъмбел или щанга.
сконценрични згъвания или от седеш или изправен с дъбели
-трицепс
френско
тесен хват
едно като фреснко ама с дъбели , нз как се казва упражнението ...
или скрипец
горе доло това са опражнения аз ги връткам и евентуално ше редувам първо бицепс после трицепс и после обратното
П.п.- ОТносно стриите , да помислим за тях преди появата имам млако стрии (2-3) та понека като прая ръце е 1 ден ще има стрии ..
Ще стане ли ако преди да почна да правя ръце 1 седмица ( или повече) да се мажа с некав мазен крем за стрии и после пак да продължавам като транирам по програмата ...
05.08.06
11:36
на дали ще ти се наложи да ползваш крем против стрии
защо ???по принцип имам стрии и стряха да се появяват понеже спрях да растя хахаха
аз го казвам понеже като се прави бицепс и трицепс се обтяга кожата доста и се получат стриите ...
искам се мажа преди да почна че да ми се по омазни малко кожата... а не после като се нацепя да се чудя кво става
06.08.06
00:23
[quote author=“PaTriK”]защо ???по принцип имам стрии и стряха да се появяват понеже спрях да растя хахаха
аз го казвам понеже като се прави бицепс и трицепс се обтяга кожата доста и се получат стриите ...
искам се мажа преди да почна че да ми се по омазни малко кожата... а не после като се нацепя да се чудя кво става
еми сори за офтопика аз бая сам се нацепил ама ако само това ще ти е кусура не се тревожи ...
21.08.06
23:23
Можеш да се мажеш с разни там неща и кремове но аз съм против това. Не можеш да ме убедиш че ако ръцете не са ти в един ден няма да има разтеж :wink:
[quote author=“PaTriK”]
П.п.- ОТносно стриите , да помислим за тях преди появата имам млако стрии (2-3) та понека като прая ръце е 1 ден ще има стрии ..
това не е защото правиш ръцете в 1 ден ! стриите не са от там вероятно си качил кг рязко
ЕСТ че ще е мн по добре ако се мажеш преди трен аз винаги го правя и след къпане преди имах адски мн стрии по ръцете които преминаваха от лилаво в тъмно розово но за около 1 година мазане почти изчезнаха вече не се набиват толкова на око а ръката ми е пораснала :)
ако кожата ти е суха и ти искаш да тренираш и да растеж няма решение за стриите излизат си и с използването на кремовете!!!! :wink:
Глупости говорите момчета, имаш ли стрии премири се с нищо не се мажи а си режи вените - еми глупости вземи си на ДЕВА крем против стрий ако вече не са го спряли аз мн трудно го намирам АДСКИ МНОГО ПОМАГА !