Бутане от лег разлики

18.08.06
21:37

Абе на вас колко кг ви е разликата при изпълнението на упражненията бутане от лег за гърди и бутане от лег за трицепс ?

Ми по едно време бутах с 10 кила повече за трицепс от колкото за гърди :shock:  :lol:

18.08.06
22:30

Въпроса ми е трябва ли да има разлика или да ги правя и двете с еднакви кила защото все пак се натоварват различни групи.

18.08.06
22:47

странно е но при мен са еднакви килата общо взето, най-много 2-3 кг разлика! Сериите правя с 90, 95 кг и на двете!

18.08.06
23:23

Аз имам 5кг разлика.

преди беше 10кг сега нямам идея колко защото спрех да го правя.

ST

19.08.06
00:10

аз свалям 10 килограма, че да не се катурна  :lol:  :lol:  :lol:

19.08.06
07:55

[quote author=“manson”]Ми по едно време бутах с 10 кила повече за трицепс от колкото за гърди :shock:  :lol:

сигурно си правел трицепса със чиитинг и на мен ми се е случвало на тесния  с повече кг да го правя ама точно тогава го правех именно с чиитинг

иначе 10 кг ми е разликата

ZW

19.08.06
08:27

Добре на вас бутането от лег за трицепс харесва ли ви като упражнение ?  :shock:

19.08.06
08:41

[quote author=“zweio”]Добре на вас бутането от лег за трицепс харесва ли ви като упражнение ?  :shock:

Хехехе тва е супер упражнение

И по темата аз от лег правя серий с 80 а за трицепс от лег бутам 85 :wink:

19.08.06
09:04

[quote author=“zweio”]Добре на вас бутането от лег за трицепс харесва ли ви като упражнение ?  :shock:

Как се помпам от това не е истина! При 5-6 повторения имам страшно напомпване, колкото и да е странно!

[quote author=“Ayo”][quote author=“manson”]Ми по едно време бутах с 10 кила повече за трицепс от колкото за гърди :shock:  :lol:

сигурно си правел трицепса със чиитинг и на мен ми се е случвало на тесния  с повече кг да го правя ама точно тогава го правех именно с чиитинг

иначе 10 кг ми е разликата

Николга не правя чийтинг. Просто гърдите са ми слаби.

ZW

19.08.06
09:39

[quote author=“YODA”][quote author=“zweio”]Добре на вас бутането от лег за трицепс харесва ли ви като упражнение ?  :shock:

Как се помпам от това не е истина! При 5-6 повторения имам страшно напомпване, колкото и да е странно!

Аз не съм го правил от години, ще го включа значи, първо упражнение ли го слагаш ?

KA

20.08.06
01:17

Я кажете колко тесен трябва да е захвата и лактите в страни или до тялото трябва да ходят?

20.08.06
08:55

[quote author=“Kambata”]Я кажете колко тесен трябва да е захвата и лактите в страни или до тялото трябва да ходят?

В никакав случай не слагаи китките една до друга да има поне 7-8 см растояние .... Щото ако не ме послушаш ще имаш неприятен инцидент с китките  :wink: .... А да то е добро за първо упражнение

20.08.06
15:19

При мен разликата е около 60-70 килограма

KA

20.08.06
23:35

ОК.А лактите в страни или до тялото трябва да отиват?

21.08.06
09:59

[quote author=“ASTOR”]При мен разликата е около 60-70 килограма

:lol:  Така е, дойдоха големите кг...

Лактите до тялото. Аз имах разлика 10кг, сега не го правя тва упр., но след месец пак почвам...

21.08.06
11:13

10 - 15 кг разлика. Разстоянието е малко по - малко от ширината на раменете (около 30 см), а лактите трябва да се движат по - възможност до тялото, не да се разтварят настрани.

21.08.06
12:05

Мен лично не ми е от любимите упражнения и много рядко го правя...

Упражнението не ми харесва на мен но като го правя разликата ми идва 10 килограма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1