Начин за трениране само на открито и вкъщи

22.08.06
01:43

Първо, здравейте на всички. Нов съм във форума и се надявам ако не разбирам някои неща да не ми се сърдите.
Второ искам да изясня, че не съм фен на фитнеса и силовите упражнения, нито желая да имам огромно тяло с много мускули по него. Работата е там, че ме интересуват само два типа тренировки, вкъщи и сред природата. Живея в подножието на планинанта Витоша и имам достъп до природа. Искам да Ви попитам дали може някой да ме посъветва за някакъв хубав начин на трениране на открито и вкъщи. Много ще съм благодарен. Това включва тичане, коремни, лицеви, набирания, кофички...Всичко с една дума, което може да се прави на открито. Мерси предварително на всички.

Щом имаш желание за движение това е добре, защото други казват, че нямат време и такива глупости смея да ги нарека за спорт и фитнес евентуално. А защо не искаш да тренираш в зала? Никой не казва, че ще станеш супер огромен и с много мускули. Има тренировки за всичко така да се каже. А за тренировката в къщи - тренирал съм така известно време, но когато стъпих в залата си е друго да ти кажа  :wink: Аз правех лицеви опори 5 по 20, едно упражнение което и до ден днешен не знам как се казва, то е за трицепс и заставаш с гръб към нещо ниско за да ти е опрат ръцете и краката напред, сваляш тялото до земята и после буташ нагоре( http://www.bb-team.org/exercise/000079.php), коремни преси 5 по 20(след време ги увеличих), и повдигане на краката от лег(ако в този случай може да се каже лег защото е просто място на което да легнеш). За открито - тичане мисля, че ще ти се отрази супер. Мислех да тичам и аз сутрин сега лятото ама тая ваканция като си лягам късно  :roll: 
и е така. Виждал съм един пич от съседния ми вход който отива в двора на близкото училище с едно въже за скачане и започва някакви такива произволни упражнения за разтягане и т.н. но не искам да говоря за нещо което не помня а и не знам точно какво беше  :)

22.08.06
16:05

by boxerg
едно упражнение което и до ден днешен не знам как се казва, то е за трицепс и заставаш с гръб към нещо ниско за да ти е опрат ръцете и краката напред, сваляш тялото до земята и после буташ нагоре(ако намеря линк с снимка как се прави ще я кача)

ето линк http://www.bb-team.org/exercise/000079.php

22.08.06
21:40

[quote author=“atomov”]Първо, здравейте на всички. Нов съм във форума и се надявам ако не разбирам някои неща да не ми се сърдите.
Второ искам да изясня, че не съм фен на фитнеса и силовите упражнения, нито желая да имам огромно тяло с много мускули по него. Работата е там, че ме интересуват само два типа тренировки, вкъщи и сред природата. Живея в подножието на планинанта Витоша и имам достъп до природа. Искам да Ви попитам дали може някой да ме посъветва за някакъв хубав начин на трениране на открито и вкъщи. Много ще съм благодарен. Това включва тичане, коремни, лицеви, набирания, кофички...Всичко с една дума, което може да се прави на открито. Мерси предварително на всички.

:lol:  Никакви огромни мускулища лепнати по тялото, а.. :)

3 трен в седмица

понеделник:

-загрявка
-лицеви опори 4, последните 2 серии до отказ
-1 серия коремни преси
-3 серии кофички не до отказ, последната с тежест до отказ
-1 серия повдигане на краката от вис до отказ

сряда

- бягане бавно темпо 10 минути
- загрявка
- 3 спринта на 70 метра/с почивки/
- 1 серии коремни преси
- 3 спринта на 100 /с почивки/

потък

-загрявка
- 2 коремно възлизане
- 2 сериипридърпване виснал на успоердка за гръб
- 4 серии набирания широк хват /последните 2 с тежест
-2 серии придърпване от вис със съединени раце на лост със тежест

На първо време може да не слагаш тежести, ако си залежал.
Ако се храниш добре ще направиш тяло за по-малко от година.

УСпех

П.П. В нетренировъчни дни може да си цъкаш някакви спортчета без много пресилване

FI

24.08.06
22:10

[quote author=“aerox4e”]by boxerg
едно упражнение което и до ден днешен не знам как се казва, то е за трицепс и заставаш с гръб към нещо ниско за да ти е опрат ръцете и краката напред, сваляш тялото до земята и после буташ нагоре(ако намеря линк с снимка как се прави ще я кача)

ето линк http://www.bb-team.org/exercise/000079.php

тва са кофички за трицепс баце :)

26.08.06
22:43

Ти си като един мой приятел : “-Аз няма да правя крака ,защото не искам да имам такива големи с вени по тях..” А в твоя случай е за цялото тяло.

А за упражнението казват се полукофички или кофички на лежанка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1