Тренировка за ръце?

09.08.06
23:27

Значи интересувам дали е добре да тренирам бицепса и трицепса в една трениравка?От 5 месеца тренирам и досега правех гърди-бицепс,гръб-трицепс.Сега мисля да смениа в един ден да правиа само ръце.Ефикасно ли е и по-колко упражниея е добре да се прави?

10.08.06
00:05

Мисля че първото съчетание е по добре, защото ако се тренират в един ден няма да ти остават сили и няма да можеш да натовариш двете муслулни групи еднакво. От друга страна ако се чустваш че имаш сили и можеш направи една тренировка за да усетиш как е. Сам трябва да рабориш с тялото си и да разбираш кое е правилно за теб. Всеки е индивидуален. А за упражненията до колкото съм чел из форума мисля че се правят по 3 за група, но зависи дали си за сила или за релеф. Виж какво ще те посъветват и останалите. По-здрави :)

10.08.06
08:21

И аз правя бицепс и трицепс в един и определено има ефект...

10.08.06
08:32

Т’ва за силите не е вярно, аз от 2 седмици ги правя в един ден ръцете и сила си имам и в излишак даже, а тренирам за маса. НП ;)

10.08.06
10:42

Ами аз определено тренирам за релеф и повече от 4 опражнения рядко правя.Когато чувсвтам, че имам повече сила...

правил съм бицепс ,трицепс и рамо в един ден и си ми стигат силите.

1.бицепс ,трицепс рамо
2.крака
3.почивка
4.гърди бицепс
5.гръб трицепс
6.почивка
7.почивка

10.08.06
12:44

Бицепс, трицепс и рамо? - това звучи адски скапващо, аз не бих могъл да ги събера в една тренировка...мхм

Иначе, аз си ги правя заедно - бицепс и трицепс и определено ми харесва, как действа - като са раздени, някка си не ги усещам толкоз..

SH

10.08.06
13:40

[quote author=“fizy”]Значи интересувам дали е добре да тренирам бицепса и трицепса в една трениравка?От 5 месеца тренирам и досега правех гърди-бицепс,гръб-трицепс.Сега мисля да смениа в един ден да правиа само ръце.Ефикасно ли е и по-колко упражниея е добре да се прави?

Ами досега трябва да си разбрал кожата ти дали е еластична и как си със стриите.Тренировката на ръце в един ден крие по голяма опасност от тяхното появяване.За това то си е до човека аз си тренирам ръцете в един ден и нямам нито една защото кожата ми е еластична но при теб може и да се появят.Ся продават разни кремове дето можеш да се мажеш с тях преди трен уж да те предпазят ма май няма много голям ефект от тях... :)

по здрави

10.08.06
13:48

[quote author=“shadow_”][quote author=“fizy”]Значи интересувам дали е добре да тренирам бицепса и трицепса в една трениравка?От 5 месеца тренирам и досега правех гърди-бицепс,гръб-трицепс.Сега мисля да смениа в един ден да правиа само ръце.Ефикасно ли е и по-колко упражниея е добре да се прави?

Ами досега трябва да си разбрал кожата ти дали е еластична и как си със стриите.Тренировката на ръце в един ден крие по голяма опасност от тяхното появяване.За това то си е до човека аз си тренирам ръцете в един ден и нямам нито една защото кожата ми е еластична но при теб може и да се появят.Ся продават разни кремове дето можеш да се мажеш с тях преди трен уж да те предпазят ма май няма много голям ефект от тях... :)

по здрави

Интересното е,че като почнах да тренирам ръце в една тренировка,а преди тренирах гърди и ръце в една,стриите ми намаляха може би 70%. :wink:

[quote author=“NRG52”]Бицепс, трицепс и рамо? - това звучи адски скапващо, аз не бих могъл да ги събера в една тренировка...мхм

Иначе, аз си ги правя заедно - бицепс и трицепс и определено ми харесва, как действа - като са раздени, някка си не ги усещам толкоз..

бицепса и трицепса в супер серии и после рамото. не е скапващо. Имайки предвид че ще ги тренираш още по веднъж в седмицата, ще правиш по малко упражнения, предимно основни, а с гърба и гърдите, оформящи.

10.08.06
18:04

[quote author=“someone```”]Мисля че първото съчетание е по добре, защото ако се тренират в един ден няма да ти остават сили и няма да можеш да натовариш двете муслулни групи еднакво. От друга страна ако се чустваш че имаш сили и можеш направи една тренировка за да усетиш как е. Сам трябва да рабориш с тялото си и да разбираш кое е правилно за теб. Всеки е индивидуален. А за упражненията до колкото съм чел из форума мисля че се правят по 3 за група, но зависи дали си за сила или за релеф. Виж какво ще те посъветват и останалите. По-здрави :)

еми това е най-добрия вариан за ръце , защото иначе трябва да ги съчетаеш с голяма група  , и се съмнявам че след като предварително си правил голяма мускулна група ще има повече сила за бицепц или прицепц .. или обратното ...
затова ако ти е проблема че няма да може да натоватиш и двата мусклика еднакво , ги редуваш бе брато .. бицепс после трицепс и другата седмица трицепс и после бицепс ..
по се пак пътя на тренировката за ръце в един ден крие много опасности - имам предвид цепето нна кожава - стриите ...

10.08.06
18:50

[quote author=“djpetko”]И аз правя бицепс и трицепс в един и определено има ефект...

при мен е същото.3 месеца тренирах гръб-бицепс, гърди-трицепс, но откакто започнах да ги тренирам в един ден ефекта е доста по-голям!

10.08.06
21:02

ще го пробвам със сигурност и ще видиме ефекта.Със стриите съм добре засега появясат се , но малко!

11.08.06
18:10

отидо в аптека , земи си некав мазен крем за стрии  и готово .
аз си зех на Икаров . не е скъп и в хубав и щи стигне за доста  време ...

12.08.06
22:05

[quote author=“PaTriK”]отидо в аптека , земи си некав мазен крем за стрии  и готово .
аз си зех на Икаров . не е скъп и в хубав и щи стигне за доста  време ...

Да ама това е ако стриите ти още са в съвсем ранен етап,заканснял ли си,каквото и да правиш няма смисъл...

Стрии. Това беше ефекта при мен като ги тренирах заедно. Също така и бицепса много се измаряше на 2то упражнение(правех го след трицепс) от 3 такива, което не действа добре определено  :?

22.08.06
17:25

[quote author=“someone```”]Мисля че първото съчетание е по добре, защото ако се тренират в един ден няма да ти остават сили и няма да можеш да натовариш двете муслулни групи еднакво. От друга страна ако се чустваш че имаш сили и можеш направи една тренировка за да усетиш как е. Сам трябва да рабориш с тялото си и да разбираш кое е правилно за теб. Всеки е индивидуален. А за упражненията до колкото съм чел из форума мисля че се правят по 3 за група, но зависи дали си за сила или за релеф. Виж какво ще те посъветват и останалите. По-здрави :)

пич, вземи попрочети това-онова преди да даваш съвети. ако искаш да ти растат ръцете, прави ги заедно и само тях в една тренировка. и за двата мускула (бицепс и трицепс) повече от 9-10 серии са излишни, защото са малки групи.

27.08.06
13:38

На всеки му вървят различно на мен примерно ми вървят повече като са разделени.

EL

27.08.06
15:46

[quote author=“djpetko”]И аз правя бицепс и трицепс в един и определено има ефект...

И аз правя така  8)

31.08.06
18:08

Аз съм ги тренирал в един ден известно време... около 2 месеца. Не доведе до преумора. Чувствах се добре, но не усетих чудодеен ефект.

Мисля, че ако ти е удобно и ако си оставяш достатъчно почивка до следващата тренировка, няма да имаш никакви проблеми.

FI

31.08.06
20:43

на суперсерии бицепс+трицепс
1класическо+френско
2скотово+лег тесен хват
3концентрирано+френско с дъмбел

31.08.06
21:33

концентрирано+френско с дъмбел

по-добре с кикбек да го правиш  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1