22.08.06
14:21
Налага ми се сега лятото да спра да тренирам за около 2 месеца, защото собственика на фитнеса излиза отпуск а и ще прави някакъв голям ремонт мисля. Та въпроса ми е - трябва ли да променя програмата по която тренирах до преди това или да съобразя тежестите със загубата на сила която мисля, че 100% ще има?
17 години, 81 килограма, 177 см. височина, 41 ръка, тренирам от година и 7 месеца.
А ето и програмата:
1 ден - гърди, бицепс
1. лег - 4 по 8 - 10
2. полулег - 3 по 8
3. полулег с дъмбели - 4 по 8 - 10
4. кофички - 3 по 10
1. бицепсово сгъване с щанга - 3 по 8
2. повдигане на дъмбели от седеж - 4 по 8
3. концентрирано - 4 по 10
2 ден - гръб
1. набиране пред врат - 4 по 8
2. придърпване на вертикален скрипец зад врат - 4 по 10
3. придърпване на хоризонтален скрипец - 4 по 8
4. повдигане на раменете с щанга за трапец - 4 по 10
3 ден - трицепс, рамене
1. френско - 4 по 8
2. вдигане на тежък дъмбел с 2 ръце зад врат - 4 по 8 - 10
3. вертикален скрипец - 4 по 10
1. повдигане на дъмбели предврат за предно рамо - 4 по 12
2. разтваряне в страни - 4 по 8
3. повдигане на щанга отзад за задно рамо - 3 по 12
Корем също правя в 1ия и 3ия ден но с него май знам как да се оправям но ако имате препоръки ОК. Крака не правя в момента. Ако не разбирате някое от упражненията защото съм го написал некадърно питайте защото ако имат точни имена не ги знам, за което съжалявам.
ако преди това си тренирал достатъчно време, бързо ще наваксаш. все пак направи 3-4 кръгови тренировки в началото и после може пак да блъскаш яко :D а аз бих те посъветвал да намериш някоя друга зала, докато твоят човек направи ремонта :wink:
Определено, затварянето на залата не е сериозна причина да спреш тренировките.
22.08.06
19:49
Съгласен съм, но трябва да пътувам всеки път с автобус 20 мин. до следващата, а тая е на 80 метра от входа ми 8)
22.08.06
20:19
това не е сериозно, ти откъде си?питам защото за градове като варна, софия, пловдив таква разстояния са си съвсем нормални.по добре се мотивираи да продължиш тренировките, отколкото да пускаш такива теми.
и не оставяи краката.
22.08.06
20:32
От София съм да, Левски Г. Знам че разтоянието е нормално но и залата е кофти :wink: Краката ще ги вместя зимата. Мисля че съм достатъчно мотивиран така че ако може отговори по темата. Благодаря на всички до сега.
Определено, затварянето на залата не е сериозна причина да спреш тренировките.
И това и... два месеца са нищо. Единия почини. Втория започни трен. на открито, яко да се тонизираш и развиеш малко аеробно, гъвкавост едно друго...
И като отвори залата си влизаш на макс трен. за маса, примерно.
За тези 2 месеца + още 2 в залата ако правиш всичко като хората, ще си в перфектна форма.
Сума варианти има, оправяй се... :wink: