Възвръщане на форма след стоп от 2 месеца?

22.08.06
14:21

Налага ми се сега лятото да спра да тренирам за около 2 месеца, защото собственика на фитнеса излиза отпуск а и ще прави някакъв голям ремонт мисля. Та въпроса ми е - трябва ли да променя програмата по която тренирах до преди това или да съобразя тежестите със загубата на сила която мисля, че 100% ще има?

17 години, 81 килограма, 177 см. височина, 41 ръка, тренирам от година и  7 месеца.

А ето и програмата:
1 ден - гърди, бицепс
1. лег - 4 по 8 - 10
2. полулег - 3 по 8
3. полулег с дъмбели - 4 по 8 - 10
4. кофички - 3 по 10

1. бицепсово сгъване с щанга - 3 по 8
2. повдигане на дъмбели от седеж - 4 по 8
3. концентрирано - 4 по 10

2 ден - гръб
1. набиране пред врат - 4 по 8
2. придърпване на вертикален скрипец зад врат - 4 по 10
3. придърпване на хоризонтален скрипец - 4 по 8
4. повдигане на раменете с щанга за трапец - 4 по 10

3 ден - трицепс, рамене
1. френско - 4 по 8
2. вдигане на тежък дъмбел с 2 ръце зад врат - 4 по 8 - 10
3. вертикален скрипец - 4 по 10

1. повдигане на дъмбели предврат за предно рамо - 4 по 12
2. разтваряне в страни - 4 по 8
3. повдигане на щанга отзад за задно рамо - 3 по 12

Корем също правя в 1ия и 3ия ден но с него май знам как да се оправям но ако имате препоръки ОК. Крака не правя в момента. Ако не разбирате някое от упражненията защото съм го написал некадърно питайте защото ако имат точни имена не ги знам, за което съжалявам.

22.08.06
17:31

ако преди това си тренирал достатъчно време, бързо ще наваксаш. все пак направи 3-4 кръгови тренировки в началото и после може пак да блъскаш яко :D а аз бих те посъветвал да намериш някоя друга зала, докато твоят човек направи ремонта :wink:

22.08.06
17:32

[quote author=“ronnieC”]  а аз бих те посъветвал да намериш някоя друга зала, докато твоят човек направи ремонта :wink:

Определено, затварянето на залата не е сериозна причина да спреш тренировките.

Съгласен съм, но трябва да пътувам всеки път с автобус 20 мин. до следващата, а тая е на 80 метра от входа ми  8)

EM

22.08.06
20:19

това не е сериозно, ти откъде си?питам защото за градове като варна, софия, пловдив таква разстояния са си съвсем нормални.по добре се мотивираи да продължиш тренировките, отколкото да пускаш такива теми.
и не оставяи краката.

От София съм да, Левски Г. Знам че разтоянието е нормално но и залата е кофти  :wink: Краката ще ги вместя зимата. Мисля че съм достатъчно мотивиран така че ако може отговори по темата. Благодаря на всички до сега.

22.08.06
21:28

[quote author=”Петко К”][quote author=“ronnieC”]  а аз бих те посъветвал да намериш някоя друга зала, докато твоят човек направи ремонта :wink:

Определено, затварянето на залата не е сериозна причина да спреш тренировките.

И това и... два месеца са нищо. Единия почини. Втория започни трен. на открито, яко да се тонизираш и развиеш малко аеробно, гъвкавост едно друго...

И като отвори залата си влизаш на макс трен. за маса, примерно.

За тези 2 месеца + още 2 в залата ако правиш всичко като хората, ще си в перфектна форма.

Сума варианти има, оправяй се... :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1