ТЕРМО КЪТ?!

23.08.06
18:01

всички говорят за всичко но не и за термо кът на оптиум нутришън......защо?!
кажете нещо и за него...

23.08.06
19:29

Ами продукта че е качествен няма спор. Особенно ако се комбинира със някакъв карнитин. Работата е там че е доста скъп (което ме подсеща да тегля една на ум на М. Милев), а за тия пари може да си намериш доста по-прехвалени бърнари  :x

23.08.06
19:38

Не струва, не си давай парите на вятъра ! (адски съжалявах, че си го взех на времето ама като не знаех какво да търся в един препарат)
Garcinia Cambogia, Neopuntia, Phase2.Promilin - все безполезни неща.
Наблъскан е с кофеин - 600-700мг на ден се падат.Ако си чувствителен към кофеина ОК, но ако не - има много по-евтини варианти на кофеин.
Единственото хубаво са EGCG и CLA, но иди разбери колко мг има вътре, така че и те са под въпрос.
Ако все пак не съм те разубедил си вземи:
Thermo Cuts Extreme - ako го има в БГ, той е по-добре макар, че е смешен отвсякъде. :mrgreen:

—————
Дани нутришън таргет се сетят да вкарат MAN Scorch и Controlled Labs Red Acid - там е истината :!:

23.08.06
19:54

Aбе ако  беше 25 кинта като в нормалните страни щяхме друга песенда пеем :) Иначе и аз имам мерак да пробвам Red Acid ама за жена, с тия червени изпълнения в тоалетната...нещо, не знам... Също съм се навил и на S.A.N Tight Fat. Интересно ми е manson с какво впечатление ще остане от Lipo 6…

23.08.06
20:01

Хах, мноо теми изчетох ама не видях да има червени изпълнения.Да не би да имаш предвид Hydroxycut Hardcore ? При него има такива неща.
Ами аз и по-скъп да е от нормалните страни пак бих го взел, ама догодина сега вече не ми трябва.
Тight също е добър, но трянва по 2 на ден да се пие.
Колкото до липото и аз чакам manson да сподели.50% така яко ги разлюлява, другите 50% не го усещат, че някои и с Vasopro го стакват.
Аз лично съм много доволен от Basic Cuts за момента пък и за 42лв  :lol:

——
Е, не я оспамихме чак толкова.Поне вече знае какъв продукт да търси :twisted:

23.08.06
20:14

Да точно така :) щях да пиша Red Acid и  Hidrocut-а че имам мерак да пробвам ама нещо съм разсеян. Бтв така като чета по форумите за тоя Hidrocut маи и там  е така 50-50% доволни недоволни :) То маи при всички е така.... Както и да е , в краина сметка се оказва, че всяко тяло е различно, на всички принципи и методи реагира различно, само доброто хранене е  универсално!

Сиси сори че ти оспамихме темата  :oops:

Хммм .. отначало мислех за Melting Point, но се оказа че има много хора, които го препоръчват, пък почти няма хора които да казват че им е подействал. Tight при някой действа, но при 50%+ няма абсолютно никакво влияние. Затова се спрях на Липо 6 - намерих сайт с рейтинги и Липо-то имаше най-добра комплексна оценка. Все пак за мен Red Acid и MAN Scorch (особено +Vaporize) са на върха. Другата година може би тях ще пробвам. Тея дни ще ми дойде Липо-то и ще видим как влияе.  :D

23.08.06
20:52

mason от къде си поръча Lipo-то и колко пари ти излезе?!Кажете нещо повече за тези Red Acid и MAN Scorch колко струват добри ли са и от къде мога да си ги поръчам сигурно в БГ ги няма но ако знаете някой от който могат да се поръчат.

23.08.06
21:05

[quote author=“BlindMind”]mason от къде си поръча Lipo-то и колко пари ти излезе?!Кажете нещо повече за тези Red Acid и MAN Scorch колко струват добри ли са и от къде мога да си ги поръчам сигурно в БГ ги няма но ако знаете някой от който могат да се поръчат.

Няма ги в БГ.Засега.
Най-добрите варианти са:
MAN Scorch + Vaporize
Red Acid + Sesaglow
Basic Cuts + Melting Point
Lipo6 + Melting Point/Sesamin
A пък в комбо с нашето НВД(добре изпипано 1гр/кг въгл) ще е трепач, те американо за тях НВД са поне 170-190гр въглехидрати дневно :mrgreen:
—-
manson - welcome back

[quote author=“emzo”]manson - welcome back

Добре заварил :) Екстра си изкарах :) На Q-то - клюките  :lol:

[quote author=“BlindMind”]manson от къде си поръча Lipo-то и колко пари ти излезе?!Кажете нещо повече за тези Red Acid и MAN Scorch колко струват добри ли са и от къде мога да си ги поръчам сигурно в БГ ги няма но ако знаете някой от който могат да се поръчат.

Lipo-to от Нутришън Таргет - там можеш и цените да видиш. Много са добри, да. Стаковете ти ги е написал emzo вече  :wink:

23.08.06
22:56

а това нитрейшън таргет някакъв линк можеш ли дадеш да го видя

[quote author=“BlindMind”]а това нитрейшън таргет някакъв линк можеш ли дадеш да го видя

http://www.nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=20100

24.08.06
06:54

питам ви за нещо..тая тема ясно е написана ТЕРМО КЪТ.....моля пишете за това и за нищо друго...чак и линкова за разни други продукти има..искам да пишат хора който са ползвали само това...ефекти и т.н.....МОЛЯ ВИ....чак и спам има :!:

Пиши с нормален шрифт!
manson

24.08.06
09:47

По-ясно от това няма как да ти го кажа, продукта НЕ СТАВА, търси си някой друг от изброените по-горе.
Приемам последния ти пост като викане !!!

24.08.06
17:34

тея нутрищън Таргет сайта български ли и? и за колко време доставят , дайте малко инфо ...
каква е гаранцията че като направиш превода ще получиш продукта ?

24.08.06
19:13

[quote author=“emzo”]По-ясно от това няма как да ти го кажа, продукта НЕ СТАВА, търси си някой друг от изброените по-горе.

мнението ти е такова....ок...но това никак незначи че ще изслушам само теб.........?!
така че твоето НЕСТАВА не ме накара да не си го купя

[quote author=“sisil”][quote author=“emzo”]По-ясно от това няма как да ти го кажа, продукта НЕ СТАВА, търси си някой друг от изброените по-горе.

мнението ти е такова....ок...но това никак незначи че ще изслушам само теб.........?!
така че твоето НЕСТАВА не ме накара да не си го купя

Chromium 300 mcg 250%
(as chromium GTF picolinate)

Proprietary ThermoCuts Blend: 2970 mg

Garcinia Cambogia Extract (fruit)(65% HCA), NeOpuntia Extract (Opuntia ficus-indica)(leaf), Caffeine Anhydrous, Phase 2? (Phaseolus vulgaris)(fruit), Green Tea Extract (Camellia sinensis L.)(leaf)(40% EGCG22% added caffeine), Guarna Extract (Paullinia cupana)(seed)(22% caffeine), Promilin? (Trigonella Foenum-graecum)(seed)(40% 4-Hydroxyisoleucine), Conjugated Linoleic Acid (CLA), L-Carnitine, Grapefruit Extract (peel)(20% naringin), White & Purple Willow Extract (Salix Alba)(bark)(15% salicin), Bioperine? (Piper nigrum & longum L.)(fruit), Vanadyl Sulfate.

В по-голямата си част безсмислени съставки, които не действат. Да не говорим че не пише дозите и в 100% ще са малки щом всичко горе е общо 3 грама. Продуктът не е добър.

25.08.06
07:53

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1