27.08.06
23:30
знам че темата няма нищо общо със спорта но съм сигорен че ще има и други зайнтересовани .Значи въпроса ми е скледния -има магазини и складове дето се продават маркови дрехи на ниски цени ако някой знае такъв магазин(склад ) да сподели информацията ще е полезна за всички (предполагам).Става въпрос за софия
Дрехите са ми нужни за тренировка ако тва прави темата актуална кефи ме да тренирам с маркови дрехи !!
Като знаеш че темата няма нищо общо с фитнеса защо въобще я пускаш???!!!
К
Поради големия интерес отключвам темата. Спамът няма да бъде толериран. Темата ще бъде заключена отново след 3 дена.
manson
Заключвам темата, както беше уговорката. manson
27.08.06
23:56
човек говоря за такива вкарани от митницата в mall of sofiq си е скапо
28.08.06
00:00
Аз съм чувал за софия, че направо в митницата се продават в складовете, ама не знам подробности.
28.08.06
02:02
Във фирмените outlet-и на Adidas в София, Варна, Пловдив и Бургас ще откриете мъжки и дамски облекла и спортни стоки от предишни колекции на марката. 25%, 35%, 45% и 50% е поетапното намаление на стоките в тях.
адрес: София, бул. Братя Бъкстон 85, тел. 02/ 9155 732; Бургас, бул. Стефан Стамболов 132, тел. 056/ 833 481; Варна, бул. Осми приморски полк 104, тел. 052/ 699 543; Пловдив, бул. България 97 (х-л Санкт Петербург), тел. 032/ 946 680
С от 50% до 70% от първоначалните цени е намалението на всички облекла, аксесоари и обувки в outlet-а fan Point. Представени в него са мъжките и дамските колекции от предишни сезони на Replay, Rifle & Pacific Trail, Quiksilver, Roxy, както и обувки и аксесоари на Puma.
Малкият outlet предлага обувки и дрехи на над десет различни марки, намалени с от 30% до 80% от първоначалната им цена. Повечето модели са от отминали сезонни колекции или единични мострени бройки. Спортни обувки, джапанки и маратонки на Clarks, Acupuncture, Dunlop, 3point, Perry Ellis America, Diverse, Guess и Gola плюс мъжки и дамски тишърти, дънки, блузи и ризи на Diesel, Keep Out, Sisley, Pepe Jeans и Smith’s ще намерите в outlet-а Hot Spot.
Освен дрехи и аксесоари Miss Sixty, както подсказва и името му, в този outlet ще намерите модели от предишни колекции и такива с малки фабрични дефекти на Energie (мъжки), Killah и Indian Rose (дамски), Custo Barcelona и Guess (мъжки и дамски). Намалението тук е от 30% до 70% от първоначалната сезонна цена.
адрес: София, кв.Стрелбище, ул. Дедеагач 11А, тел. 02/ 958 10 77 работно време: понеделник – събота от 12.00 до 20.00 ч.
Откритият преди няколко месеца малък монобрандов outlet предлага дамски и мъжки облекла на Mexx от стари колекции, както и отделни дрехи с малки фабрични дефекти. Намалението на всички стоки – дрехи и аксесоари – е между 40% и 60%.
Само Outlet се нарича магазинът, в който ще откриете мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари от стари колекции на Guess, Calvin Klein, Nazareno Gabrielli, Sergio Rossi, Coccapani, Miu Miu, Thes Tziveli, Ahora, D.Exterior, Alviero Martini, Enrico Coveri и др. От 70% до 95% по-ниска от първоначалната сезонна цена е сумата, която ще платите за всяка закупена от този outlet стока.
адрес: София, на ъгъла на улиците Денкоглу и Ангел Кънчев (вход от ул. Ангел Кънчев)
тва е от мене момчета ако някой друг знае други магазини да казва аз знам още 3-4 ама адресите не им знам
добре, тези outlet-и складове ли са или магазини? и тези фабрични зефекти кви са? скасани етикети? щото и в моя блок има такав магазин ама там има и по сериозни дефекти като единия ракав е по голям от другия или скасани данки на много гадни места...
28.08.06
10:42
заеби тея складове ,точно заради ейтакива далавери сме на зад защото всеки гледа да се итарикати ида купи някаде на черно=евтино....затова има корупция по митниците и т.н. .Какво ти пречи като си фен на марковите дрехи да си купиш ени маратонки адидас 120-40лв. един потник umbro 30лв. и т.н. не е чак толкова скъпо , но поне знаеш какво носиш :wink: (същото като с добавките)
28.08.06
12:51
[quote author=“weenie”]добре, тези outlet-и складове ли са или магазини? и тези фабрични зефекти кви са? скасани етикети? щото и в моя блок има такав магазин ама там има и по сериозни дефекти като единия ракав е по голям от другия или скасани данки на много гадни места...
Outlet означава да предлагат дрехи от минали колекции.
28.08.06
12:57
[quote author=“Sportex”][quote author=“weenie”]добре, тези outlet-и складове ли са или магазини? и тези фабрични зефекти кви са? скасани етикети? щото и в моя блок има такав магазин ама там има и по сериозни дефекти като единия ракав е по голям от другия или скасани данки на много гадни места...
да да аутлет дрън дрън по евтино .... ....
оня ден си зех маратонки от там 160 ....
28.08.06
13:01
А можете ли да кажете в магазина на Адидас на Витошка, срещу Съдебната палата докарали ли са новите баскетболни модели на Адидас? Т-мак5 и т.н. Иначе ще се разкарах напразно до София и обратно...
Аз ще ходя тия дни може би да си взимам обувки оттам и ще пиша. Иначе добре си се насочил към 5тиците, понеже те нямат отзад такова въженце :lol:
Иначе тия с въженцата мноо калпави :?
Но пък ако ги има ще са около 300 кинта ?
28.08.06
13:28
Аз си мислех че за друго се пита в темата. Тук става дума за някакви намаления, а аз знам че в софия в Митницата в складовете имало направо дънки и други дрешки чисто нови за по 3-5 лв., ама бързо се разграбвали.Вие чували ли сте такова нещо?
28.08.06
13:32
Аз ще ходя тия дни може би да си взимам обувки оттам и ще пиша. Иначе добре си се насочил към 5тиците, понеже те нямат отзад такова въженце :lol:
Честно казано сега съм с Team Mac и са боклук, но Nike не могат да изкарат красив модел. Кога ще ходиш? Аз в Четвъртък ще съм в София... до тогава дали ще знаеш?
btw В Mall of Sofia дали ще има маркови маратонки?
28.08.06
13:38
Миналата седмица отвориха магазин на Адидас в Благоевград обаче цените не съм ги гледал ма тва което ме издразни е че персонала не е копмпетентен, един мой приятел ги пита кога ше получат един модел маратнки ( от тея Originals) и тея го гледат като телета, но не знам как е по другите градове, иначе съм голем фен nа Adidas
28.08.06
14:05
[quote author=“JiVk0”][quote author=“Sportex”][quote author=“weenie”]добре, тези outlet-и складове ли са или магазини? и тези фабрични зефекти кви са? скасани етикети? щото и в моя блок има такав магазин ама там има и по сериозни дефекти като единия ракав е по голям от другия или скасани данки на много гадни места...
да да аутлет дрън дрън по евтино .... ....
оня ден си зех маратонки от там 160 ....
Еми били са явно по-скъпи... аз вчера си взех панталон на -50% за 130лв ама не се оплаквам.
Честно казано сега съм с Team Mac и са боклук, но Nike не могат да изкарат красив модел. Кога ще ходиш? Аз в Четвъртък ще съм в София... до тогава дали ще знаеш?
Значи по принцип в Мола също има магазин на Адидас, но като бях там имаше по-малко модели от при палатата и опр. нямаше т-мак 5тици.
Сега ще видя как съм с финансите, че кофти се охарчих и щом до четвъртък ти трябва сигурно ще отида утре...
П.С. В чужбина до официалния магазин има аутлет. А тук често не ги намаляват с 50% колкото трябва, та така е бил може и твоя случай Живко, или просто си си купил обувки за 200 и ^.
28.08.06
15:00
Значи по принцип в Мола също има магазин на Адидас, но като бях там имаше по-малко модели от при палатата и опр. нямаше т-мак 5тици.
Сега ще видя как съм с финансите, че кофти се охарчих и щом до четвъртък ти трябва сигурно ще отида утре...
П.С. В чужбина до официалния магазин има аутлет. А тук често не ги намаляват с 50% колкото трябва, та така е бил може и твоя случай Живко, или просто си си купил обувки за 200 и ^.
Ще съм ти задължен! Тя цялата серия е много добра - http://www.adidas.com/sports/basketball/content/vertical/country/com/site.asp?strcountry_adidascom=com Може и да не е Т-мак 5ца .. просто да я има тая последната серия...
28.08.06
15:49
Стимулирайте родната икономика 8)
28.08.06
16:15
аз не се оплкавам маратонките са естествена кожа и гумирани отгоре мнго як дизайн и са прилепнали плътно по крака , спринтьорски са общо 2 те тежат около 200 грама не повече може и по малко . Ама искам да кажа че и в аутлета нещатата не са евтини общо взето се плащза повече и заради марката .
Ще съм ти задължен! Тя цялата серия е много добра - http://www.adidas.com/sports/basketball/content/vertical/country/com/site.asp?strcountry_adidascom=com Може и да не е Т-мак 5ца .. просто да я има тая последната серия...
Абе би ли ми дал снимки с точните модели, които те интересуват, щото от линка не съм сигурен, че попадам на каквото трябва ;)
28.08.06
20:16
каде се намират тия складове и дрехите там маркови ли са или просто некви дрехи ?
28.08.06
20:27
t-mac 5
a3 superstar structure http://www.anacondasports.com/wcsstore/anaconda10/images/a3_superstar_structure_med.jpg
a3 gameday structure http://sch.imageg.net/graphics/product_images/pG01-1969584reg.jpg
game day lightning 2 http://dsp.imageg.net/graphics/product_images/pG01-1845122reg.jpg
supercush http://www.preisvergleich.org/pimages/Basketballschuhe-Adidas-Supercush_96__524199_40.jpg
Нещо такова. Като тези които са на сайта. Аз ще видя все пак и другите марки, но тия ми се нравят доста :D
t-mac 5
a3 superstar structure http://www.anacondasports.com/wcsstore/anaconda10/images/a3_superstar_structure_med.jpg
a3 gameday structure http://sch.imageg.net/graphics/product_images/pG01-1969584reg.jpg
game day lightning 2 http://dsp.imageg.net/graphics/product_images/pG01-1845122reg.jpg
supercush http://www.preisvergleich.org/pimages/Basketballschuhe-Adidas-Supercush_96__524199_40.jpg
Нещо такова. Като тези които са на сайта. Аз ще видя все пак и другите марки, но тия ми се нравят доста :D
Сега се връщам от магазина. Т-мак 5 нямаше, но имаше някви подобни с 2 лепки през мястото за връзки дето е. а3 суперстар няма, game day lightening 2 имаше, supercush нямаше...Абе погледни все пак, може нещо да ти хареса. :)
29.08.06
22:06
Четвъртък съм с София и ще видя. Много ти благодаря за усложливостта!
П.П. Третия Мол в България ще е в Търново 8) На 15ти септември ще го отварят 8)