31.08.06
20:13
ima li protein, amino kisilini ili fatburneri koito mogat da okajat nekakvi stranichni efekti kato impotentonst i podobni ???
31.08.06
20:40
Не няма!
Някой всеки момент ще ти каже (напише) ” Пиши на кирилица!”
[quote author=“Huskarl”]Не няма!
C yDoBo/CTBuE Ho ToBa E EduHCTBeHHuq Ha4uH nPoCTo CaM B 4y}|{buHa u HqMaM nPaBo Da install-Ha Flextype Ha C/y}|{ebHoTo PC a ToBa mu OTHe 10 min Da ro HanuLL|a :twisted:
[quote author=“m0rdr0k”][quote author=“Huskarl”]Не няма!
C yDoBo/CTBuE Ho ToBa E EduHCTBeHHuq Ha4uH nPoCTo CaM B 4y}|{buHa u HqMaM nPaBo Da install-Ha Flextype Ha C/y}|{ebHoTo PC a ToBa mu OTHe 10 min Da ro HanuLL|a :twisted:
Луд си! :idea:Според мен няма такива добавки, въпреки че за креатина имам малко съмнения, че влияе на мозъка, защото винаги в края на месеца с креатин съм някакси по-неспокоен и агресивен. Не знам на какво се дължи това - просто винаги се получава като приемам креатин по-дълго време. Интересно ми е дали подобни или други ефекти са наблюдавани и при други приемащи креатин. Все пак креатина не е напълно проучен и се приема само заради най-известните му ефекти - задържане на вода в мускула и бързо покачване на мускулната маса.
31.08.06
21:18
не знам за креатина аз си правих циъл и нямаша подобен ефект при мен поради простата причина ,че винаги съм агресивен :twisted: