Суперсерий да или не ?

SE

13.08.06
23:05

Здравейте.
Тренирам в един ден бицепс + трицепс и въпросът ми е как ще е по добре за качване на маса?
Със суперсерий или нормална тренировка?

13.08.06
23:14

[quote author=“SenTenza”]Здравейте.
Тренирам в един ден бицепс + трицепс и въпросът ми е как ще е по добре за качване на маса?
Със суперсерий или нормална тренировка?

с ТЕЖКА тренировка става само...

13.08.06
23:35

Зависи от много , много неща.Ако си начинаещ забрави за това, просто имаш потенциал с традиционните тренировки

FI

17.08.06
22:58

ако си начинаещ изчакай няколко месеца със суперсериите щото те са тежки.ако ли не-СУПЕРСЕРИИ БЕЙБИ (особено за ръцете много помпат) :)

FI

18.08.06
02:04

Мисля, че изпълнението на суперсериите всеки път не е задължително. Един-два пъти месечно е достатъчно.

Зависи от стажа ти. Ако си начинаещ - давай с нормална тежка тренировка. След време опитай супер серии, но не във всяка тренировка а през тренировка да кажем(ако правиш ръце 1 път седмично). А трябва да имаш предвид и стриите  :wink:

25.08.06
16:10

аз съм напълно ЗА , за вапроса със суперсериите , обаче големият проблем СТРИИ наистина е налице при мене , затова ако имаш стаж прави , но обръщаи и и по-голямо внимание на кожата си , защото е ХИПЕР грозно (стрията  :cry: )

SE

31.08.06
21:00

Ами стажа ми е почти 7 месеца готов ли сам за суперсерии според вас ?

Нищо не пречи да пробваш. Докато не го изпиташ ти самия никой не може да ти каже кое е 100% добро за тебе. Пробвай. Това е моя съвет.

01.09.06
00:23

четох някаде че при суперсерии на антагонисти , мускулната група която се прави втора се натоварва по добре и расте по-бързо , това така ли е???

01.09.06
15:39

суперсерий за ръце сам твързо ЗА.

п.п. е зависи от стажа де.

08.09.06
13:54

Ако си тренирал 7 месеца яко без прекъсване може и да опиташ и по някоя суперсерия. Почни, ако искаш с бицепс - трицепс!

08.09.06
20:49

Супер серия прави когато искаш да шокираш малко мускула, когато е в застой и нищо не му действа тогава го изненадай.

08.09.06
20:58

добре казано  8)

09.09.06
13:40

Почти сички които съм питал са ми казвали че супер сериите са за такива дет земали ... нал се сещате. Нали тва не е така? Аз лично съм правил гигантски но не и супер серии и мисля да пробвам :twisted:  :twisted:  :twisted:

Ти знаеш ли какво е супер серия? Махни тая снимка защото така и така ще я махнат.

09.09.06
13:49

Снимката я слових там без да искам ... Знам кво е супер серия ест.... Не ми е голям стажа но е приличен .. Година и половина. Ами пражиж трицепс и след това веднага отиваш и правиж бицепс. :lol: Но всички ” дето са големи разбирачи ” вакат че било ако земаш зоб не е вярно нали? :roll:

Не разбира се. Можеш да си правиш супер серии когато искаш. Те са с цел да стреснеш мускула.

JI

10.09.06
06:37

абсолютно против супер сериите съм , но както ида е .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1