30.08.06
22:49
тук предлагам да постваме магазините от които си купуваме добавките, както и различните сайтове (чужди и наши) и по какъв начин (начини на плащане, какви карти и т.н), а и най-добрите цени.
30.08.06
23:28
Пазарувам само от магазина на Нутрим в Пловдив,щото там е по евтино отколкото в магазините,пък и за ученици правят отстъпка.Знам,че след изследванията за някой от техните протеини повечето гледат с лошо око на марката,ама мен пък ми вършат работа продуктите им.Относно сайта има го в друга тема в форума,малко се поразрови;)
Ами то пич по-добре си купувай соев протеин от някой супермаркет щом тьрсиш евтиното, а не качеството който е 8-10 лв/кг - така поне сьс сигурност ще знаеш какво има вьтре.
Иначе по темата лятото не сьм си купувал никакви добавки, а скоро мисля да пробвам да порьчам от нутришьн таргета.
nu4 ako umaLL| Bb3mo}|{HoCT B/e3 Ha www.bodybuilding.com aMa Tu Tpeba KpeDuTHa KapTa uHa4e e super
Аз пазарувам от Бай Коце - астероиди планети , галактики. Сега мисля да почвам цикъл с пропан-бутан :D :D :D :D :D
01.09.06
01:15
бааааааа напрао не моа спра да се смея :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: