Въпрос за краката

01.09.06
17:22

Някой знае ли при краката дали задната част е 2/3 от бедрото, както е за трицепса при ръцете? Мерси предварително :wink:

JI

01.09.06
18:15

не е ;) при краката според мен е обратното :)

01.09.06
18:31

четириглавия бедрен мускул е наи-големия мускул в човешкото тяло!!! както каза JiVko обратно е

Точно обратното  :wink:

01.09.06
18:38

[quote author=“ronnieC”]Някой знае ли при краката дали задната част е 2/3 от бедрото, както е за трицепса при ръцете? Мерси предварително :wink:

При бедрото квадрицепса изпълнява същата функция, като трицепса на ръката. Тоест, трябва да сравняваш квадрицепса с трицепса, а не с бицепса. Аналогично, задната част на краката е като бицепса при ръцете (изпълнява сгъване). Не случайно се нарича бицепс на бедрото.

NI

01.09.06
18:41

[quote author=”Петко К”][quote author=“ronnieC”]Някой знае ли при краката дали задната част е 2/3 от бедрото, както е за трицепса при ръцете? Мерси предварително :wink:

При бедрото квадрицепса изпълнява същата функция, като трицепса на ръката. Тоест, трябва да сравняваш квадрицепса с трицепса, а не с бицепса. Аналогично, задната част на краката е като бицепса при ръцете (изпълнява сгъване). Не случайно се нарича бицепс на бедрото.

Е тогава значи клек-а не е най-пълноценното упражнение за крака,щото нали натоварва задната част най-вече :?

01.09.06
19:05

[quote author=“Nikito1”][quote author=”Петко К”][quote author=“ronnieC”]Някой знае ли при краката дали задната част е 2/3 от бедрото, както е за трицепса при ръцете? Мерси предварително :wink:

Е тогава значи клек-а не е най-пълноценното упражнение за крака,щото нали натоварва задната част най-вече :?

Не си прав,точно обратното е.

02.09.06
00:04

клека товари сичко ...при тва само пълния товари задната

ST

02.09.06
00:25

[quote author=”Петко К”][quote author=“ronnieC”]Някой знае ли при краката дали задната част е 2/3 от бедрото, както е за трицепса при ръцете? Мерси предварително :wink:

Петко К, това го прочето 4 пьти за да го усмисля  :roll:  :shock:  :D

Е то е напълно логично какво го мислиш толко  :)

02.09.06
13:13

[quote author=“Lucifer_”]клека товари сичко ...при тва само пълния товари задната

Клека е най-доброто упражнение ... Но не само пълния товари задната ... В грешка си

02.09.06
13:17

е да ама смисъл лекинко го товари ...... шот аз бях скъсъл влакна и като го правих полу клека не ме болеше  :)

02.09.06
22:21

еми аз съм клякал секакси , приклякания, клекове ( правилен ) и дълбок клек  и задната част не съм усетил да се натоварва...а за автова на темата , как си представап задното бедро да е 2/3 от крака—тогава краката на профита знаеш на какво щяха да приличат

04.09.06
13:54

[quote author=“StronG™”][quote author=”Петко К”][quote author=“ronnieC”]Някой знае ли при краката дали задната част е 2/3 от бедрото, както е за трицепса при ръцете? Мерси предварително :wink:

Петко К, това го прочето 4 пьти за да го усмисля  :roll:  :shock:  :D

Човека грешно сравнява задното бедро с трицепса, трябва да го сравнява с бицепса, това е накратко мисълта ми.

04.09.06
13:57

[quote author=“PaTriK”]еми аз съм клякал секакси , приклякания, клекове ( правилен ) и дълбок клек  и задната част не съм усетил да се натоварва...а за автова на темата , как си представап задното бедро да е 2/3 от крака—тогава краката на профита знаеш на какво щяха да приличат

Нямаше да могат да си ги сгънат :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1