Съвет как да разширя раменте си ?

FI

03.09.06
11:47

Здравейте много бих искал някой да ми даде съвет какво да правя във фитнес залата за да разширя раменете си ?

Ами с упражнения за рамене...
Звучи лесно нали. Също да се наблегне и на гърба разбира се. То всичко е вързано  :wink: Подходящи упражнения за рамене, набиране при упражненията за гръб и би трябвало да станат нещата  :wink:

03.09.06
12:01

според мен разпъване на прожина е най-доброто за разширяване на раменете  :wink:

По-здрави!

03.09.06
12:09

Ами главно широчината на раменете идва от развитата средна част на рамото-за нея прави главно разтваряне встани с
дъмбели.Друг начин да разшириш раменния пояс е да правиш пуловер в тренировката за гърди или гръб  като      последно упражнение.Също така един широк гръб в комбинация с тясна талия създава илюзия за широки рамене.Ако
не ти е ясно нещо виж в раздел “упражнения’’ :wink:

03.09.06
12:34

баце фани се паздири из форума и ще намериш ко ти требе! тая тема се повтара за 100тен път:)

04.09.06
17:17

упражнения за средно рамо и за ширина на гърба :wink:

FI

04.09.06
22:02

и набиране с широк хват до брадата(брадата да докосва лоста) тва съм го чел в книгата на арнолд и найстина работи(поне при мене)

Аз искам да попитам как да си оправя скованите рамена ? Аз не трябва да дигам тежести защото така връзките ми се стягат и не мога да си разширя раменете. Ходих на кинези терапефт и той ми да де упражнения с ластик но ако има някакъв друг начин да си отпусна връзките ще бъда много щастлив.

12.02.13
15:14

яденето ще разшири не само раменете ти...това важи за всякакъв вид тренировка с цел “разширяване: ( покачване на маса,наедряване) “широката визия” според мен е свързана с нарастване на всички мускулни групи:гърди,гръб,рамена,трапец...ще ти направят въпросното разширяване... големите рамена не стоят добре с пилешки гърди,големия гръб също без добре оформени рамена...трапеца също придава форма и завършен вид на раменете,гърдите,гърба и цялостната визия.тренирай си нормално всичко,яж добре и ще получиш нормален резултат.ако бъркам нека някой ме поправи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1