уголемяване на мусколите

Темата е заключена.
IC

01.09.06
00:13

дайте савет за хранителни добавки на човекът който дига всеки ден по 6 часа :) и е направил 3 свръх тренировки :)

.:: промените са направени поради недвусмислие в темата ::.

01.09.06
00:53

Пич добавки не ти трябват имаш ли хубав хранителен план и си ги набавяш от храната добавките всичко е ОК.А пък това за свръх тренировката не мисля че е полезно 6 4аса в залата знаеш ли как можеш да претренираш или в наи лошият случаи да се контузиш ... Една добра тренировка е в рамките на час и половина - два часа.Не повече.А пък и нещо друго ако имаш стаж само 3 седмици и това че си направил 3 свръх тренировки те кара да си въобразяваш че си напваил нещо.Караи я полека.В първите 3 месеца всеки свиква със упражненията натоварването и мускулите се адаптират за по сериозна работа ...

01.09.06
15:01

о боже :shock: първият съвет ако си българин научи се да пишеш :shock: за 3 седмици какъв ефект искаш да имаш? относно за сайта той ти е пред очите вземи седни и чети да се информираш малко

01.09.06
15:34

[quote author=“The_Champ”]добре ходя на фитнес и направих 3 пати сврах тренировка по 6 часа дневно...

ХахаХахаХах.
6 часа в залата ли уе? бахта ти да неси свръх същество  :D
3 седмици резултат? - мечтай си.
Чел съм в списания че културистите искат за 5 месеца да качат 5 кг чиста ММ.
А ти искаш за 3 седмици резултат......
А и да ти кажа мускулите нерастат в залата, и 10 часа да тренираш пак токо ше си седят.
Яж като прасе, спи като мечка и тренирай като звяр  :twisted:
тва е истината баце.

иначе успех.

Я вземи прочети малко тоя сайт... Тренировка 6 часа?!

01.09.06
18:56

мда и аз тва се чудя.. 1 2 часа ок.. ама 6 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

01.09.06
22:34

Няма и да имаш
Съвет Седни и прочети нещо преди да се самоунищожиш

Типичен пример за Начинаещ който си няма и хал хабер какво прави

01.09.06
23:58

Леле,абе братле 6 часова тренировка-ми ти вместо да си помагаш си вредиш бе пич.Само ще ти дам 1-пример сьс 1-ин известен културист(Милош Сарчев).Когато е бил 17г. и той е имал 6-чсова тренировка и резултатьт след 3месеца е че раменете му намаляват обиколката си с 3см и губи от теглото си 3кг.Наистина разрови се из форума,прочети каквото ти е необходимо и  пак си помисли дали ше правиш такива глупости.

02.09.06
00:23

нека си прави 6часова тренировка, и ще видите как след време ще пише в ” Травми и Кунтузии ”
хахаха

02.09.06
10:49

6 часа и на седмица едвам ги докарвам ..  :D а и кви са тия гордости аз си имам само една  :D

02.09.06
13:14

6 часа на ден  :shock:  :shock:  :shock: Мале човек ти претренирваш много бре .... Как се въстановяваш знам  :shock:  :shock:  :shock:

IC

03.09.06
13:38

ами мисля да добавя че сам скапан от умора но...видях даден резултат в областа граб,гарди,корем,рамо  :roll:  сега бицепса и трицепса не сам ги увеличил кой знае колко ...но сам говорел с много опитни колтуристи,резълтата - щяха да ме ударат с един дъмбел по главата  :?  програма си имам ...намалих тренировката на 4 часа мисля че вече е по-приемливо,вашето мнение?

03.09.06
13:48

xaxaxa…пробвай да я увеличиш на 8!

03.09.06
13:52

сериозно сега, аз не знам по колко серий прайз ама ти трябва да праиш по 100сериий на мг за да ти отнема 6 часа...гледай да правиш по 3-4 упражнения с по 3-4 серий на мг! и това не трябва да ти отнема повече от час и 30мин! айде като за тебе, още не си свикнал на по голяма интензивност - 2 часа! гледай да ти е към час-час и нещо тренировката! кви са тия 4,6 часа?

IC

03.09.06
13:58

аз правя по 6-7 упражнения с по 3 серий това лошо ли е ?
и друго един боди манияк ми каза да почивам повече,защото ходя от упражнение на упражнение  8) и трябва да почивам по минута две между серийте и по 3 м/у упражнениеята ....а за 4-те часа са супер 8) но се чуствам много отпаднал и ще ходя на масаж...

Изобщо не знаеш за какво става въпрос явно...

IC

03.09.06
18:46

о,я стига - вече се чуствам в перфектна форма и сам готов за утрешната тренировка,благодаря за дадените съвети и упреки по темата...скоро ще съобщя за небивали резултати :) успех на сички билдери и билдерки!

03.09.06
21:27

[quote author=“The_Champ”]о,я стига - вече се чуствам в перфектна форма и сам готов за утрешната тренировка,благодаря за дадените съвети и упреки по темата...скоро ще съобщя за небивали резултати :) успех на сички билдери и билдерки!

хааааааааахахаха

Пич, кажи, че ни поднасяш, само шоу да прайш!!  :lol:

Ако не е, което ще е нов рекорд за умопомрачение:

Тренира се 3 пъти в седмица по 1 час на тренировка. Правят се по 3-4 упражнение на мускулна група по 3 серии.

:wink:  :lol:  :lol:

П.П. 6 Часа  :lol: , и си ги намалил на 4 :lol:  :lol:

NO

03.09.06
22:17

Ти може и по 24 часа да тренираш ама вземи преди това читанката защото така се излагаме ние билдърите и другите хора ни мислят за прости и неграмотни така, че може за четене да отделяш по 6 часа, а за тренировка да опиташ да се вместиш в 1 час.
Апелирам всички да се опитваме да пишем грамотно защото, “мускол” “упреки” “маниЯК” “серийте” “масаш” “областа” “граб” “гарди” “колтуристи” “голями” “вратки” (това са само от тази тема), хората като видят билдър и си викат “тоя е прост като градинска лейка”.

IC

03.09.06
23:28

чудно ми е колко си грамотен !както и да е да дигах по 6 часа и ги намалих на 4 нещо лошо?а може наистина да сам прост...но това е защото до сега не бях писал по форуми на бг камоли пак на кирилица !

SI

04.09.06
00:18

[quote author=“The_Champ”]добре ходя на фитнес и направих 3 пати сврах тренировка по 6 часа дневно

Ще ме бутнеш от стола  :lol: .

IC

04.09.06
17:30

леко да не паднеш :) ....говора истината ако не ти се вярва ела да дигаш с мен ...но тогава аз ще се смея

04.09.06
17:59

Освен , че не можеш да пишеш сигурно не можеш и да четеш!Да не би да си дал на някой от забавачката бонбонче за да пише вместо теб?! :lol:
Ти си бил голиям манияк бе!Как можаш да праеш 6 часа тринеровка?Толкова малко?Вдигаи на 12 часа!Това е истината!Последния  път кат си говорах с един манияк Арнолд ми каза да тренирам по 12 часа на ден а като напредна - по 23 часа!А пък ако не влезна в болница значи съм станал боди билдар! 8)

IC

04.09.06
18:10

хехе :) аз си пиша ...какво му е на 6 часа и не ме наричай манияк :) все още не сам !

04.09.06
18:16

[quote author=“The_Champ”]хехе :) аз си пиша ...какво му е на 6 часа и не ме наричай манияк :) все още не сам !

шегувам се бе ти не си “манияк” , а си “глупияк”!!!Как може да вярваш , че с такава пренатовареност ще направиш нещо?!?!?!Да кажем ще ти нарастнат мускулите,но костите ти ще се строшат!!!Ти в момента не трябва ли да си във фитнеса бе?Нали цял ден си там :roll:

04.09.06
19:17

Принципно се въздържам от всякакъв спам, но по случай темата и автора й ще се отпусна - АХААХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХААХХААХА !!!  :lol:

04.09.06
19:20

Глад и 6 часа свръх тренировки - Ей това му е майката...  :shock:  :shock:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

IC

04.09.06
23:38

вече не гладувам :) ям като невидяло :) то си е така де...
и сам силен като бик и почти толкова умен !

04.09.06
23:39

май се ебаваш с нас  :twisted:

IC

04.09.06
23:48

не се “ебавам с вас” ние тук го ударихме на чат айде препоръчайте ми добавки дайте някакви сайтове ала-бала

04.09.06
23:57

Темата придоби груб селски характер затова я заключвам
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1