03.09.06
23:13
Значи тази година се местя в нов оучилище и в него имало една бакалия и някакъв стол в бакалията -пълно с боклуци в стола - правели сандвичи :roll: Проблема е ,че почвам даскало в 7:30 и свършвам в 3:00 Закуската ясно у нас вечерята и следобедните хранения пак у нас ,н о в училище нещо немога да го измисля.Дали да не нося п оедна пържола в некво пликче или незнам.Ще споделите ли вие какво ядете в училище и носите ли си готвено от вкъщи ?И ако да в какво и какво си носите?
03.09.06
23:29
в кутии
панталей пътник всяка сутрин тръгва от единия до другия край на града с кутиите с краставици чушки луканки пилешки пържоли и после яде тайно в тоалетнаха хахаха
тва последното се пошегувах, ама аз влача понякога разни неща е кутии
или примерно малко ядки
или кисело мляко
има опцииif there’s a will, there’s always a way
03.09.06
23:54
Мъкна кутии всеки ден и ям в междучасията. Разпъвам трапезата и почвам :lol: - яйца на омлет, пържоли, варени картофи, ориз :D .
03.09.06
23:57
казваш на майка ти да ти прави обяд/закуска за даскало :) орисче картофки и тн.... :) не е смешно !
04.09.06
08:51
както каза Sideways ше мъкнеш да ядеш,не трябва да изпускаш качественото хранене в толкова голям интервал
[quote author=“cranberrry”]в кутии
панталей пътник всяка сутрин тръгва от единия до другия край на града с кутиите с краставици чушки луканки пилешки пържоли и после яде тайно в тоалетнаха хахаха
тва последното се пошегувах, ама аз влача понякога разни неща е кутии
или примерно малко ядки
или кисело мляко
има опцииif there’s a will, there’s always a way
Евала :!:
Това е решението /не е нужно да е в кенефа все пак/ :lol:
Двор няма ли? За 10 минути колко неща могат да се изядът...
Пиле с ориз е най-доброто решение според мен. Аз като съм ходил на излет правех и ориз с риба, ама е малко по екстремен варианта. :D
Другия вариант е консерви риба тон, скумрия, кисели млека или готови пържоли ( от тея вакумираните, които продават )
04.09.06
12:31
Аз като хода на училище хапвам по един кросан (енергия)+айран(белтък) на малките междучасия а на голямото 100гр неосолени фъстъци(20 гр протеин :idea: ) + прясно плодово мляко фибела(15 гр белтък)
04.09.06
12:38
що пък готови пържоли пълни с консерванти?
правиш си ги вкъщи и после в особено любимите ми кутии
е, днес си нося 1 пържолка нарязана на пар4ета със зелена салата
и по 50 гр бадеми и кашу, 4е нали трябва да попълвам и другите хранения
04.09.06
23:10
Пичове знам че яко ще ми завидите обаче...на 30 метра от даскалото има месарница...и правят готвено домашно...пиле със зеле...пиле с ориз...картофи с ориз...пържоли печени на скара...мммм :D
а на 50 метра супер маркет....има едни вакумирани пилешки некви...пушено май....3 кинта около 400гр... :P
04.09.06
23:30
Ами аз примерно в една кутия си нося ориз,много ориз с пилешки пържоли,а в другата 2 банана,шото в училище са двойно по скъпи,хляб бонус и 2 варени картофа.Това ще ти стигне за времето,в което си в училище
Тропс къща предполагам би била решение на проблема ти, ако има край даскалото и ако готвят хубаво :wink: Точно до моето има една (екстра е храната :D ), но много рядко ходя там и то след даскало, ако в нас знам, че няма нищо за ядене (майка като не е сготвила или ако не сме ходили скоро на Метро). Другия ми вариант са плодове или ядки (плодовете в кутии, а ядките са си пакетирани). Айде бон апетит и дано съм помогнала :wink: