Система...

04.09.06
14:32

Системата ми е :

1-ден:Рамо и Крака
2-ден:Гръб и Трицепс и Трапец
3-ден:Почивка(кофички)
4-ден:Гърди и Бицепс и предмишница

Интересува ме как да преместя упражнениата ... приермно , бицепс+трицепс+бутилка или нещо от рода или системата е добра ? ;) И ако има някои да ми каже всичко с какво се тренира .. примерно Гръб с какво , Рамо с какво и т.н.

П.П. Благодаря предварително !

04.09.06
14:43

Махни кофичките в почивният ден като начало, и сложи още един почивен ден накрая.

04.09.06
14:57

оффТ
Какво е т’ва упражнение “бутилка”?

04.09.06
14:59

[quote author=“NRG52”]оффТ

Това е някаква нова мускулна група явно  8) .
По принципа на изключването, стигам до извода, че има предвид предмишница  :lol:

[quote author=”Петко К”][quote author=“NRG52”]оффТ

Това е някаква нова мускулна група явно  8) .
По принципа на изключването, стигам до извода, че има предвид предмишница  :lol:

Мда... като се замислиш прилича на бутилка предмишницата ... При Ли Приист си е цяло бурканче де  :roll:

04.09.06
15:36

хахах размазахте ме :D не знаех че на предмишницата се вика бутилка интересно :lol:

04.09.06
16:00

вие малумници ли сте ве ? аз ви питам нещо онея като незнаите млъквайте ! Само чакате някои да пусне тема и да почните да флоодите  :!:  :twisted:  :evil:

Петко К - да, понеже не знаем изчанченият ти жаргон, сме малоумни. Научи се да пишеш разбираемо и не обиждай хората, които искат да ти помогнат за да няма санкции!.

04.09.06
17:15

[quote author=“J0”]Системата ми е :

4-ден:Гърди и Бицепс и Бутилка

Интересува ме как да преместя упражнениата ... приермно , бицепс+трицепс+бутилка или нещо от рода или системата е добра ? ;) И ако има някои да ми каже всичко с какво се тренира .. примерно Гръб с какво , Рамо с какво и т.н.

да, махни кофичките в почивния ден като за начало:) и наистина, какво е това бутилка??? и още нещо - знам, че много хора правят крака и рамо в един ден, но аз не виждам никакъв смисъл от културистична гледна точка: първо напълваш рамото с кръв и след това я пращаш в краката :roll:  да не говорим, че ако тренираш крака, както трябва, едва ли ще имаш сила за друго :wink:

04.09.06
17:25

Петко К ... извинявам се на всички , но просто нервите ми не издържаха .. ! Та оставете всичко ... интересува ме Трицепса и Бицепса с какво да ги тренирам , дали в един ден Трицепс и Бицепс или както си ми е по системата

Почивката трябва да си е почивка отвсякъде. Махни тия кофички и ги премести при гърдите. Няма как някой да ти каже как точно се тренира нещо с нещо. Доста неща са индивидуални.

07.09.06
17:20

не е по темата ма не се сдържах. На това мисля че се вика програма, система е друго.

09.09.06
01:48

не е по темата ма не се сдържах. На това мисля че се вика програма, система е друго.

и аз тва гледам иначе системата му е доста новаторска

FI

09.09.06
16:24

[quote author=“J0”]Системата ми е :

4-ден:Гърди и Бицепс и предмишница

ми според мен остави рамото след гърдите и гърба защото няма да можеш да извлечеш максимума от голямите групи когато рамото ти е схванато.ако имаш предвид какви упражнения да правиш-базови упражнения.
за гърба-тяга,чукове,мечка и набиране
за гърди-лег,полулег,кофи и флай
а ръцете може на суперсерий ако имаш повечко стаж в залата
1.класическо+френско
2.скотово+лег тесен хват
3.концентрирано+френско с дъмбел
предмишницата можеш да я тренираш през тренировка

пропуснах рамото-преси,разтваряне в страни и под наклон с дъмбели

ST

09.09.06
18:07

офф:
аз знам, че канала който се образува между гьрдите са наррича шише или бутилка.Незнам дали е вярно, или само в Плевен си приказваме така  :lol:

HA

09.09.06
19:53

абе стига с тия бутилки моля ви се ! няма такова чудовище!
Според мен програмата ти е добра...но ти сам трябва да предцениш дали ти действа или не .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1