04.09.06
13:46
От каде мога да си намеря такьв в София и колко лв-1кг(ще е добре ако е суруватка).Моля ви ако някои от вас е пил да си каже мнението.
04.09.06
20:08
Тези неща са със съмнителен произход трябва да знаеш. Не бих си купил нещо такова.
На Пиротска в SNC един кг. е м/у 25-30 лв. австралииски доколкото си спомням, също в един магазин на една улица /не мога да се сетя името й/ с/у съдебната палата има новозеландски суроватъчен 24 лв./кг.
05.09.06
09:26
Улицата е “Позитано”, а магазина се намира точно с/у входа на съдебната палата.
05.09.06
10:57
Аз от там си взех последния път.
Мерси момчета :) А ти хед хьнтьр доволен ли си?.Щото аз мисля да си взема ама искам да видя пьрво малко мнения на хора дето са пили?
10.09.06
18:15
братле не си давай парите за глупости,знам че излиза по ефтино,но ефект никакъв.В опакованите продукти на известните фирми се спеколира яко,какво остава за някакъв прах в човал който даже няма етикет.Пук и да има и аз мога за 2 мин да ти направя такъв.Бъди реалист,всичко ефтино е набутка,безплатно е само сиренето в капана за мишки...
10.09.06
23:01
Аз от там си взех последния път.
Аз пък от тази суроватка нещо не съм много доволен.Не се разтваря добре. (не,че това е най-важното,ама все пак това е храна за спортисти и не важно колко % протейн има вътре)
:D Абе Sentinel кое ако не %-та протеин е важно бе или можеби си имал в предвид че % на протеина е най важен :? :? :?
11.09.06
00:02
Количеството на азот, което остава в кръвта след приема
Е това си е отговор-евала 8) Масона както винаги демонстрира завидни знания,но не по темата :D
11.09.06
02:38
Да изразих се малко бързо и не видях какво съм написал.Исках да кажа,че на въпросния насипен протеин са му правени изследвание относно % белтък в него,но никой не-може да каже дали е суроватъчен или не.Оделно е важно и самото качество на белтъка в него.Не само едно 70% да пише.Важно е какъв е аминокиселиния профил на един протеин.Оделно в качествените протеини няма лактоза и тн.