Насипен протеин

04.09.06
13:46

От каде мога да си намеря такьв в София и колко лв-1кг(ще е добре ако е суруватка).Моля ви ако някои от вас е пил да си каже мнението.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Тези неща са със съмнителен произход трябва да знаеш. Не бих си купил нещо такова.

04.09.06
23:09

На Пиротска в SNC един кг. е м/у 25-30 лв. австралииски доколкото си спомням, също в един магазин на една улица /не мога да се сетя името й/ с/у съдебната палата има новозеландски суроватъчен 24 лв./кг.

head_hunter

05.09.06
09:26

[quote author=“nikki_g”]На Пиротска в SNC един кг. е м/у 25-30 лв. австралииски доколкото си спомням, също в един магазин на една улица /не мога да се сетя името й/ с/у съдебната палата има новозеландски суроватъчен 24 лв./кг.

Улицата е “Позитано”, а магазина се намира точно с/у входа на съдебната палата.

05.09.06
10:54

За този който аз говоря определено не е на Позитано.

head_hunter

05.09.06
10:57

[quote author=“nikki_g”]За този който аз говоря определено не е на Позитано.

Аз от там си взех последния път.

05.09.06
14:01

Мерси момчета :) А ти хед хьнтьр доволен ли си?.Щото аз мисля да си взема ама искам да видя пьрво малко мнения на хора дето са пили?

10.09.06
18:15

братле не си давай парите за глупости,знам че излиза по ефтино,но ефект никакъв.В опакованите продукти на известните фирми се спеколира яко,какво остава за някакъв прах в човал който даже няма етикет.Пук и да има и аз мога за 2 мин да ти направя такъв.Бъди реалист,всичко ефтино е набутка,безплатно е само сиренето в капана за мишки...

10.09.06
23:01

[quote author=“head_hunter”][quote author=“nikki_g”]За този който аз говоря определено не е на Позитано.

Аз от там си взех последния път.

Аз пък от тази суроватка нещо не съм много доволен.Не се разтваря добре. (не,че това е най-важното,ама все пак това е храна за спортисти и не  важно колко % протейн има вътре)

10.09.06
23:50

:D Абе Sentinel кое ако не %-та протеин е важно бе или можеби си имал в предвид че % на протеина е най важен :?  :?  :?

Количеството на азот, което остава в кръвта след приема

11.09.06
00:12

Е това си е отговор-евала 8) Масона както винаги демонстрира завидни знания,но не по темата :D

11.09.06
02:38

[quote author=“vitamin”]:D Абе Sentinel кое ако не %-та протеин е важно бе или можеби си имал в предвид че % на протеина е най важен :?  :?  :?

Да изразих се малко бързо и не видях какво съм написал.Исках да кажа,че на въпросния насипен протеин са му правени изследвание относно % белтък в него,но никой не-може да каже дали е суроватъчен или не.Оделно е важно и самото качество на белтъка в него.Не само едно 70% да пише.Важно е какъв е аминокиселиния профил на един протеин.Оделно в качествените протеини няма лактоза и тн.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1