03.09.06
17:42
Какво ще кажете по тази тема....,има ли някакво освежаващо и зареждащо с енергия действие кафето преди тренировката :!: :?: :!:
03.09.06
17:57
естествено ,че има.друг е въпроса,че на всеки това действие се отразява различно.ако по принцип не пиеш кафе,веднага ще усетиш разликата-наистина ще ти даде сила.приятеля ми ходи на фитнес от години и едва на скоро взе да пие кафе преди тренировка(той преди това изобщо не пиеше кафе)-сподер него ефекта е удивителен!ако става въпрос до мен ,дето пия всяка сутрин кафе години наред,то от кафето само малко се пробуждам и това е...
има изследвания ,че кафето помага за разхода на енергия и спомага горенето на мазнините...до колкое вярно незнам :roll:
защо питаш,а не вземеш да пробваш(пий едно силно преди тренировка)- не боли :wink: !
Mи тва права в момента пробвам и аз мисля че наистина има някав ефект !!! ма реших да се поинтересувам !!!
Аз пък не го усещам кофеина:? , и в 00.00 да изпия 200мг лягам и заспивам.Някои хора пък седят будни до сутринта.
03.09.06
21:19
ми явно пиеш по много или отдавна
аз почнах да пия кафе в 11 клас, за да не спя и да си уча темите и половин година по 2-3 кафета на ден с по 3-4 лъжици нескафе
да видиш как после не ми действаше, даже ме приспиваше
ама вече ми е ок с по 1 на ден сутрин
Ами не, не съм злоупотребявал.Приемал съм по-големи количества едиснтвено от бърнър(то всичко де що е термогенно и stim e с кофеин), иначе да изпия 1 кафе и то 2-3пъти на седмица.
знам че ако пиешш креатин и кофейн няма да има никакав ефект от кофеина ... но иначе аз като пия кафе преди тренировка се осеща сила “ЯРОСТ” :lol:
03.09.06
22:27
за автора на темата ефект има и то доста добър !
НЕ злоупотебявай :)
03.09.06
23:14
може би за това ти дейста, понеже по рядко консумираш, ина4е организмът се адаптира, както към вси4ко
извинявай за тъпия въпрос, ама какво е stim?
04.09.06
23:31
Аз предпочитам един Питбул да си изпия,има ис кофеин и таурин но в малки количества естествено,ама пък си е вкусно :)
Преди време четох статия във Мускули и фитнес която беше за кофеина.В нея пишеше за ефикасната му употреба както за качване така и за сваляне.Пишеше че стимулира отделянето на хомони от надбъбречната жлеза и че се приема 30 мин преди тренировка.А дозите бяха от 200-800мг дневно