Три месеца - как да ги използвам най-добре?

Темата е заключена.

10.07.06
17:21

Здравейте,
имам 3 свободни месеца без каквито и да било ангажименти и искам да ги използвам възможно най-ползотворно.
Тъй де, на няколко пъти се захващах да ходя на фитнес, но по някое време изникваше нещо и се отказвах. Сега обаче съм решил да дам всичко от себе си  :D заминавам в провинцията за около 3 месеца.
Ще съм ви безкрайно благодарен, ако ми дадете няколко съвета.
Тъй де :) от толкова четене за хранене ми се замая главатя. Не съм дебел, коремче може да се каже че нямам. Как бихте ми препоръчали да се храня през тези 3 месеца?
Какви упражнения да правя, искам да наблегна главно върху гърдите и корема(ех, тъй мечтаните плочки...хаха :wink: дали са възможни за 3 месеца усилени тренировки?)
Няма да имам друга работа и бих искал да постигна максимални резултати  :)
Благодаря!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 15:36.

10.07.06
17:49

относно плочките за 3 месеца може да имаш но за това ти трябва и диета а на тема диети съм БОС :? тичай или карай колело.набирания , лицеви , коремни  . . .

П.П.а като почнах да правя коремни преси ( по 500 на ден - сутрин 250 и на всеки 50 малко почивка и вечер така ) и за месец-два имах горе доло добри плочки а нито съм наблягвал на диети или кардио. . .това си е до ГЕН

Успех!!!

10.07.06
22:22

[quote author=“DaMp370”]относно плочките за 3 месеца може да имаш но за това ти трябва и диета а на тема диети съм БОС :? тичай или карай колело.набирания , лицеви , коремни  . . .

П.П.а като почнах да правя коремни преси ( по 500 на ден - сутрин 250 и на всеки 50 малко почивка и вечер така ) и за месец-два имах горе доло добри плочки а нито съм наблягвал на диети или кардио. . .това си е до ГЕН

Успех!!!

Значи има надежда  :lol:
хаха, ура...еми благодаря ти...само сега да си намеря една хубава диета...някой ще ми препоръча ли нещо конкретно?  :lol:

10.07.06
23:03

Храни се през два, три часа и приемай повече чисти храни- месце,яйца, рибка, мляко и т.н.

10.07.06
23:46

[quote author=“builderbs”]Храни се през два, три часа и приемай повече чисти храни- месце,яйца, рибка, мляко и т.н.

може ли да преобладават зеленчуците?
Домати, краставици, чушки, моркови и всичко такова...има зеленчуци в големи количества?

11.07.06
06:53

В зеленчуците няма толкова белтък, но може да вместиш по една, два салатки в менюто си.

05.09.06
12:25

какво ви става, бе хора?! човешкото тяло да не е от глина - ей така за 3 месеца да си го моделираш, както си искаш и после да си стои цял живот по този начин. или се захващай сериозно, или изобщо не се занимавай с такива краткосрочни глупости - 3 месеца!!!

05.09.06
12:35

Че кво толкова бе! Ако метаболизма му е бърз, новак е ще качи бързо.
Пич ако искаш за 3 месеца да постигнеш нещо, хапвай в повече ако искаш можеш да си земеш и протеин.
Но немисли че за 3 месеца можеш да направиш чудо....

05.09.06
12:49

и като качи бързо, нали после и бързо ще свали :?  не го надъхвай човека излишно, те нещата ако ставаха за 3 месеца, ехей.....

05.09.06
16:16

Ако се храни както се пада няма да свали.
И ronnieC, когато ше ходиш на плаж първо отиваш в залата да се напомпаш и чак тогава отиваш, въпреки че знаеш че пак ще се смалят но .. немислиш тогава за това  :roll:
Така че нека си тренира пича щом иска.

JI

05.09.06
22:04

[quote author=“Everything”]Ако се храни както се пада няма да свали.
И ronnieC, когато ше ходиш на плаж първо отиваш в залата да се напомпаш и чак тогава отиваш, въпреки че знаеш че пак ще се смалят но .. немислиш тогава за това  :roll:
Така че нека си тренира пича щом иска.

АХХАХААХААХАХАХ

06.09.06
00:19

Предлагам някои модератор да заклиучи темата. Едно че е стара от близо 2 месеца и второ като че ли назрява излишен конфликт

06.09.06
02:37

Живко, нещо смешно ли казах  :!:  :?:

06.09.06
08:30

[quote author=“someone```”]Предлагам някои модератор да заклиучи темата. Едно че е стара от близо 2 месеца и второ като че ли назрява излишен конфликт

07.09.06
11:54

[quote author=“someone```”]Предлагам някои модератор да заклиучи темата. Едно че е стара от близо 2 месеца и второ като че ли назрява излишен конфликт

Щом казваш, понякога изпълняваме желания ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1