Митко Димитров отива в затвора?

Темата е заключена.

05.09.06
18:34

Днеска в труд мярнах статия за седмичния труд и пишеше, наш културист отива в затвора за 8 години. Беше Митко Димитров, някой да знае нещо по случая?

05.09.06
18:48

Е той е бил в затвора.. супер странно е ако пак отива и то за 8 години. Да не е било нощен труд :)

05.09.06
18:50

малйй ся си9гурн там ше се побърка кат нема зоб, а иначе обикновенно културистите влизат в затвора заради разпространение на АС+ амфетамини

05.09.06
18:50

да не е някои стар брои :? на вестник труд

05.09.06
18:51

Ми знам че е бил, скоро пак беше за малко..... Мне нормален труд, не беше жълто издание. Тц Тц 8 години .. ако е така отиде му формата.

05.09.06
18:55

Ше папа пак яица в затвора и пак си бъде съЩия нали преди като е бил в затвора е ял много яица и така ка4ил много 4иста мускулна маса,маитапа настрана но имаШе голямо бъдеЩе като културист аз ли4но уважавам неговите постижения и воля за да бъде такъв,дано да е просто един слух :(

05.09.06
18:59

Мда дано труд просто да са бутнали някво такова заглавие, пък да е само някво съдене и заплаха до 8 години. Нали ги знаете новинарите , пуснали дело за някой със до 8 години и със големи букви пише еди си кой отива в затвора за 8 години =)

Мда, на 36-та страница. Според мен ще е нещо от рода на “Какво са 8 години затвор за един културист?” и интервю с него за това как е лежал в затвора.... не може пак да го осъдят за същия период ... голяма случайност е!

05.09.06
21:00

Че аз го виждах преди няколко дни в Академик, той тренира безплатно там.. Иначе той по скоро консумира вместо да продава :)

05.09.06
22:49

Е не може да не пише за какво ще го вкарват пак

05.09.06
23:28

В момента в затвора ли е? Няма ли да излиза на мечката утре ?

06.09.06
10:16

Това маи си е някъкъв слух, по то4но вестникарска измислица

RE

06.09.06
10:47

Добре де какво точно пише.Прочетете подробно статията и кажете?

06.09.06
14:46

[quote author=“builderbs”]В момента в затвора ли е? Няма ли да излиза на мечката утре ?

Излезе

GO

06.09.06
20:08

дай оште снимки от състезанието

07.09.06
09:18

да не е минал турнира “Мечката”. Еееее не ми се вярва да го направят насред седмицата. Знае ли някой кога ще се състои. По принцип в събота преди републиканското се очаква. На не би да е на 9-ти септември 2006?

07.09.06
11:01

[quote author=“TMT”]Днеска в труд мярнах статия за седмичния труд и пишеше, наш културист отива в затвора за 8 години. Беше Митко Димитров, някой да знае нещо по случая?

Що не четете по-внимателно,бе момчета :o Това е интервю с него и разказва защо и каке попаднал там.Той никога не е крил че е бил в затвора и то за сериозен период.Отдавна е излязъл и няма да влиза пак

07.09.06
11:23

[quote author=“boiler”]да не е минал турнира “Мечката”. Еееее не ми се вярва да го направят насред седмицата. Знае ли някой кога ще се състои. По принцип в събота преди републиканското се очаква. На не би да е на 9-ти септември 2006?

Вчера беше на 06.09 , мисля че темата може да се заключи.

ST

07.09.06
11:32

[quote author=“builderbs”][quote author=“boiler”]да не е минал турнира “Мечката”. Еееее не ми се вярва да го направят насред седмицата. Знае ли някой кога ще се състои. По принцип в събота преди републиканското се очаква. На не би да е на 9-ти септември 2006?

Вчера беше на 06.09 , мисля че темата може да се заключи.

не е колегиално спрямо автора на темата да поискаш да се заключи. :roll:

07.09.06
14:38

Изчерпана

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1