05.09.06
18:34
Днеска в труд мярнах статия за седмичния труд и пишеше, наш културист отива в затвора за 8 години. Беше Митко Димитров, някой да знае нещо по случая?
Е той е бил в затвора.. супер странно е ако пак отива и то за 8 години. Да не е било нощен труд :)
05.09.06
18:50
малйй ся си9гурн там ше се побърка кат нема зоб, а иначе обикновенно културистите влизат в затвора заради разпространение на АС+ амфетамини
05.09.06
18:50
да не е някои стар брои :? на вестник труд
Ми знам че е бил, скоро пак беше за малко..... Мне нормален труд, не беше жълто издание. Тц Тц 8 години .. ако е така отиде му формата.
05.09.06
18:55
Ше папа пак яица в затвора и пак си бъде съЩия нали преди като е бил в затвора е ял много яица и така ка4ил много 4иста мускулна маса,маитапа настрана но имаШе голямо бъдеЩе като културист аз ли4но уважавам неговите постижения и воля за да бъде такъв,дано да е просто един слух :(
Мда дано труд просто да са бутнали някво такова заглавие, пък да е само някво съдене и заплаха до 8 години. Нали ги знаете новинарите , пуснали дело за някой със до 8 години и със големи букви пише еди си кой отива в затвора за 8 години =)
05.09.06
19:06
Мда, на 36-та страница. Според мен ще е нещо от рода на “Какво са 8 години затвор за един културист?” и интервю с него за това как е лежал в затвора.... не може пак да го осъдят за същия период ... голяма случайност е!
Че аз го виждах преди няколко дни в Академик, той тренира безплатно там.. Иначе той по скоро консумира вместо да продава :)
06.09.06
10:16
Това маи си е някъкъв слух, по то4но вестникарска измислица
06.09.06
10:47
Добре де какво точно пише.Прочетете подробно статията и кажете?
[quote author=“builderbs”]В момента в затвора ли е? Няма ли да излиза на мечката утре ?
06.09.06
20:08
дай оште снимки от състезанието
да не е минал турнира “Мечката”. Еееее не ми се вярва да го направят насред седмицата. Знае ли някой кога ще се състои. По принцип в събота преди републиканското се очаква. На не би да е на 9-ти септември 2006?
[quote author=“TMT”]Днеска в труд мярнах статия за седмичния труд и пишеше, наш културист отива в затвора за 8 години. Беше Митко Димитров, някой да знае нещо по случая?
Що не четете по-внимателно,бе момчета :o Това е интервю с него и разказва защо и каке попаднал там.Той никога не е крил че е бил в затвора и то за сериозен период.Отдавна е излязъл и няма да влиза пак
[quote author=“boiler”]да не е минал турнира “Мечката”. Еееее не ми се вярва да го направят насред седмицата. Знае ли някой кога ще се състои. По принцип в събота преди републиканското се очаква. На не би да е на 9-ти септември 2006?
Вчера беше на 06.09 , мисля че темата може да се заключи.
07.09.06
11:32
[quote author=“builderbs”][quote author=“boiler”]да не е минал турнира “Мечката”. Еееее не ми се вярва да го направят насред седмицата. Знае ли някой кога ще се състои. По принцип в събота преди републиканското се очаква. На не би да е на 9-ти септември 2006?
Вчера беше на 06.09 , мисля че темата може да се заключи.
не е колегиално спрямо автора на темата да поискаш да се заключи. :roll: