15.07.06
11:16
Кажете си мнението за тази тренировка... но помислете много добре за съчетанието и почивките между мускулните групи, мисля че добре са разпределени.Тренира се през ден, като се редуват 3те тренировъчни дни.... получава се 5 дена почивка между мускулна група.Очаквам корекции и подробни коментари, аз тренирам по тази програма и се чувствам Отлично, но може би неправя нещо като хората ???
————————————
гърди
крака
корем
————————————
трицепс
бицепс
предмишница
корем
————————————
гръб
трапец
рамо
корем
————————————
15.07.06
11:34
прекаляваш с корема !
15.07.06
11:40
гърди и крака в една тренировка не е желателно..
15.07.06
12:04
Краката ги правя с гърба, но мисля да ги почвам с гърдите, но май е по-добре да си останат с гърба, защо ??
а за корема... появяват ми се 8-ми плочки, незнам дали прекалявам с него... ???
16.07.06
09:46
Ок, за корема ще видя какво ще направя.. нещо друго ако има което може да се оправи споделяйте... :roll:
[quote author=“Tyler Durden”]Краката ги правя с гърба, но мисля да ги почвам с гърдите, но май е по-добре да си останат с гърба, защо ??
Тва крака и гръб хич ама хич не ми харесва.И двете са големи мускулни групи.По-добре си направи крака в отделен ден
16.07.06
13:08
ок де, разбрах за тия крака... :) нещо друго има ли за корекция.... :? :?:
[quote author=“Tyler Durden”]ок де, разбрах за тия крака... :) нещо друго има ли за корекция.... :? :?:
-не ти трябва да тренираш предмишница на този етап. Само не ползвай фитили и прави набирания за гръб /ако смяташ за добре и с тежести/
И тази програма е само грубия строеж на тренировката. Важно е да си направиш добре упрежнения серии и повторения. Мисли за храненето, то е най-важното.
Успех
[quote author=“Tyler Durden”]Краката ги правя с гърба, но мисля да ги почвам с гърдите, но май е по-добре да си останат с гърба, защо ??
Крака и гръб в една тренировка не се правят!
Защо не размениш втори и трети ден.. тия ръце много не на място ми се струват по средата. При мен лично, рамото ми тръгна повече, когато го разделих, предното и средното при гърдите, задното при гърба. За корема е ясно, че е твърде често, краката най - добре си ги направи в отделен ден.
[quote author=“Tyler Durden”]Кажете си мнението за тази тренировка... но помислете много добре за съчетанието и почивките между мускулните групи, мисля че добре са разпределени.Тренира се през ден, като се редуват 3те тренировъчни дни.... получава се 5 дена почивка между мускулна група.Очаквам корекции и подробни коментари, аз тренирам по тази програма и се чувствам Отлично, но може би неправя нещо като хората ???
————————————
гърди
крака
корем
————————————
трицепс
бицепс
предмишница
корем
————————————
гръб
трапец
рамо
корем
————————————
ти ако тренираш, както трябва, по колко време стоиш в залата на първата и третата тренировка - 3 часа?
[quote author=“ronnieC”]
ти ако тренираш, както трябва, по колко време стоиш в залата на първата и третата тренировка - 3 часа?
Аз бих казал по 60 - 70 минути, защото точно подобна тренировка съм правил. Тия 3 часови тренировки са из областта на фантастиката за мен, не знам какво трябва да се прави, за да се виси толкова време за 2 мускулни групи. Това значи, че само едни гърди ти отнемат повече от час?! Ако е така - или упражненията и сериите са много, или почивките са прекалено дълги (повече от 2 - 3 минути).
Ето ви и пример за една нормална тренировка за по - напреднали, при която се тренира мускулна група веднъж на 6 - 7 дена:
Гръб, задно рамо, трапец:
1. Набиране - 3 серии (10 мин)
2. Гребане с щанга - общо 5 серии (10 мин)
3. Мъртва тяга - общо 4 серии (10 мин)
4. Скрипец с тесен хват - общо 3 серии (5 мин)
5. Гребане от седеж - общо 3 серии (5 мин)
6. Задно рамо - 3 серии (5 мин)
7. Повдигане за трапец - 3 серии (10 мин)
Това за 55 минути, и после 5 дена не можех и да си помисля да правя гръб.
Рамо:
1. Раменни преси с щанга - общо 4 - 5 серии (10 - 12 мин)
2. Странично повдигане с дъмбели - 3 серии (7 - 8 минути)
Общо 20 мин. Ако се залепи за тренировката за гръб, стават 75 минути, което е горе - долу нормално. Много хора в моята зала съм виждал да правят гръб и рамо заедно и не им отнема повече от 60 - 80 мин.
И гърди и крака съм правил заедно, общо 60 минути ми отне.
1. Лежанка - 5 серии общо (10 мин)
2. Преси от наклон с дъмбели - общо 3 серии (6-8 мин)
3. Флайс - 3 серии (5 мин.)
4. Клек с щанга - 10 мин (общо 5 серии)
5. лег - преса - общо 4 серии (10 мин)
6. бедрено сгъване - 3-4 серии (7 - 10 мин)
До тук 45 - 50 мин. Плюс прасец още 15 - общо 65 мин.
Написал съм всички серии, включително загряващите.
да, но тук не става въпрос за кои да е 2 групи в една тренировка, ами за гърди и крака в един ден! смятай: за гърди 12 серии х 2,5-3 минути + около 20 серии х 2,5-3 минути за крака=80-96 минути и отделно корем...айде да не са 3 часа, но 2 си ги откарва и то тренировки с тежести :wink:
05.09.06
19:21
Моите съвети са да намалиш с 1 път корема(вече ти писна да го слушаш това нали) и да махнеш предмишницата.
за корема съм по-съгласен, ама айде да не маха предмишницата :D представяш ли си как ще му изглежда ръката с някаква клечица в предната част :wink: Все едно да имаш хубави квадрицепси, а прасеца ти да е като на третокласник. просто да не прави 2 големи групи в един и същ ден и това е
за корема съм по-съгласен, ама айде да не маха предмишницата :D представяш ли си как ще му изглежда ръката с някаква клечица в предната част :wink: Все едно да имаш хубави квадрицепси, а прасеца ти да е като на третокласник. просто да не прави 2 големи групи в един и същ ден и това е
Мога само да ти кажа,че ако изпълняваш упражненията за бицепс както трябва предмишницата ще ти се натоварва преееедостатъчно...
Абсолютно никакъв смисъл няма от правенето на предмишница,аз лично съм правил 1 път през живота си,а предмишницата ми е като на Попай моряка :D