Моите тренеровки , плс помогнети ми

Темата е заключена.
BA

05.09.06
21:39

Първо да оточна че съм слаб  на 17 години , висок 188 см тежа 52 кг  рака - 19см

Когато стана сутрин на гладно правя по , 1 -2 лицеви опори  ама таи е отна4ало от малко се почва се пак от 2 месеца едвам съм ги почнал .

Когато изляза от нас и видя някои лостче скачам и с съчки сили правя 1 , и това много ме радва , кефя се .

Ходя и на фитнес  2 пати в седмицата , дигам 7 кг от лежанка , пробвал съм и 8 кг ама някои тряа ме пази , се пак неискам да се нараня , а фитнес ходя от 2 седмици .

Гледам да ям по 3 пати на ден наи малко  , ако има  останало не6то за ядене се радвам и на 4 ти .

Също се радвам че когато си сложа краката на леглото ми и правя половин лицева .

яко е да си фитнес маниак .. ако някои може да ми каже техника с която да  правя повече много ще му бада задажен ПЛС

06.09.06
02:35

Пич почвай да ядеш .. ама адски много ..

06.09.06
08:20

Няма ли кой да го банне тоя спамер  :evil:  :evil:  :evil: (BANI4KO)

06.09.06
09:19

На мен това ми хареса!! Форума е пален с експерти които тежат по 50-60 кила. и претендират че знаят и спорят и т.н. А поливината многознайковци които пишат по всяка тема нямат постнати снимки и съм сигурен че и няма да имат

06.09.06
11:27

[quote author=“BANI4KO”]Първо да оточна че съм слаб  на 17 години , висок 188 см тежа 52 кг  рака - 19см

Как ще си слаб бе ти си ебати изрода!!! Тая ръка направо като крак бе.... С кво зобиш ?!? Само с банички ли? Въъртиш ли въглехидратите, примерно един ден само аирян, другия само боза?

06.09.06
15:04

може пък да се ебава пича..  :evil:

06.09.06
15:10

Можело да се ебава...не виждате ли, че бъзик си прави? Втора такава тема от него (другата е с бозата и баничките, хранителен режим, който ще пробвам...да си забавя метаболизма :twisted: ) Яжте по една студена мазна баничка и поздрави :arrow:

FZ

06.09.06
15:33

Емиии кой колкото може толкова .  :P Важното е,  че има желание за тоя спорт  момчето . :wink:
Важното е да не се отказваш след време ще започнеш да правиш по -лесно лицевите опори и повече бр. и ще започнеш да вдигаш по- тежко.
Само недей да прекаляваш много с баничките и бозичката , щото от тях се качва мазно . :P и ще ти стане дебел гъза и тогава няма да можеш да направиш и половин лицева. :D

06.09.06
16:19

[quote author=“BIG PICHAGA”]Емиии кой колкото може толкова .  :P Важното е,  че има желание за тоя спорт  момчето . :wink:
Важното е да не се отказваш след време ще започнеш да правиш по -лесно лицевите опори и повече бр. и ще започнеш да вдигаш по- тежко.
Само недей да прекаляваш много с баничките и бозичката , щото от тях се качва мазно . :P и ще ти стане дебел гъза и тогава няма да можеш да направиш и половин лицева. :D

кво му давате препоръки бе?Тоя ТАПОК пише квот се сети...напомня ми на форума на teenproblem.net и там има яко глупаци-измислят глупости и занимават хората!На 17 не може да има 19 ръка защото на мен ми е толкова китката!!!! :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Юзърът е баннат вече. Заключвам темата.

06.09.06
23:59

лелееее

Гоже Босподи Гледам радио и слушам телевизия ама такъв баничар не бях виждал...То бива бива ама ти надскачаш най-големите ми представи за баница

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1