05.09.06
21:39
Първо да оточна че съм слаб на 17 години , висок 188 см тежа 52 кг рака - 19см
Когато стана сутрин на гладно правя по , 1 -2 лицеви опори ама таи е отна4ало от малко се почва се пак от 2 месеца едвам съм ги почнал .
Когато изляза от нас и видя някои лостче скачам и с съчки сили правя 1 , и това много ме радва , кефя се .
Ходя и на фитнес 2 пати в седмицата , дигам 7 кг от лежанка , пробвал съм и 8 кг ама някои тряа ме пази , се пак неискам да се нараня , а фитнес ходя от 2 седмици .
Гледам да ям по 3 пати на ден наи малко , ако има останало не6то за ядене се радвам и на 4 ти .
Също се радвам че когато си сложа краката на леглото ми и правя половин лицева .
яко е да си фитнес маниак .. ако някои може да ми каже техника с която да правя повече много ще му бада задажен ПЛС
06.09.06
02:35
Пич почвай да ядеш .. ама адски много ..
На мен това ми хареса!! Форума е пален с експерти които тежат по 50-60 кила. и претендират че знаят и спорят и т.н. А поливината многознайковци които пишат по всяка тема нямат постнати снимки и съм сигурен че и няма да имат
[quote author=“BANI4KO”]Първо да оточна че съм слаб на 17 години , висок 188 см тежа 52 кг рака - 19см
Как ще си слаб бе ти си ебати изрода!!! Тая ръка направо като крак бе.... С кво зобиш ?!? Само с банички ли? Въъртиш ли въглехидратите, примерно един ден само аирян, другия само боза?
06.09.06
15:04
може пък да се ебава пича.. :evil:
Можело да се ебава...не виждате ли, че бъзик си прави? Втора такава тема от него (другата е с бозата и баничките, хранителен режим, който ще пробвам...да си забавя метаболизма :twisted: ) Яжте по една студена мазна баничка и поздрави :arrow:
06.09.06
15:33
Емиии кой колкото може толкова . :P Важното е, че има желание за тоя спорт момчето . :wink:
Важното е да не се отказваш след време ще започнеш да правиш по -лесно лицевите опори и повече бр. и ще започнеш да вдигаш по- тежко.
Само недей да прекаляваш много с баничките и бозичката , щото от тях се качва мазно . :P и ще ти стане дебел гъза и тогава няма да можеш да направиш и половин лицева. :D
[quote author=“BIG PICHAGA”]Емиии кой колкото може толкова . :P Важното е, че има желание за тоя спорт момчето . :wink:
Важното е да не се отказваш след време ще започнеш да правиш по -лесно лицевите опори и повече бр. и ще започнеш да вдигаш по- тежко.
Само недей да прекаляваш много с баничките и бозичката , щото от тях се качва мазно . :P и ще ти стане дебел гъза и тогава няма да можеш да направиш и половин лицева. :D
кво му давате препоръки бе?Тоя ТАПОК пише квот се сети...напомня ми на форума на teenproblem.net и там има яко глупаци-измислят глупости и занимават хората!На 17 не може да има 19 ръка защото на мен ми е толкова китката!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
06.09.06
16:43
Юзърът е баннат вече. Заключвам темата.