07.09.06
09:16
Кажете някой пил ли го и става ли за нещо според вас ?! :wink:
[quote author=“Krustev”]Кажете някой пил ли го и става ли за нещо според вас ?! :wink:
аз съм пил креатин JC nutrition но не и micronized ако не се бъркам този вид креатин не задържа вода а дава само сила и енергия и като го спреш няма да загубиш мусколната маса която си натрупал по време на взимането .
[quote author=“makarona”]..... ако не се бъркам......
Бъркаш се :)
Krustev вземи си някоя чужда марка. Креатина е евтина добавка, разликата в цените не е толкова голяма!
07.09.06
14:01
Мдам, бъркаш се, микронизирания креатин ти спестява някои стомашни проблеми, които могат да възникнат при употребата на обикновения.
И аз ще те посъветвам същото-вземи си креатин на друга фирма, желателно е да не е наша. Пил съм JC и не бих повторил, както и да си хвали боклуците Карабиберов.
Добре,а каква е връзката с употребата на кафето,вярно ли
е че неутрализира действието на креатина ?И все пак дори
JC да не е най-предпочитаната фирма ако наистина този вид
креатин не задържа вода не мислите че е за предпочитане
07.09.06
18:26
Пил съм на JC. Не ми харесва. Вземи си нещо чуждо.
[quote author=“Krustev”]И все пак дори
JC да не е най-предпочитаната фирма ако наистина този вид
креатин не задържа вода не мислите че е за предпочитане
НЕ задържа вода , даже намалява водата в тялото ти!!! Купуваи си каквото искаш, тва по-горното мнение на Ultima Ratio и моето нищо ли не значат.
Аз до момента само на JC съм пил креатин и честно казано ефекта е много голям....като “зоб” ми действа първите 300грама :idea:
08.09.06
19:30
Хаха ама вие сте си за бисерите значи ....
микронизиран значи смлян кристализиран.
Обикновен модохидрат, но на по-дребни “прашинки”. Естествено, че задържа вода. Кре-алкалинът и етил естерът не задържат вода.
Защо ти трябва не-задържащ? ДжК не е марка, размисли се. Иначе кафето и диуретик - затова не ги месят.
08.09.06
22:41
manson професионалист него слувшаите :)