02.09.06
03:49
Искам да хвърлите малко светлина върху киселото мляко по време на НВД и по принцип
02.09.06
14:02
несам чувал някой да прави НВД без мляко.
02.09.06
15:45
е ве4е 6е 4уеш аз правя нвд без мляко
02.09.06
15:51
щом си рекал :lol:
Ставаме двама :wink:
По принцип е добре да се намалят или почти изключат млечните продукти.Ако все сте решили да ядете кисело мляко просто се съобразете с хранителните му стойности.
02.09.06
16:36
Да но 1 2 кофички кисело мляко на ден по 2% мазнини едва ли ще повлияе на някого :)
Ами ако не приемаме въобще млечни продукти от къде калций ? :roll:
Само от в някой бобови храни го има,но е доста по трудно усвояем от животинския такъв...
02.09.06
21:00
:shock:
[quote author=“djpetko”]Ами ако не приемаме въобще млечни продукти от къде калций ? :roll:
Само от в някой бобови храни го има,но е доста по трудно усвояем от животинския такъв...
Сирене и извара, никой не казва, че трябва да ги изключиш напълно, просто се ибягват заради наличието на лактоза.
[quote author=“Everything”]Да но 1 2 кофички кисело мляко на ден по 2% мазнини едва ли ще повлияе на някого :)[quote author=“makarona”]еми то си пише %-ната масленост на опаковката и сам си прециняваш ...
A що си мислите че на НВД трябва освен въглехидратите да спирате мазнините ? Тия калории само от белтъци ли да идват......
03.09.06
11:49
[quote author=“djpetko”]Ами ако не приемаме въобще млечни продукти от къде калций ? :roll:
малко офтопик, ама да не отварям нова тема
спяла съм млечните - трябва л да пия калций на някакви таблетки?
[quote author=“cranberrry”][quote author=“djpetko”]Ами ако не приемаме въобще млечни продукти от къде калций ? :roll:
малко офтопик, ама да не отварям нова тема
спяла съм млечните - трябва л да пия калций на някакви таблетки?
Ами не,едвали,но просто растителния калций е по-трудно усвояем от животинския,не ги изключвай напълно млечните продукти...
03.09.06
21:13
временно съм ги спряла, защото съм в застой, нещо спрях да свалям
то сигурно и защото малко имам да свалям, та за това
03.09.06
21:56
Ами аз като искам да свалям и ям всяка сутрин кисело мляко от 2% и овесени ядки това пречи ли?Трябва ли да ям по-рядко млечни продукти или не?И висок ли е процента, защото сега се сещам, че има едно кисело мляко-Верея с калций, което е 0,1% масленост.Какво, ще кажете? :roll:
03.09.06
23:09
ами по наблюдения съм забелязала, 4е колкото по-нисък е процента масленост, на киселото мляко, толквоа пове4е въгл и нишестета и ткива глупости съдържа
за тва според мен с по-висока масленост и по-малкокато коли4ество - пове4е засища и не издува стомаха поне при мен
едно е да изядеш половин кофи4ка пълномаслено дори цедено ако щеш - то е около 90кк на 100 гр
друго е да се нагрухаш с 400 гр верея 0.1, което цялото е около 100 кк ако не и по-малко, да се 4увстваш като бременна хлебарка и след 1 ас пак да си гладен
03.09.06
23:50
пии верея !!! с калци!
[quote author=“Lanna”]Ами аз като искам да свалям и ям всяка сутрин кисело мляко от 2% и овесени ядки това пречи ли?Трябва ли да ям по-рядко млечни продукти или не?И висок ли е процента, защото сега се сещам, че има едно кисело мляко-Верея с калций, което е 0,1% масленост.Какво, ще кажете? :roll:
Не не е висок пии си го спокойно...
07.09.06
00:19
вид кофти въгл е
07.09.06
07:52
да кофти въглехидрат е и все пак консумирано млякото помага свалянето ! и разграждането на мазнините ...
прсото консумирайте не наведнъж а примерно в 6 те яденета които имате във 4 от тях по 300 мл мляко може и в 6 :lol: , което прави по малко от 10 грама лактоза ... смесена с други въглехидрати г и то и става ниско и няма никакъв проблем
и аз :) млякото не се вписва в НВД ....
08.09.06
13:16
[quote author=“JiVk0”]да кофти въглехидрат е и все пак консумирано млякото помага свалянето ! и разграждането на мазнините ...
прсото консумирайте не наведнъж а примерно в 6 те яденета които имате във 4 от тях по 300 мл мляко може и в 6 :lol: , което прави по малко от 10 грама лактоза ... смесена с други въглехидрати г и то и става ниско и няма никакъв проблем
за кисело или запрясно иде ре4?
и аз :) млякото не се вписва в НВД ....
Така като гледам, вие двамата говорите за съвсем различни неща, ама както и да е ..... :lol:
08.09.06
16:55
Явно ти говориш различни неща.
[quote author=“Everything”]Явно ти говориш различни неща.
Тъи като някои хора са за училище за малоумни да им припомня:
[quote author=“Everything”]несам чувал някой да прави НВД без мляко.
—->демек във всяко НВД има мляко
[quote author=“Cruise”] млякото не се вписва в НВД ....
—->тва не е ли обратното бе умник?
Нищо кофти няма. Лактозата има гликемичен индекс около 50 някъде. Ако това е кофти за теб... Да спреш млякото напълно заради нея е доста тъпо.
08.09.06
20:35
x_3_mar
Everything написа:
Явно ти говориш различни неща.
Тъи като някои хора са за училище за малоумни да им припомня:Everything написа:
Cruise написа:
млякото не се вписва в НВД ....
—->тва не е ли обратното бе умник?
Everything
georgi_georgiev87
е ве4е 6е 4уеш аз правя нвд без мляко
това казах и аз!
Невиждам за кво изобщо пишеш като не е по темата.
Everything преди година и нещо, нивото на форума беше доста по-високо! По едно време се зачудих защо се губят компетентни юзери.... Е сега вече ми стана ясно!
Прочети ми мнението пуснато на Пет Сеп 08, 2006 1:08 pm , прочети го много бавно и няколко пъти. След това ако не го разбереш викни някои приятел да ти помогне с асимилирането на информацията. И пак ако не можеш ми пиши на ЛС да ти го обясня бавно и със прости думички!
П.П- точно ти не ми казваи в коя тема да пиша, защото половината ти мнения са спам, а и си има модератори за тая работа
09.09.06
02:10
Слушай приятел, защо неземеш да си сложиш очела и да погледнеш дали са ми спам мненията?
И още нещо, твоите може да неса спам, но за сметка на това са глупави и недосмислени!
Може и да ми изтрият поста, но ....
@x_3_mar - хич и не се занимавай да му обясняваш, аз се опитах и “файда” нямаше.Имаме си нов bolkers :evil:
11.09.06
13:15
Мляко и НВД? АБСУРД! АКо найстина държите всичко да е изрядно забравете за мляко (да не говори мза млечните продукти като кашкавал и сирене,че там трагедията е голяма).И за какво изобщо ви е това мляко,какво има в него където го няма другате (освен бактерията в киселото)? Калции ще кажете,еми те са го измислили хората,има на таблетки има и Анимал Пак,където бая млека ще трябва да изядете за да си набавите калция,който се съдържа в например една таблетка.. А и тази лактоза,си е почти захар...И още нещо,млякото задържа много вода....
[quote author=“MuscleTech”]И още нещо,млякото задържа много вода....
това,че съдържа вода е добре...
А може би 80% от форума правят НВД с мляко и имат ефект...
11.09.06
20:29
Аз правя НВД с мляко и млечни продукти при това без ограничения и свалям съвсем нормално - за месец и половина - 6 кг... Аз пък не разбирам защо си толкова против млечните? С какво да си ям овесените ядки сутрин ако не с мляко???
11.09.06
20:31
сваляш бързо щото сигурно имаш доста за сваляне
аз докато ядях млечни свалях само 1вия месец
после яко застой на 51 кило и пове4е не мърдам
сега съм ги спряла, ама позанемарих тренировките и пак не мърдам надолу :(
11.09.06
20:35
Ами чак много не е вече още 2-3 кг ако може 4 най - добре. Аз и не бързам когато стане тогава. Миналата седмица само свалих 2 кг. Мисля че по - важен е баланса на калориите отколкото млечни или немлечни.
Но всичко е при всеки човек индивидуално, това което при мен действа не значи, че при теб ще действа.
11.09.06
21:06
е, ве4е, да
съгласна съм за индивидуалното
06.11.07
16:37
Ще използвам темата да задам един въпрос, на който неможах да открия отговор.
Има ли нещо нередно в консумацията на кисело мляко на празен стомах ?
Чувам съм, че не е хубаво, но не и защо.
Заради това, че е КИСЕЛО. При някои хора (като мен) с повишена киселинност в стомаха, сутрин особено, които получават и болки, когато не са хапвали от 2-3-4 часа, ако хапнат кисело мляко на гладен стомах ще стане по-зле.. и за това спрях и с овесените ядки с кисело мляко сутрин :(
07.11.07
14:23
Доста често се случва да ям кисело мляко на гладно, но странични ефекти не е имало.
Все пак реших да се поинтересувам.
Явно това явление се среща предимно при вас жените, тъй като именно жена ми каза за това.
Благодаря ти за отговора.
ами не знам дали се среша при жените или по- точно при хората с разе*ани стомаси като мен... студентския живот не прощава :/