Кисело мляко ?

Прескочи до:

02.09.06
03:49

Искам да хвърлите малко светлина върху киселото мляко по време на НВД и по принцип

02.09.06
10:27

еми то си пише %-ната масленост на опаковката и сам си прециняваш ...

02.09.06
14:02

несам чувал някой да прави НВД без мляко.

SH

02.09.06
15:45

е ве4е 6е 4уеш аз правя нвд без мляко

02.09.06
15:51

щом си рекал :lol:

02.09.06
16:32

Ставаме двама  :wink:
По принцип е добре да се намалят или почти изключат млечните продукти.Ако все сте решили да ядете кисело мляко просто се съобразете с хранителните му стойности.

02.09.06
16:36

Да но 1 2 кофички кисело мляко на ден по 2% мазнини едва ли ще повлияе на някого :)

02.09.06
20:57

Ами ако не приемаме въобще млечни продукти от къде калций ? :roll:
Само от в някой бобови храни го има,но е доста по трудно усвояем от животинския такъв...

02.09.06
21:00

:shock:

02.09.06
23:26

[quote author=“djpetko”]Ами ако не приемаме въобще млечни продукти от къде калций ? :roll:
Само от в някой бобови храни го има,но е доста по трудно усвояем от животинския такъв...

Сирене и извара, никой не казва, че трябва да ги изключиш напълно, просто се ибягват заради наличието на лактоза.

03.09.06
11:07

[quote author=“Everything”]Да но 1 2 кофички кисело мляко на ден по 2% мазнини едва ли ще повлияе на някого :)[quote author=“makarona”]еми то си пише %-ната масленост на опаковката и сам си прециняваш ...

A що си мислите че на НВД трябва освен въглехидратите да спирате мазнините ? Тия калории само от белтъци ли да идват......

CR

03.09.06
11:49

[quote author=“djpetko”]Ами ако не приемаме въобще млечни продукти от къде калций ? :roll:

малко офтопик, ама да не отварям нова тема
спяла съм млечните - трябва л да пия калций на някакви таблетки?

03.09.06
20:39

[quote author=“cranberrry”][quote author=“djpetko”]Ами ако не приемаме въобще млечни продукти от къде калций ? :roll:

малко офтопик, ама да не отварям нова тема
спяла съм млечните - трябва л да пия калций на някакви таблетки?

Ами не,едвали,но просто растителния калций е по-трудно усвояем от животинския,не ги изключвай напълно млечните продукти...

CR

03.09.06
21:13

временно съм ги спряла, защото съм в застой, нещо спрях да свалям
то сигурно и защото малко имам да свалям, та за това

LA

03.09.06
21:56

Ами аз като искам да свалям и ям всяка сутрин кисело мляко от 2% и овесени ядки това пречи ли?Трябва ли да ям по-рядко млечни продукти или не?И висок ли е процента, защото сега се сещам, че има едно кисело мляко-Верея с калций, което е 0,1% масленост.Какво, ще кажете? :roll:

CR

03.09.06
23:09

ами по наблюдения съм забелязала, 4е колкото по-нисък е процента масленост, на киселото мляко, толквоа пове4е въгл и нишестета и ткива глупости съдържа
за тва според мен с по-висока масленост и по-малкокато коли4ество - пове4е засища и не издува стомаха поне при мен

едно е да изядеш половин кофи4ка пълномаслено дори цедено ако щеш - то е около 90кк на 100 гр
друго е да се нагрухаш с 400 гр верея 0.1, което цялото е около 100 кк ако не и по-малко, да се 4увстваш като бременна хлебарка и след 1 ас пак да си гладен

IC

03.09.06
23:50

пии верея !!! с калци!

04.09.06
14:09

[quote author=“Lanna”]Ами аз като искам да свалям и ям всяка сутрин кисело мляко от 2% и овесени ядки това пречи ли?Трябва ли да ям по-рядко млечни продукти или не?И висок ли е процента, защото сега се сещам, че има едно кисело мляко-Верея с калций, което е 0,1% масленост.Какво, ще кажете? :roll:

Не не е висок пии си го спокойно...

06.09.06
22:54

и какаъв е проблема с лактозата

идеята че запича
или че е вид въглехидрат

CR

07.09.06
00:19

вид кофти въгл е

JI

07.09.06
07:52

да кофти въглехидрат е и все пак консумирано млякото помага свалянето ! и разграждането на мазнините ...
прсото консумирайте  не наведнъж а примерно в 6 те яденета които имате във 4 от тях по 300 мл мляко може и в  6 :lol:  , което прави по малко от 10 грама лактоза ... смесена с други въглехидрати г и то и става ниско и няма никакъв проблем

08.09.06
12:28

[quote author=“Everything”]несам чувал някой да прави НВД без мляко.

и аз :) млякото не се вписва в НВД ....

CR

08.09.06
13:16

[quote author=“JiVk0”]да кофти въглехидрат е и все пак консумирано млякото помага свалянето ! и разграждането на мазнините ...
прсото консумирайте  не наведнъж а примерно в 6 те яденета които имате във 4 от тях по 300 мл мляко може и в  6 :lol:  , което прави по малко от 10 грама лактоза ... смесена с други въглехидрати г и то и става ниско и няма никакъв проблем

за кисело или запрясно иде ре4?

08.09.06
14:08

[quote author=“Cruise”][quote author=“Everything”]несам чувал някой да прави НВД без мляко.

и аз :) млякото не се вписва в НВД ....

Така като гледам, вие двамата говорите за съвсем различни неща, ама както и да е ..... :lol:

08.09.06
16:55

Явно ти говориш различни неща.

08.09.06
19:15

[quote author=“Everything”]Явно ти говориш различни неща.

Тъи като някои хора са за училище за малоумни да им припомня:

[quote author=“Everything”]несам чувал някой да прави НВД без мляко.

—->демек във всяко НВД има мляко

[quote author=“Cruise”] млякото не се вписва в НВД ....

—->тва не е ли обратното  бе умник?

08.09.06
20:21

[quote author=“cranberrry”]вид кофти въгл е

Нищо кофти няма. Лактозата има гликемичен индекс около 50 някъде. Ако това е кофти за теб...  Да спреш млякото напълно заради нея е доста тъпо.

08.09.06
20:35

x_3_mar

Everything написа:
Явно ти говориш различни неща.
Тъи като някои хора са за училище за малоумни да им припомня:

Everything написа:

Cruise написа:
млякото не се вписва в НВД ....
—->тва не е ли обратното бе умник?

Everything

georgi_georgiev87

е ве4е 6е 4уеш аз правя нвд без мляко

това казах и аз!
Невиждам за кво изобщо пишеш като не е по темата.

09.09.06
01:27

Everything преди година и нещо, нивото на форума беше доста по-високо! По едно време се зачудих защо се губят компетентни юзери.... Е сега вече ми стана ясно!
Прочети ми мнението пуснато на Пет Сеп 08, 2006 1:08 pm , прочети го много бавно и няколко пъти. След това ако не го разбереш викни някои приятел да ти помогне с асимилирането на информацията. И пак ако не можеш ми пиши на ЛС да ти го обясня бавно и със прости думички!
П.П- точно ти не ми казваи в коя тема да пиша, защото половината ти мнения са спам, а и си има модератори за тая работа

09.09.06
02:10

Слушай приятел, защо неземеш да си сложиш очела и да погледнеш дали са ми спам мненията?
И още нещо, твоите може да неса спам, но за сметка на това са глупави и недосмислени!

09.09.06
09:44

Може и да ми изтрият поста, но ....
@x_3_mar - хич и не се занимавай да му обясняваш, аз се опитах и “файда” нямаше.Имаме си нов bolkers :evil:

11.09.06
13:15

Мляко и НВД? АБСУРД! АКо найстина държите всичко да е изрядно забравете за мляко (да не говори мза млечните продукти като кашкавал и сирене,че там трагедията е голяма).И за какво изобщо ви е това мляко,какво има в него където го няма другате (освен бактерията в киселото)? Калции ще кажете,еми те са го измислили хората,има на таблетки има и Анимал Пак,където бая млека ще трябва да изядете за да си набавите калция,който се съдържа в например една таблетка.. А и тази лактоза,си е почти захар...И още нещо,млякото задържа много вода....

11.09.06
18:42

[quote author=“MuscleTech”]И още нещо,млякото задържа много вода....

това,че съдържа вода е добре...
А може би 80% от форума правят НВД с мляко и имат ефект...

FI

11.09.06
20:29

Аз правя НВД с мляко и млечни продукти при това без ограничения и свалям съвсем нормално - за месец и половина - 6 кг... Аз пък не разбирам защо си толкова против млечните? С какво да си ям овесените ядки сутрин ако не с мляко???

CR

11.09.06
20:31

сваляш бързо щото сигурно имаш доста за сваляне
аз докато ядях млечни свалях само 1вия месец
после яко застой на 51 кило и пове4е не мърдам
сега съм ги спряла, ама позанемарих тренировките и пак не мърдам надолу :(

FI

11.09.06
20:35

Ами чак много не е вече още 2-3 кг ако може 4 най - добре. Аз и не бързам когато стане тогава. Миналата седмица само свалих 2 кг. Мисля че по - важен е баланса на калориите отколкото млечни или немлечни.

Но всичко е при всеки човек индивидуално, това което при мен действа не значи, че при теб ще действа.

CR

11.09.06
21:06

е, ве4е, да
съгласна съм за индивидуалното

DA

06.11.07
16:37

Ще използвам темата да задам един въпрос, на който неможах да открия отговор.
Има ли нещо нередно в консумацията на кисело мляко на празен стомах ?
Чувам съм, че не е хубаво, но не и защо.

07.11.07
08:54

Заради това, че е КИСЕЛО. При някои хора (като мен) с повишена киселинност в стомаха, сутрин особено, които получават и болки, когато не са хапвали от 2-3-4 часа, ако хапнат кисело мляко на гладен стомах ще стане по-зле.. и за това спрях и с овесените ядки с кисело мляко сутрин :(

DA

07.11.07
14:23

Доста често се случва да ям кисело мляко на гладно, но странични ефекти не е имало.
Все пак реших да се поинтересувам.
Явно това явление се среща предимно при вас жените, тъй като именно жена ми каза за това.
Благодаря ти за отговора.

07.11.07
19:11

ами не знам дали се среша при жените или по- точно при хората с разе*ани стомаси като мен... студентския живот не прощава :/

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1