12.09.06
10:53
съвмести ми ли са ?
[quote author=“JiVk0”]съвмести ми ли са ?
Според мен не. :x С прясно що годе...
Аз лично много се кефя на комбинацията ‘Виски с Фъстъци и от време на време -бадеми’ :D
12.09.06
11:08
естествено ,че да...киселото мляко с банани или фъстъци си е класика
12.09.06
11:15
И двете са мазни ... от гледна точка вкусовите качества
... П.П. Следващото ти е мнение ще е №1000. Честито :wink:
12.09.06
11:33
Мерси за юбилея :lol: :lol:
ЗНачи вкусовите качества са последното нещо което ме интересува :)
просто имам цели искам да ги постигна и мисълта ми е да не се получи прекалено забавяне заради наситените мазнини в мялкото ! и различните видове белтъци ( животински и растителни ) и да ми забави метаболизма като същевременно при следващото ядене храната не се е усвоила .
бтв фъстъците с млякото ги ям след закуската тоест закусвам в 7 в 10 ги ям тях .
И в 13 ми е следващото хранене
ям ги сутрин заради високите калории :roll:
после през деня минавам на комплексни въглехидрати и месо .
Другото интересно за което не ми се пуска тема е следното
вечер нали не се препоръчва голямо ядене ! Да ама аз винаги ям много белтък преди лягане нещо от сорта на 300 грама извара и 1-2 ябълки или може даже и овсени ядки 100 грама
Принципно метаболизма се забавя и така нататък е добре а защо като се събудя от сън съм гладен като куче :))))) по тая логика би трябвало да са се усвоили ?!
Омазняване не съм забелязъл не съм с бърз метаболизъм ! скоро ще постна снимки да се надяваме
На мен лично кисело мляко с фъстъци ми е много вкусно и в даскало като няма какво друго да ям това е най-приемливия вариант. Явно от толкоз диети вче ми се изкривил вкуса... :lol:
12.09.06
23:03
хахаха аз пък ям една кофичка 2% вечер преди лягане О_о става ли така ?
13.09.06
11:33
Аз редовно си маам фъстъци с прясно мляко(плодово, Фибела), даже тва го броя за едно хранене