13.09.06
16:25
Значи програмата ми е от издарпващи и избутващи опражнениа.Правя е така понеделник и четвартак избутващи сряда петак издapпващи дригите дни почивка .Не съм сигурен дали така се казват само.Преди да доиде лятото дигах 4 месеца спрях защото работех сега пак почнах но в нова зала и ми казаха тази програма инструктора.Обаче съм правил само първия ден тои се състои от.
Лек преса(крака),лек,полу-лек(гърди),за предно рамо на машината незнам как се казва,рамени преси(рамо),френско и пак за трицепс на машина наподобява кофички но с обратен хват(всичките опражнениа са по 5 серии с по 10 повторениа на пирамида с покачване на тежеста) след сяка тренировка си правя корем вис и кормени преси ама това няма значение.Вториа ден ще го правя неска та идеята ми е имали полза от тая програма.Замислихсе дали мускулите имат време за почивка и натоварвам много мускилу незнам ако някои е бил с нея и може дами каже дали има фаида щото мнго мисля сега на тази тема.Инструктора ми я каза не съм сия измислял аз:)
Програмата според мене става ,но трябва да правиш следното:
1. ден-бутащи
2.ден-дърпащи
3ден-крака
4ден-почивка
И се завърта отново,иначе си мисля че не може да възстановиш
13.09.06
19:08
Ще претренираш. Послушай съвета на МИЛЕ и според мен трябва да свалиш на 4 серии.
Аз в момента съм на бутащи-дърпащи, но ги правя понеделник,сряда,петък. Ако ги правих като теб наистина щеше да ми доиде малко на нагорнище
13.09.06
20:08
Ем преди малко правих вториа ден састои се от граб скрипец зад врат и онуи дето си седнал и дарпаш,бицепс с прав лост и на скотовата с гира пак по 5 серий след тожа крака задно бедро и прасец на оная ма6ина дето се кляка незнам имената този ден е значително по лек.Ем човек я разгледиа пак аз не мсиля че ше претренирам щото има врем за почивка на секи мускул смятах ги сега само,че дали е достатачно по 2 опражнениа не секи мускул.И другиа вапрос ми е каква е разликата да правиж на пирамида с какво помога тя
13.09.06
20:10
в какъв смисал нанагорнище ?
в какъв смисал нанагорнище ?
В смисъл, че ще ми е трудно възстановяването. Понеже повечето упр. ги правя до отказ.