14.09.06
12:24
Hi, oтдавна не съм влизал във форума и съм позагубил знания и форма :? Та въпроса ми е - възможно ли е с подходяща диета (аз ше си я направя ако става) да отслабна (орелефя), ако изразходвам калории само от тренировки с тежести!? Без всякакъв вид кардио! (все пак идва зима, а нямам време за залата!!!
П.С. Ако има такава тема, дайте линк плс! :arrow:
А какво мислите за тази статия от сайта:
Всички хранителни режими за оформяне от тази група позволяват “едновременно” покачване на мускулна тъкан и намаляване на количеството на подкожните мазнини. Това се постига чрез индивидуално съобразен режим, позволяващ на атлета да се възстанови с такива количества храна, достатъчни му за стабилен мускулен растеж, но недостатъчни за сериозно повишаване на количеството на подкожната мазнина. Използвайки естествените си биоритми, хранителни тактики и различни тренировъчни стратегии, и подходи, атлетът може да манипулира тялото си в известни граници, които се явяват строго индивидуални.
[quote author=“Madcap”]Hi, oтдавна не съм влизал във форума и съм позагубил знания и форма :? Та въпроса ми е - възможно ли е с подходяща диета (аз ше си я направя ако става) да отслабна (орелефя), ако изразходвам калории само от тренировки с тежести!? Без всякакъв вид кардио! (все пак идва зима, а нямам време за залата!!!
П.С. Ако има такава тема, дайте линк плс! :arrow:
...
Възможно е, но резултата ще се проточи повече, т.е. с кардио ще гориш повече мазнини като енергия и съответно ще постигнеш желания резултат много по-скоро :wink:
[quote author=“Madcap”]Та въпроса ми е - възможно ли е с подходяща диета (аз ше си я направя ако става) да отслабна (орелефя), ако изразходвам калории само от тренировки с тежести!? Без всякакъв вид кардио!
Разбира се! Основното е диетата.
14.09.06
13:01
При орефляването най - важна е диетата. Дали резултата ще закъснее малко или не зависи от теб и тялото ти.
Ами прочети сайта и форума.
[quote author=“haralampi”]а плуване за релеф ?!?!
почти същото като с тренировка
Водещото за чистене е и си остава диетата
бе някъде бях чел и за кардио с тежести ама и тва май няма да те острои :) диета
16.09.06
18:35
чети за диета в сайта : http://spidersport.com/weight-control.php