Релеф без кардио!?

14.09.06
12:24

Hi, oтдавна не съм влизал във форума и съм позагубил знания и форма  :? Та въпроса ми е - възможно ли е с подходяща диета (аз ше си я направя ако става) да отслабна (орелефя), ако изразходвам калории само от тренировки с тежести!? Без всякакъв вид кардио! (все пак идва зима, а нямам време за залата!!!
П.С. Ако има такава тема, дайте линк плс!  :arrow:
А какво мислите за тази статия от сайта:

Всички хранителни режими за оформяне от тази група позволяват “едновременно” покачване на мускулна тъкан и намаляване на количеството на подкожните мазнини. Това се постига чрез индивидуално съобразен режим, позволяващ на атлета да се възстанови с такива количества храна, достатъчни му за стабилен мускулен растеж, но недостатъчни за сериозно повишаване на количеството на подкожната мазнина. Използвайки естествените си биоритми, хранителни тактики и различни тренировъчни стратегии, и подходи, атлетът може да манипулира тялото си в известни граници, които се явяват строго индивидуални.

14.09.06
12:38

[quote author=“Madcap”]Hi, oтдавна не съм влизал във форума и съм позагубил знания и форма  :? Та въпроса ми е - възможно ли е с подходяща диета (аз ше си я направя ако става) да отслабна (орелефя), ако изразходвам калории само от тренировки с тежести!? Без всякакъв вид кардио! (все пак идва зима, а нямам време за залата!!!
П.С. Ако има такава тема, дайте линк плс!  :arrow:
...

Възможно е, но резултата ще се проточи повече, т.е. с кардио ще гориш повече мазнини като енергия и съответно ще постигнеш желания резултат много по-скоро :wink:

14.09.06
12:45

[quote author=“Madcap”]Та въпроса ми е - възможно ли е с подходяща диета (аз ше си я направя ако става) да отслабна (орелефя), ако изразходвам калории само от тренировки с тежести!? Без всякакъв вид кардио!

Разбира се! Основното е диетата.

При орефляването най - важна е диетата. Дали резултата ще закъснее малко или не зависи от теб и тялото ти.

14.09.06
22:19

ами кажете с каква диета става  :roll:  :?:

15.09.06
10:12

[quote author=“DMXDMX”]ами кажете с каква диета става  :roll:  :?:

Ами прочети сайта и форума.

15.09.06
13:28

ако ме насочиш точно къде ще съм много благодарен

15.09.06
21:58

а плуване за релеф ?!?!

15.09.06
23:35

[quote author=“haralampi”]а плуване за релеф ?!?!

почти същото като с тренировка
Водещото за чистене е и си остава диетата

16.09.06
17:43

бе някъде бях чел и за кардио с тежести ама и тва май няма да те острои  :)  диета

NE

16.09.06
18:35

чети за диета в сайта : http://spidersport.com/weight-control.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1