[quote author=“denimcho”][quote author=“ASTOR”]
Ами в момента ръка 55, гръб 143. Е поспаднали са малкоя преди бяха ръка 56.5 я гръб 147 , но ще се оправм пак
Поздрави
след тренировка или студена?
Студена много ясно, винаги се мери на студено
ASTOR
Маааа :shock: 55 ръка брат .... Лелелел .... Мислил ли си досега релеф да вкараш ?
nikki_g
Доста добре си братле !!! Продължавай в същия дух !!! Колко стаж ??
10 години, но с много прекъсвания. Най-вече по финансови причини :D
Когато има $$$$ се тренира когато няма не :D :D :D
[quote author=“nikki_g”]10 години, но с много прекъсвания. Най-вече по финансови причини :D
Когато има $$$$ се тренира когато няма не :D :D :D
ХЕхехех :lol: :lol: Мога ли да попитам на колко години си ?
25
Ами не е ли така. Този спорт с пари се прави нямаш ли достатъчно за да възстановяваш като хората въобще няма смисъл да си губиш времето в залата. Поне аз така правя :D
17.09.06
12:18
Не си прав !
17.09.06
12:30
Твърдо съм убеден че нямаш ли пари да си позволяваш качествена храна докато ходиш на фитнес ефект няма да има.Така че има известна истина в това за парите и тренировките.А качествените протеини са лукс и глезотия. :wink:
Идеята ми е, че ако нямам пари за храна която да ме възстанови след тежката тренировка няма абсолютно никакъв смисъл да тренирам. Защото както се казва най-добрата тренировка е почивката и мускулите не растът в залата, а извън нея когато ги храним.
Ако тренираш и през целия ден и на следващия и следващите 3 не можиш да си позволиш храна или суплементи, да кажем 2.2 g. велтък на кг тегло и качествени въглехидрати, тогава какво правиш?
[quote author=“ASTOR”][quote author=“denimcho”][quote author=“ASTOR”]
Ами в момента ръка 55, гръб 143. Е поспаднали са малкоя преди бяха ръка 56.5 я гръб 147 , но ще се оправм пак
Поздрави
след тренировка или студена?
Студена много ясно, винаги се мери на студено
А колко ти е китката?
аз лично на Митко Димитров повече от 52-3 студена не му давам. Астор влиза в 10тката:)
17.09.06
22:25
аз лично на Митко Димитров повече от 52-3 студена не му давам. Астор влиза в 10тката:)
Виждал съм един на който му е 57. Естествено той не е чист.
къде си го виждал? премерил ли я е пред теб? доста послъгват за размери - имай го в предвид.
17.09.06
22:36
Ако не я беше мерил пред мен нямаше да повярвам никога. В един столичен фитнес. Приятел на братовчед ми.
Е в краина сметка колко е наи-голямата ръка. В Стара Загора знам че е 56 , а съм чувал че в България е 57 (нещо от сорта ) :shock: Значи Астор влиза и в 5-тицата
Да не кажа че може по размери и с Христомир да се мери !!
[quote author=“TREVATA”][quote author=“murdera”]http://www.picvalley.net/u/24/23436_789.JPG
от 3 седмици съм на ВВД +3кг
Брао ве murder .... Колко СМ я направи ръката ??
тука е след трен. ~41sm
[quote author=“murdera”][quote author=“TREVATA”][quote author=“murdera”]http://www.picvalley.net/u/24/23436_789.JPG
от 3 седмици съм на ВВД +3кг
Брао ве murder .... Колко СМ я направи ръката ??
тука е след трен. ~41smБрао брао .... Дигнал си ... Аз сам вече с 38.5 :wink: Другата седмица ще постна снимчици :wink:
22.10.06
16:54
A ве ти добре ли си ?На Христомир му е 50,5,дето е ебати джуджето,а представи си тогава на Митко колко е,след като е 30 см по-висок и изглежда може би и по-добре от него...
Стига глупости,мазните ръце какво значение има че са по над 55?Една баба примерно в хотела дето бачкам има над 60 ръка,означава ли това че има някакви физически качества?Тука разни дебелаци си пишат големината на ръцете и сички ги слагат в топ 5,топ 10 :oops: !
22.10.06
20:31
?Една баба примерно в хотела дето бачкам има над 60 ръка,означава ли това че има някакви физически качества?Тука разни дебелаци си пишат големината на ръцете и сички ги слагат в топ 5,топ 10 !
дааа 80 ръка има
22.10.06
20:54
[quote author=“Infernaloverkill”]
?Една баба примерно в хотела дето бачкам има над 60 ръка,означава ли това че има някакви физически качества?Тука разни дебелаци си пишат големината на ръцете и сички ги слагат в топ 5,топ 10 !
дааа 80 ръка има
абе да ти кажа напьлно е вьзможно :D една контрольорка сьм виждал дет и е наи малко 60…няя да казвам докьде и виси и от кво е сьставена :lol:
абе да ти кажа напьлно е вьзможно една контрольорка сьм виждал дет и е наи малко 60…няя да казвам докьде и виси и от кво е сьставена
Точно това имам предвид,доста възрастни дами имат “големи баници” може да почвате да ги слагате в вашите културистични класации за размери :P
Престани със спама, да не почистя
ASTOR
23.10.06
11:27
Абсолютно никой от форума не влиза дори в 30-ката за най-голяма ръка в БГ. Само в Димитровград съм видял поне 30 бабки с над 60 ръка !. А на село има една бабка която ни е съседка . тва ръката и е много над 70 (крака ми е толкоз , а на нея само трицепса и беше толкова). Че то само в нашия блок има една бабка която е 150 см висока и не повече от 60 кг , ама тва не и пречи да има 47-50 ръка.
23.10.06
11:35
Все пак може да се отнесете и малко по - сериозно към тия ръце. Говорим бодибилдъри или като цяло хора занимаващи се с вдигане на тежко. Да не продължаваме да говорим глупости а? :wink:
23.10.06
12:15
[quote author=“nikki_g”]25
Ами не е ли така. Този спорт с пари се прави нямаш ли достатъчно за да възстановяваш като хората въобще няма смисъл да си губиш времето в залата. Поне аз така правя :D
Братле , много си прав. :wink:
Който си мисли нещо друго значи нещо не е много наясно с тоя спорт. :wink:
23.10.06
13:11
Dare_Davil хм добре си направи ми впечатления от колко време тренираш.Но може и още то никога не стига :P
Не стига, че оспамихте темата, ми си въобразявате, че може да има бабички с ръце над 50см :shock:
[quote author=”Чукундур”]Не стига, че оспамихте темата, ми си въобразявате, че може да има бабички с ръце над 50см :shock:
хахахаха, абе над 50 май е вече прекалено, ама съм виждал стари жени с ръце над 45. Нищо изненадващо. Доста висок прожен мазнини.
Dare_Davil, много са ти скапани снимките откъм техническо качество. Снимай се като бял човек, изглежда наситина си във форма.
Поздрави
24.10.06
01:44
Само тук искам да добавя нещо за Астор, без да омаловажавам труда му тъй като е тренирал здраво и то сума ти години.
Това е, че си има зала-домашна направена в тях и си тренира.Казвам го в такъв смисъл, че когато реши веднага влиза в другата стая ли мазе ли е какво е и почва , а не се разкарва да взема рейсове или таксита примерно и да ходи и да се връща и тн.Дори и да го домързи залата му е на 5 метра :D
24.10.06
12:10
Браво на Dj_TEO .Ако не си взимал химия (което ме съмнява) резултатите са ти найстина много впечатляващи :) :) :)
от добавките почти нищо,имам един изолат/суроватачен/ за след тренировка течни аминокиселини,л-глутамин,95%аминохидролизат за ставите и един яйчен протеин за преди лягане,соев изолат след ставане и 30 мин преди закуска,иначе разчитам предимно на храна,старая се да не падам под 350/400 гр протеин и поне 450/550 въглехидрати на ден,от мазнините около 50/60гр от ядки или риба/омега3/,старая се да хапвам на всеки 2 часа и така....нищо специално,стара базова диетка :D
цикли правил ли си,ако не си просто под 10% мазнини на тегло 100+ е ...... нереално за голям % от трениращите :)
пс. бананлно ,но ако нямаш нищо против напиши 3-4 мерки на ръка гръб и тн.
ами аз съм под 100кг (и под 10% т.м и в момента) ,имам лекарска забрана да тренирам тежко поне до края на годината,от което следва и промяната в тренировката,затова и диетата ми е по-изчистена от обикновено.Мерките ми не се различават много от постнатите в сайта(физика),в момента се опитвам да върна изгубената през 2-месечната пауза плътност и след това...както обикновенно
27.10.06
15:14
малкия113, добро тяло, браво
П.П. не разбрах правил ли си цикли ?
27.10.06
16:25
[quote author=“StronG™”]малкия113, добро тяло, браво
П.П. не разбрах правил ли си цикли ?
Като гледаш така според теб правил ли е?
Естествено, че е правил .То се вижда!