Магазин на Everlast

Темата е заключена.

Някой знае ли каде се продават продукти на “everlast” в София http://everlast.com/ .

Темата беше редактирана от ASTOR на 16.09.07 19:48.

HE

19.09.06
08:49

До колкото знам фирмата няма официален вносител в БГ. Има един магазин близо до площад “Македония” където има някъква тяхна екипировка, но предимно за бокс. Аз лично от доста време търся дрехи на EVERLAST, но за съжаление още не съм намерил нищо.
Успех с търсенето дано пък ти намериш това което търсиш.

Да точно и на мен за дрехи ми трябва доста добри неща имат. Бях мернал на едно място на бул.Сливница но там имаше само оборудване за бокс. Спомням си един ден в залата доиде едно момче тои беше с анцуг, блузка и ръкавици на Everlast просто бяха страшни но така и не съм го виждал от тогава да го питам от каде ги е взел.

19.09.06
10:33

ebay.com :)

HE

19.09.06
12:06

[quote author=“RejiMillar”]Да точно и на мен за дрехи ми трябва доста добри неща имат. Бях мернал на едно място на бул.Сливница но там имаше само оборудване за бокс. Спомням си един ден в залата доиде едно момче тои беше с анцуг, блузка и ръкавици на Everlast просто бяха страшни но така и не съм го виждал от тогава да го питам от каде ги е взел.

В същия този магазин, за който ти казах докарват от време на време дрехи, но аз все отивам когато не е останало нищо или няма мой размер - мини от там пък дано да имаш повече късмет от мен.

21.09.06
23:28

Много е желязна тая марка ръкавиците ми са на не и просто не са мръднали от почти година за сега са супер иначе там откъде си ги взех беше само това на еверласт :(

23.09.06
07:25

Защо не поръ4ате направо от сайта? Гледам 4е има и за България.

26.11.06
13:37

Ммм, аз също се интересувам от разни неща на Everlast.. дрешки, обувки и прочие.. на дневен ред са ми обувките за тренировки по бокс.. някой случайно да знае от къде могат да се намерят такива???

ПП: И още едно въпросче: Колко ще ми струва доставката до Бг от сайта, който е пуснал РеджиМилар?
Пиши с нормален шрифт
ASTOR

15.09.07
20:58

www.sandex-sport.com

16.09.07
19:48

Още една тема няма ли да пуснеш ???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1