Ефект от нова тренировъчна програма?

09.10.04
21:05

За колко време мога да усетя дали ми действа новата тренировъчна програма?Месец някъде ?

ВН

10.10.04
06:03

Завиви колко показателя следиш. :) Ако си мериш ежедневно белтъка и азотните отпадни продукти в урината и нивото на азота (тук не тълкувай директно)  в кръвта, можеш и за седмица :). И понеже ти не си мериш тези фактори, по анатомични измервания би могъл да усетиш адекватна разлика за период от поне 4-8 седмици. Ако следиш силовия показател можеш да усетш адекватна разлика за 2-3 тренировки. Като цяло тренировъчният еволюционен възход е следствие на множество действащи фактори, сред които са и храненето и възстановяването. Сядай на дъ-то си и вади всички показатели, за които се сещащ (твои мерки, важни времеви периоди, чиято промяна ще следиш и пр. и пр.) на един лист на всеки 7 дни. На теб специално ще ти ги направя собственоръчно един бодибилдинг дневник :). Ще те науча как сам да си следиш развитието и тн. Ама незнам кога ще е! :) Щото имам какво ли не на главата...

10.10.04
18:29

Ако направиш подобен дневник може ли да го качиш на сайта ,защото според мен може изключително много да помогне на билдерите  :wink:

10.10.04
19:20

Да, наистина ще е полезно. Аз в един сайт бях гледал нещо подобно, ама не беше ясно направено, и въобще не свханах как да го използвам.  :cry:

10.10.04
20:37

ПолЪскан съм  :P

ВН

10.10.04
23:27

Да, очаквайте подобен дневник. Няма да кажа, обаче кога ще го сложим - нека е изненада! Ще подскажа само, че преди него има още доооооста неща за дооправяне.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1