Многото ядене -> нож с две остриета

19.09.06
17:03

За през лятото бях спрял за около 2 месеца тренировките и този месец започнах отново. В началото бях супер отпаднал - на повечето упражнения бяха паднали Кг с по 5-10кг направо ужас беше. От около 2 седмици звех да зимам креатин, глутамин и таурин съчетано с стабилно хранене(първата добра диета откакто тренирам макар и още да не е завършена ). За седмиците от която взимам креатина си възвърнах старите тежести дори започнах да дигам много повече от преди. Страхотно направо. А ето къде идва проблемът - казах майка ми и баща ми че се нуждая от много храна а по-точно месо и ориз. Те не одобриха въобще мойте амбиции за яденето като ми заявиха че ще ми се разшири стомаха и
и като съм спрял да тренирам  съм щял да съм адски дебел от многото ядене(лятото мисля и НВД да направя но сега маса наблягам)
още не съм си довъвшил до край диетата но на ден ми се падат около
500г въгрехидрати
160-180г белтъчини
мазнини - не ги смятам
е възможно ли е от това количество да се получи разширен стомах ?Ям на всеки 2 чааса до колкото е възможно
също така на това количество храна възможно ли е да се получат стрии защото направо със се вманиечил в тия работи ?
Повече от ясно ми е че и като спреш да тренираш мускулите овисват и че дали ядеш много или не все става  това нещо
Чакам мненията Ви

19.09.06
17:17

[quote author=“Ayo”]Повече от ясно ми е че и като спреш да тренираш мускулите овисват и че дали ядеш много или не все става  това нещо
Чакам мненията Ви

Не е вярно, нищо не увисва. За да не получиш разширен стомах, не яж много наведнъж.
Стриите няма как да ги избегнеш, ако качваш бързо маса.

19.09.06
17:53

Храненето през 2-3 часа е не само за да “не гладуват мускулите”, а и  заради това да избегнем разширяването на шкембето :wink:

19.09.06
18:24

Е..ти ще наблегнеш на месото, предполагам че ще избягваш тестени и т.н., така че не виждам, къде е проблема.
Надали, като обем храна ще изяждаш МНОГО повече.  :)

19.09.06
20:12

[quote author=”Петко К”][quote author=“Ayo”]Повече от ясно ми е че и като спреш да тренираш мускулите овисват и че дали ядеш много или не все става  това нещо
Чакам мненията Ви

Не е вярно, нищо не увисва. За да не получиш разширен стомах, не яж много наведнъж.

по 2гр белтъчини на телесно тегло съмнявам се да стане някакво много бързо качване нали ? :oops: Или ще стане

[quote author=“NRG52”]Е..ти ще наблегнеш на месото, предполагам че ще избягваш тестени и т.н., така че не виждам, къде е проблема.
Надали, като обем храна ще изяждаш МНОГО повече.  :)

е да ама нали трябва и въглехидрати ?

20.09.06
00:29

Ayo за белтъчините,въглехидратите и мазнините зависи от типа човек и неговото тегло.За всеки това е различно и тои самичак си го определя като самичак си изготвя хранителна диета.А относно увисването на мускулите изобщо не е вярно.Моят принцип е такъв,който е 100 % верен:Чисти мускули - винаги стегнати , Мускули с добавки и всякакви НЕнатурални вещества - увисват след спирането на тренировките.

20.09.06
15:57

Увеличи малко белтъците. 2,2 гр/кг.

ST

20.09.06
18:28

[quote author=“Dan Kolov”]Ayo за белтъчините,въглехидратите и мазнините зависи от типа човек и неговото тегло.За всеки това е различно и тои самичак си го определя като самичак си изготвя хранителна диета.А относно увисването на мускулите изобщо не е вярно.Моят принцип е такъв,който е 100 % верен:Чисти мускули - винаги стегнати , Мускули с добавки и всякакви НЕнатурални вещества - увисват след спирането на тренировките.

Убеждаваш ни, че с добавките ако евентуално спрем да тренираме мускулите не ще увиснат ?  :shock:
Това са глупости.
П.П. Това може би е мнението на баща ти или някой от по-големите ти роднини? :?

20.09.06
18:43

[quote author=“Dan Kolov”]Ayo за белтъчините,въглехидратите и мазнините зависи от типа човек и неговото тегло.За всеки това е различно и тои самичак си го определя като самичак си изготвя хранителна диета.А относно увисването на мускулите изобщо не е вярно.Моят принцип е такъв,който е 100 % верен:Чисти мускули - винаги стегнати , Мускули с добавки и всякакви НЕнатурални вещества - увисват след спирането на тренировките.

“Добавки” е много обща дума,но защо смяташ,че те са НЕнатурални ?

FZ

20.09.06
18:46

[quote author=”Петко К”][quote author=“Ayo”]Повече от ясно ми е че и като спреш да тренираш мускулите овисват и че дали ядеш много или не все става  това нещо
Чакам мненията Ви

много точен отговор !  8) на Петко К .

DI

21.09.06
00:05

Хах.. първо това са митове от миналото хилядолетие, измислени от хора, които от всичко разбират (а всъщност това не е така). Второ мускулната маса неможе да увисне (независимо дали е натурална или с каквото и да е ), тя спада, ако продължиш да похапваш доста както когато си тренирал, нормално е да качиш на мястото на мусколите мазнини и да си мислиш, че мусколите са се превърнали в сланини. Този който твърди, че е не е тренирал 2 месеца и не му е спаднала мускулната маса, просто не се е мерил.

21.09.06
15:26

добре но не отговорихте на един основен въпрос : По време на ВВД със 2,2 наистина ще увелича по идеята на а8n и по 500г въглехидрати нали няма да се качва толкова много да се получат стрии ? Пък и да се има на предвид че ходя много не водя заседнал начин на живот

21.09.06
15:59

Абе както искате.Виждали ли сте Арнолд гол наскоро ??????? Ако не сте се поразровете.А пък вие си пиите нещата там ама след врете и Рони Колман ще видите ама тои докато увисне ще е късно за вас.

21.09.06
16:05

[quote author=“Dan Kolov”]Абе както искате.Виждали ли сте Арнолд гол наскоро ??????? Ако не сте се поразровете.А пък вие си пиите нещата там ама след врете и Рони Колман ще видите ама тои докато увисне ще е късно за вас.

Арнолд е на 60 години и може и да не тренира вече.
Колман е на 42, и докато “увисне”, може и да не е жив.
Мускулите не могат да увисват - те или се увеличават или се смаляват (атрофират), според нуждите. Дали са с химия или не - все тая, ако не тренираш - губиш постигнатото.

21.09.06
16:12

Съгласен съм само при едно условие.Ако не тренираш и си вземал химия увисваш или дето ти тикаш атрофираш.Аз защо не съм си изгубил постигнатото.Напротив аз  без да тренирам 8 месеца съм качил 2 см на ръката а не съм сигурен де когато я мерих за последно маи беше напомпена и със 2 санта по малко от сега наскоро като я мерих студена.Между другото направи сравнение Арнолд - Хълк Хоган.Да видиш че Арнолд е като торба а Хоган е като планина и 2мата са по на 60 години някъде само че Хоган е чист и ръката му е към 50 така като я гледам че и да не е повече а и не само ръката.А на Арнолд ръката да е макс 40.Има разлика.Честно да ти кажа вярваш не вярваш истината е една и аз няма да споря повече !

21.09.06
21:24

Хълк Хоган бил чист!? Айде стига!
Аз съм спирал тренировките няколко пъти, последно за 2 години.
Мускулите си спадат постепенно, няма начин. Е, не до началното ниво, но все пак зависи и колко време си тренирал преди това и на какво ниво си. Направените без химия мускули може и да спадат по - бавно, но пак спадат.
А за 8 месеца без тренировки може да качиш само сланини, не се заблуждавай. И моята ръка не беше мръднала първата година на размер, ама нямаше нищо общо с времето, когато тренирах.

21.09.06
22:03

Добре като съм качил само сланини добре добре.Качил съм за 8 месеца 2 см ММ а не сланини знам си ръката преди знам си я и сега същият релеф.Между другото Арнолд още не е увиснал напълно.Едно такова атрофиране дето му викаш трае около 20-30 год мисля а не за 2 год ...

21.09.06
23:51

[quote author=“Dan Kolov”]Съгласен съм само при едно условие.Ако не тренираш и си вземал химия увисваш или дето ти тикаш атрофираш.Аз защо не съм си изгубил постигнатото.Напротив аз  без да тренирам 8 месеца съм качил 2 см на ръката а не съм сигурен де когато я мерих за последно маи беше напомпена и със 2 санта по малко от сега наскоро като я мерих студена.Между другото направи сравнение Арнолд - Хълк Хоган.Да видиш че Арнолд е като торба а Хоган е като планина и 2мата са по на 60 години някъде само че Хоган е чист и ръката му е към 50 така като я гледам че и да не е повече а и не само ръката.А на Арнолд ръката да е макс 40.Има разлика.Честно да ти кажа вярваш не вярваш истината е една и аз няма да споря повече !

HULKAMANIA is running wild,brother :lol:
Не ме разсмивай само...Хълк никога не е бил най-впечатляващото тяло,което съм виждал,даже напротив...
А без тренировки няма как да си качил ММ

22.09.06
22:38

Да съм казал без тренировки.Пак може.Гледаи аз съм на 15 год и още раста нa маса и височина.Тренирам плуване веднъж седмично да дето се вика да поддържам форма.А на плуването се разцепвам ... Всичко е възможно.Даже бих допълнил че за 8 месеца съм качил 2 цм ММ маса + още по голям релеф от преди ... Нз как ви се струва на вас ама си е реално  :wink:

DI

23.09.06
00:37

Хаха.. Брат ми тебе да те пратиме да те изследват в НАСА.. хаха ти си некъв невероятен човек, некъв феномен, щом ей така ти разсте ръката.

23.09.06
00:49

Ехехехеххе стига бе.Ти какво искаш на 15 год да не раста да си остана така ли.Ти какво мислиш че мускулатурата расте само с тренировки ли ...

DI

23.09.06
00:55

Аа.. с тренировки, глупости.. Седиш си в вас пред компа или пред телевизора цел ден, ама без да излизаш... И след 8 месеца Рони Колман като те види ще се засрами.. хаха

23.09.06
01:01

[quote author=“diavolo_vam”]Аа.. с тренировки, глупости.. Седиш си в вас пред компа или пред телевизора цел ден, ама без да излизаш... И след 8 месеца Рони Колман като те види ще се засрами.. хаха

Ххахаха туи вече беше смешно  :P .Баш мързел не съм де спортувам си ама това е отделен въпрос  :D

23.09.06
13:32

кажете малко сега по темата : някой който е бил на ВВД и не се е нацепил целия да каже на колко калории дневно е бил ?

23.09.06
19:15

Еми както си я подпукял с добавките...  :lol:  Ще вземеш и аминокиселини и протеин и си готовгледай да е добра марка, че иначе си е чисто инвестиране във вода и канал :lol: . Няма да ти се разшери стомяха от добавките.

Аз обаче на твое място щях да го дам по-полека с химията и да трупам по малко с годините.

23.09.06
20:51

[quote author=“tpd”]Еми както си я подпукял с добавките...  :lol:  Ще вземеш и аминокиселини и протеин и си готовгледай да е добра марка, че иначе си е чисто инвестиране във вода и канал :lol: . Няма да ти се разшери стомяха от добавките.

Аз обаче на твое място щях да го дам по-полека с химията и да трупам по малко с годините.

каква химия ? Никъде не говоря за такава нещо взел съм си веднъж креатин да пробвам и аиде тръгна приказка  :?

Все пак за стриите мисълта ми е постоянно в главата и гледам да не прекалявам  :)

24.09.06
00:56

[quote author=“Ayo”][quote author=“tpd”]Еми както си я подпукял с добавките...  :lol:  Ще вземеш и аминокиселини и протеин и си готовгледай да е добра марка, че иначе си е чисто инвестиране във вода и канал :lol: . Няма да ти се разшери стомяха от добавките.

каква химия ? Никъде не говоря за такава нещо взел съм си веднъж креатин да пробвам и аиде тръгна приказка  :?

Все пак за стриите мисълта ми е постоянно в главата и гледам да не прекалявам  :)

Е споко де, аз и ня супле;ентите викям химия, просто начин на изразяване.  :wink:

Иначе за стрии, просто си е до ген/кожа/. Имям познат които си качва и сваля 15 кила кякто му падне /винаги чиста маса, никакво мазно и без стероиди/ и няма никакви стрии.

24.09.06
08:57

Еми аз се маха с Бадемово Масло на краката и Перките на гърба те ти правят кожата по мека и не се получават сетии

24.09.06
16:35

[quote author=“TREVATA”]Еми аз се маха с Бадемово Масло на краката и Перките на гърба те ти правят кожата по мека и не се получават сетии

да това и аз го правя в момента само че с крем “Здраве” веднъж дневно

26.09.06
19:48

[quote author=“Ayo”][quote author=“TREVATA”]Еми аз се маха с Бадемово Масло на краката и Перките на гърба те ти правят кожата по мека и не се получават сетии

да това и аз го правя в момента само че с крем “Здраве” веднъж дневно

Hубаво начинание...но само да добавя,че ако си нацепен яката нищо не може да ти помогне...но е добре,че се грижиш да не се нацепиш.

22.04.11
20:48

Аз съм си изчислил ккал баланс,но по някога яденето ми идва в повече и керема ми седи издут и дори го чувствам така,че всеки път като ям нещо и имам чувството че то ферментира в стомаха ми.Веднага се издува.На какво може да се дължи това някои знае ли да ми помогне че направо е отчайващо.Какво ли не правя да го прибера,но не помага,ако някой има някаква идея или решение споделете!

22.04.11
20:49

Виж темата на колко години е :D

27.04.11
18:22

Да аз съм я виждак пробвал съм неща от там но пак нямам голям успех.

казано от purebody на 22.04.11, 20:48:

Аз съм си изчислил ккал баланс,но по някога яденето ми идва в повече и керема ми седи издут и дори го чувствам така,че всеки път като ям нещо и имам чувството че то ферментира в стомаха ми.Веднага се издува.На какво може да се дължи това някои знае ли да ми помогне че направо е отчайващо.Какво ли не правя да го прибера,но не помага,ако някой има някаква идея или решение споделете!

Зависи от храната. Аз също понякога правя комбинация от царевица и боб и се издувам като балон. Не прекалявай с фибрите и пиенето на вода по време на ядене.  Друга причина за лесното издуване е слаби мускули на коремния пояс. Опитай с вакуумки . При мен те имат невероятен ефект дори след няколко поредни дни като ги правя...лошото е, че често забравям да ги правя и се сещам чак, когато започне да ми изхвърча шкембето. :)

12.05.11
15:56

Човече правя всичко това единственото което разбрах е че от млеката ми се издува още повече и ги спрях и малко по добре но иначе нищо особено просто седи в долната част напред издут а за вакуумките ги правя от 3 месеца 3 пати седмично и нищо никакъв ефект вече направо нз кво да го правя просто разваля цялото старание на всичко намалил съм и малко храната да не се натъпквам нещо вода докато ям не пия и храносмилателни ензими пия и НЯМА и НЯМА :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1