08.07.06
17:51
Какво ще кажете, подходящо ли е за НВД ? :D
08.09.06
01:02
#2
аз ги правя с масло, защото зехтина ми мирише на гадно след топлинна обработка
08.09.06
19:14
#3
Разбира се, аз ги правя на тефлонов тиган и им слагам 2-3 капки зехтин колкото за малко вкус, но и с масло стават супер.
08.09.06
22:25
#4
ами на мен и на тефлоновия ми залепват
08.09.06
22:42
#5
Сериозно?? А като сложиш малко масло пак ли?
09.09.06
01:14
#6
не бе
без масло/зехтин залепва
ина4е не
Няма значение с какво пържите... Дали с наситена или ненаситена мазнина. При пърженето формата на белтъците и мастните киселини се изменя и изобщо дори не сте близко до “здравословна храна”... В тефлонов тиган, който не е загрят прекалено много без мазнина се готви най-добре.
24.09.06
12:44
#8
значи в тефлонов тиган на слаб огън?