Пържени яйца със зехтин

08.07.06
17:51

Какво ще кажете, подходящо ли е за НВД ? :D

07.09.06
23:19
#1

Много ясно, стига да не прекаляваш с зехтина  :)

CR

08.09.06
01:02
#2

аз ги правя с масло, защото зехтина ми мирише на гадно след топлинна обработка

FI

08.09.06
19:14
#3

Разбира се, аз ги правя на тефлонов тиган и им слагам 2-3 капки зехтин колкото за малко вкус, но и с масло стават супер.

CR

08.09.06
22:25
#4

ами на мен и на тефлоновия ми залепват

FI

08.09.06
22:42
#5

Сериозно?? А като сложиш малко масло пак ли?

CR

09.09.06
01:14
#6

не бе
без масло/зехтин залепва
ина4е не

24.09.06
12:24
#7

Няма значение с какво пържите... Дали с наситена или ненаситена мазнина. При пърженето формата на белтъците и мастните киселини се изменя и изобщо дори не сте близко до “здравословна храна”... В тефлонов тиган, който не е загрят прекалено много без мазнина се готви най-добре.

24.09.06
12:44
#8

значи в тефлонов тиган на слаб огън?

24.09.06
13:01
#9

Да, при мен така не залепва...

Препоръчани продукти
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1