Хелп Плочки!!!

Темата е заключена.

23.09.06
02:30

Та моя Въпрос е как да направя по бързо плочки за сега имам само 2 ама са големи а 1 фр има 6 манички и мноо добре му стоят аз тренирам с него на 15 сам слабичак сам в рацете много слаб та изкам да заякна малко плочки  и гърди ако мога направя ако някой има идеи там за химия да казва пил сам само Глутамин за ся. 168/46 кила ?? мноо сам зле  :P

23.09.06
09:03

[quote author=“Levane”]Та моя Въпрос е как да направя по бързо плочки за сега имам само 2 ама са големи а 1 фр има 6 манички и мноо добре му стоят аз тренирам с него на 15 сам слабичак сам в рацете много слаб та изкам да заякна малко плочки  и гърди ако мога направя ако някой има идеи там за химия да казва пил сам само Глутамин за ся. 168/46 кила ?? мноо сам зле  :P

Имаш ли мазнини по корема ?

23.09.06
09:07

айде вместо да даваш пари за “химии”, давай за качествена храна, защото на тези кила най-добре ще е да хапваш повечко. Потренирай половин година и тогава мисли за добавките. И аз преди да почна бях на твоето тегло, но суплементи не съм пипал. Тренирам от година някъде и вече смятам да се допитам и да тях :D

=> не бързай
Започни със сплита за трупане на маса от сайта, щото само с корем и гърди просто няма да стане. И яж здраво, спи повече и тренирай редовно.

Трябва да направиш маса първо. Коремните мускули също трябва да са масивни и да се тренират както всички други.

23.09.06
13:40

[quote author=“Levane”]Та моя Въпрос е как да направя по бързо плочки за сега имам само 2 ама са големи а 1 фр има 6 манички и мноо добре му стоят аз тренирам с него на 15 сам слабичак сам в рацете много слаб та изкам да заякна малко плочки  и гърди ако мога направя ако някой има идеи там за химия да казва пил сам само Глутамин за ся. 168/46 кила ?? мноо сам зле  :P

е само глутамин то незмам къв ефект е имало ..  :roll:

23.09.06
14:43

[quote author=“TREVATA”][quote author=“Levane”]Та моя Въпрос е как да направя по бързо плочки за сега имам само 2 ама са големи а 1 фр има 6 манички и мноо добре му стоят аз тренирам с него на 15 сам слабичак сам в рацете много слаб та изкам да заякна малко плочки  и гърди ако мога направя ако някой има идеи там за химия да казва пил сам само Глутамин за ся. 168/46 кила ?? мноо сам зле  :P

Съвсем малко

24.09.06
00:00

[quote author=“Levane”]на 15 сам...168/46 кила...

Споко пич - яко спане и ядене му е майката. Аз когато бях някъде 8 клас, лятото преди 9-ти дръпнах 15см. Без специални хранителни режими - к’вото ми сложи майка ми т’ва :lol: За сега карай по-умерено, не се хвърляй на големи тежести. :wink:

24.09.06
08:36

[quote author=“Levane”][quote author=“TREVATA”][quote author=“Levane”]Та моя Въпрос е как да направя по бързо плочки за сега имам само 2 ама са големи а 1 фр има 6 манички и мноо добре му стоят аз тренирам с него на 15 сам слабичак сам в рацете много слаб та изкам да заякна малко плочки  и гърди ако мога направя ако някой има идеи там за химия да казва пил сам само Глутамин за ся. 168/46 кила ?? мноо сам зле  :P

Съвсем малко

Еми Прави корем и после кардио и тва е за всичко си трябва време ...

24.09.06
19:13

[quote author=“TREVATA”][quote author=“Levane”][quote author=“TREVATA”][quote author=“Levane”]Та моя Въпрос е как да направя по бързо плочки за сега имам само 2 ама са големи а 1 фр има 6 манички и мноо добре му стоят аз тренирам с него на 15 сам слабичак сам в рацете много слаб та изкам да заякна малко плочки  и гърди ако мога направя ако някой има идеи там за химия да казва пил сам само Глутамин за ся. 168/46 кила ?? мноо сам зле  :P

Съвсем малко

Еми Прави корем и после кардио и тва е за всичко си трябва време ...

Кардио?? и опражненията освем коремни преси???

Кардио да. Движение. Велоаргуметър, тичане, скачане... Четете малко бе хора.

24.09.06
19:43

Дъвчем едни и същи теми по 100 пъти
Я вземи поразррови из форума малко

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1