23.09.06
02:30
Та моя Въпрос е как да направя по бързо плочки за сега имам само 2 ама са големи а 1 фр има 6 манички и мноо добре му стоят аз тренирам с него на 15 сам слабичак сам в рацете много слаб та изкам да заякна малко плочки и гърди ако мога направя ако някой има идеи там за химия да казва пил сам само Глутамин за ся. 168/46 кила ?? мноо сам зле :P
Имаш ли мазнини по корема ?
айде вместо да даваш пари за “химии”, давай за качествена храна, защото на тези кила най-добре ще е да хапваш повечко. Потренирай половин година и тогава мисли за добавките. И аз преди да почна бях на твоето тегло, но суплементи не съм пипал. Тренирам от година някъде и вече смятам да се допитам и да тях :D
=> не бързай
Започни със сплита за трупане на маса от сайта, щото само с корем и гърди просто няма да стане. И яж здраво, спи повече и тренирай редовно.
23.09.06
12:03
Трябва да направиш маса първо. Коремните мускули също трябва да са масивни и да се тренират както всички други.
е само глутамин то незмам къв ефект е имало .. :roll:
Съвсем малко
[quote author=“Levane”]на 15 сам...168/46 кила...
Споко пич - яко спане и ядене му е майката. Аз когато бях някъде 8 клас, лятото преди 9-ти дръпнах 15см. Без специални хранителни режими - к’вото ми сложи майка ми т’ва :lol: За сега карай по-умерено, не се хвърляй на големи тежести. :wink:
Съвсем малко
Еми Прави корем и после кардио и тва е за всичко си трябва време ...
Съвсем малко
Еми Прави корем и после кардио и тва е за всичко си трябва време ...
Кардио?? и опражненията освем коремни преси???
24.09.06
19:16
Кардио да. Движение. Велоаргуметър, тичане, скачане... Четете малко бе хора.