08.09.06
13:09
Мисълта ми е, един приятел ми каза вместо да си взимам глюкоза (декстроза) от аптеката, да пробвам с мед :oops: Не разбирам много и затова питам, ефекта същия ли е или просто са ме метнали :)
08.09.06
13:12
#1
Ми не е същото, но и двете стават.
ами в меда има и фруктоза , тя доста по-бавно се усвояваше ,ама нека някой по-знаещ се искаже :lol:
08.09.06
23:30
#3
да това е вярно за меда 4е е пълен с фруктоза но аз мисля 4е се отнася за домаШният мед, докато този от магазина става въпрос за наи евтиният си е те4на гликоза в пове4ето слу4аи за което съм сигуре, заЩо домаШният мед като се остави известно време запо4ва да се озахарява докато купеШкият не помръдва си седи все съЩият.
08.09.06
23:50
#4
Домашния мед си е истината. Другото са си боклуци както и да ги гледаме и разликата между купешкия и глюкозата спада до минимум.
Да ти кажа,сега лятото глюкозата предпочитам да си я заменям с пресни плодове(грозде най-вече),че сега им е времето... :lol:То малко несериозно звучи ама... :wink:
09.09.06
12:51
#6
Има 2 пъти по-нисък ГИ :? Вдига ти два пъти по-малко инсулина :?
Мансон,за гроздето ли имаш предвид...Аз и мед добавам щото.Ей от тези плодове това лятото не можах да се орелефя като хората :cry:
09.09.06
15:10
#8
Мхм, гроздето :)
11.09.06
14:03
#9
банани,стафиди.....