С какво да заменим Декстрозата?

08.09.06
13:09

Мисълта ми е, един приятел ми каза вместо да си взимам глюкоза (декстроза) от аптеката, да пробвам с мед  :oops:  Не разбирам много и затова питам, ефекта същия ли е или просто са ме метнали :)

Ми не е същото, но и двете стават.

08.09.06
13:30

ами в меда има и фруктоза , тя доста по-бавно се усвояваше ,ама нека някой по-знаещ се искаже :lol:

08.09.06
23:30

да това е вярно за меда 4е е пълен с фруктоза но аз мисля 4е се отнася  за домаШният мед, докато този от магазина става въпрос за наи евтиният си е те4на гликоза в пове4ето слу4аи за което съм сигуре, заЩо домаШният мед като се остави известно време запо4ва да се озахарява докато купеШкият не помръдва си седи все съЩият.

Домашния мед си е истината. Другото са си боклуци както и да ги гледаме и разликата между купешкия и глюкозата спада до минимум.

09.09.06
11:14

Да ти кажа,сега лятото глюкозата предпочитам да си я заменям с пресни плодове(грозде най-вече),че сега им е времето... :lol:То малко несериозно звучи ама... :wink:

[quote author=“Jay_C”]Да ти кажа,сега лятото глюкозата предпочитам да си я заменям с пресни плодове(грозде най-вече),че сега им е времето... :lol:То малко несериозно звучи ама... :wink:

Има 2 пъти по-нисък ГИ  :?  Вдига ти два пъти по-малко инсулина  :?

09.09.06
13:38

Мансон,за гроздето ли имаш предвид...Аз и мед добавам щото.Ей от тези плодове това лятото не можах да се орелефя като хората :cry:

Мхм, гроздето  :)

11.09.06
14:03

банани,стафиди.....

25.09.06
17:53

Коя е по-добре за тези които искат да свалят тел. мазнини : захар или декстроза?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1