05.10.06
21:36
Кои препарати попадат под тази категория ако се направи класификация на препаратите по ефект и състав?Прохормоните ли са или има други?Мерси предварително?
05.10.06
21:45
Еми като цяло прохормоните се смятат за първото преди стероидите...но разбира се има и разни “билки” така наречени които уж са натурални,но пак са вредни до една степен...например трибулус,ефедрин и т.н.
Я кажи какво е вредното на трибулуса след като до сега още не са открити странични ефекти :evil:
[quote author=“GH0$T”]Билка ли е ефедрина?
Доколкото сам чувал има го и като билка (по-силния вариант) и синтетично направен (по-слабия вариант).
[quote author=“ZUM”][quote author=“GH0$T”]Билка ли е ефедрина?
Доколкото сам чувал има го и като билка (по-силния вариант) и синтетично направен (по-слабия вариант).
Обратно беше , но не съм напълно сигурен:
билката ефедра е по-слабия вариант
синтетични - ефедрин хидрохлорид - по-силния
05.10.06
22:32
Я кажи какво е вредното на трибулуса след като до сега още не са открити странични ефекти :evil:
Казах до известна степен...зависи в каква възраст се зима,като цяло е безвреден но не съм на мнение че е такъв за тинейджъри :wink: ..
05.10.06
22:42
Ма Хуанг му се вика :wink:
Скоро отново ще бъде разрешена ефедрата, така че трайте :)
[quote author=“manson”]Ма Хуанг му се вика :wink:
Скоро отново ще бъде разрешена ефедрата, така че трайте :)
Мормонски чай се казва също.
Я поясни за ефедрата. Това къде си го чел и колко скоро е това?
Ефедрина скапва сърцето много бързо, почти колкото клембутрола. Освен това редовна употреба води до пристрастяване. Продава се в аптеките легално и в някои магазини нелегално.
06.10.06
12:34
ефедрина е номер едно пил сам мноо пати и ми дава 100 пати пове4е енергия от креатина
има много мом4ета които продават на 4ерно в момента малко са го поизкупили 6тот стана един гаф и трудно се намира