Едно ниво под анаболните стероиди?

05.10.06
21:36

Кои препарати попадат под тази категория ако се направи класификация на препаратите по ефект и състав?Прохормоните ли са или има други?Мерси предварително?

IN

05.10.06
21:45

Еми като цяло прохормоните се смятат за първото преди стероидите...но разбира се има и разни “билки” така наречени които уж са натурални,но пак са вредни до една степен...например трибулус,ефедрин и т.н.

05.10.06
21:59

[quote author=“InDaHEad”]Еми като цяло прохормоните се смятат за първото преди стероидите...но разбира се има и разни “билки” така наречени които уж са натурални,но пак са вредни до една степен...например трибулус,ефедрин и т.н.

Я кажи какво е вредното на трибулуса след като до сега още не са открити странични ефекти  :evil:

05.10.06
22:10

Билка ли е ефедрина?

05.10.06
22:14

[quote author=“GH0$T”]Билка ли е ефедрина?

Доколкото сам чувал има го и като билка (по-силния вариант) и синтетично направен (по-слабия вариант).

05.10.06
22:28

[quote author=“ZUM”][quote author=“GH0$T”]Билка ли е ефедрина?

Доколкото сам чувал има го и като билка (по-силния вариант) и синтетично направен (по-слабия вариант).

Обратно беше , но не съм напълно сигурен:
билката ефедра е по-слабия вариант
синтетични - ефедрин хидрохлорид - по-силния

IN

05.10.06
22:32

[quote author=“kazz”][quote author=“InDaHEad”]Еми като цяло прохормоните се смятат за първото преди стероидите...но разбира се има и разни “билки” така наречени които уж са натурални,но пак са вредни до една степен...например трибулус,ефедрин и т.н.

Я кажи какво е вредното на трибулуса след като до сега още не са открити странични ефекти  :evil:

Казах до известна степен...зависи в каква възраст се зима,като цяло е безвреден но не съм на мнение че е такъв за тинейджъри :wink: ..

05.10.06
22:32

Offtopic
Интересно ми е каде се продава ефедрин? Някой знае ли?
End offtopic

Ма Хуанг му се вика  :wink:

Скоро отново ще бъде разрешена ефедрата, така че трайте :)

05.10.06
22:50

нямам търпение да стане така ! Бог да те чуе с 3-те уши !

06.10.06
01:33

[quote author=“manson”]Ма Хуанг му се вика  :wink:

Скоро отново ще бъде разрешена ефедрата, така че трайте :)

Мормонски чай се казва също.

Я поясни за ефедрата. Това къде си го чел и колко скоро е това?

06.10.06
09:27

Ефедрина скапва сърцето много бързо, почти колкото клембутрола. Освен това редовна употреба води до пристрастяване. Продава се в аптеките легално и в някои магазини нелегално.

SH

06.10.06
12:34

ефедрина е номер едно пил сам мноо пати и ми дава 100 пати пове4е енергия от креатина
има много мом4ета които продават на 4ерно в момента малко са го поизкупили 6тот стана един гаф и трудно се намира

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1