Ramenete i Gurba mi izostavat !!!! HELP

Темата е заключена.

19.02.04
19:45

Ramenete mi izostavat imam 40 ruka a ramoto mi e po malko ot rucete , kakvo 6te me posuvetvata e nai dobre da treniram kak da po4na da treniram ramenete kakto i gurba za da navaksam.  10x Mersi Mnogo za pomo6ta predvaritelno

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:09.

MM

19.02.04
23:28

Vij na saita kakvi uprajnenia da pravi6. Konsultirai se vse pak s fitnes instruktor.
Gurba da ti da e izostava6ta grupa e mnogo lo6o. Spored men triabva da oburne6 seriozno vnimanie na nego, kato gleda6 da ne go kontuzi6.  :)

20.02.04
12:24

hahaha vodoprovodchika bratle qko mnenia natrupa qko :)) flood obache ima dosta ta za ramenete da kaza nai vaznoto e da se trenira rotornata grupa na ramoto tva se pravi s arnold istlaskvania ili istlaskvania s dubmeli nad glava za ramo
po-zdrvi i uspeh

20.02.04
12:43

Да,пресите с дъмпели са чудесни за маса, но е добре след това да се правят изолиращи упр. за трите части на делтата предно,средно и задно .Напр. за предно-”вертолет” с 10см хват,средно-сранични вдигания,задно- вдигания налон или обратен пек-дек.А за гърба яки гребания с щанги и дъмпели :wink:

20.02.04
12:53

На мен най-много полза за маса в раменете мо донесоха страничните вдигания. Може би това е защото дълго време ги изпълнявах неправилно. Когато обаче един пич ми показа правилната техника, с раменете ми започнаха да стават чудеса  :D

20.02.04
13:15

hhaha pich nemoze da se trenira samo 1 glava na muskula i tva predno ramo zadno ramo sredno se trenirash ramo ne trenirash nito pak akcentirash na nqkoq chast ot ramoto !!!
po-zdravi

MU

23.02.04
01:10

az napravix masa na ramenete sas vertolet i iztlaskvania sas 6tanga zad vrat a za garba 4ovek probvai sas nabirania ako mojesh i sas tejesh bix ti prepora4al i martva tqga i baba meca ama ne vqrvam da si fen kato men na silovia triboi probvai i 4uk4eta :)

23.02.04
20:22

Емо, приемам критиката.
Просто отбелязвах, че при правилно изпълнениее това упражнение промени коренно раменете ми.

24.02.04
00:36

az li4no ne moga da se pohvalia s ramenete si no naistina shtanga zad i pred vrata nagore deto se blyska (ne znam kak se kazva) nai dobre mi deistva

abe istinata e v bazovite uprajnenia za vsichko!

26.02.04
18:29

А колко дни в седмицата е хубаво да ги правиш и довре ли е да ги комбинираш с гръб. :) 10Х

ST

27.02.04
00:36

Ами лично на мен гърба и рамото са ми в един ден и ми действа добре тая система ...

27.02.04
12:58

Ако ти изостава гърба по-добре го отдели сам и го атакувай от всички въэможни ъгли.За раменете прави 1упр. което да атакува целия мускул/преси с дъмпели или с щанга/и след това за всяка от ттрите глави по отделно :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1