23.09.06
19:19
значи тренирам от 2 години нон стоп година и половина тренирах за да свалия кг от 6 месеца се мача да кача мусколна маса 2-3 месеца рестеше и спря :( пробвах смяна на транировки те взимах креатин и протеин и други добавки (само позволените) но няма напредак даите някаква идеия по проблема
мерси предварително :)
23.09.06
19:55
на колко години си?!колко си висок сега?!
23.09.06
21:22
не искам да те разочаровам но според мен няма какво да направиш по въпроса.Може би освен да приемаш нещо което да стилулира хормона на разстежа но тук ще започна да гадая нека по-запознатите да си кажат мнението.
[quote author=“Saint”]не искам да те разочаровам но според мен няма какво да направиш по въпроса.Може би освен да приемаш нещо което да стилулира хормона на разстежа но тук ще започна да гадая нека по-запознатите да си кажат мнението.
е браво бе как го изтърси тва бе пич!!!!!! качва се лесно с правилната диета и с добавки.... просто гледаш 4-5 грама на телесно тегло въглехидрати и 3 на белтъци и такам и добавки и прочети в сайта кое кога се яде и тва е........ напиши ми какво ядеш .... примерно днес какво си ял и аз ще ти кажа къде бъркаш
23.09.06
21:46
[quote author=“Mazniu”]значи тренирам от 2 години нон стоп година и половина тренирах за да свалия кг от 6 месеца се мача да кача мусколна маса 2-3 месеца рестеше и спря :( пробвах смяна на транировки те взимах креатин и протеин и други добавки (само позволените) но няма напредак даите някаква идеия по проблема
спри тренировки за 1 месец и пак си продължи старото . има ефект
[quote author=“Lucifer_”][quote author=“Saint”]не искам да те разочаровам но според мен няма какво да направиш по въпроса.Може би освен да приемаш нещо което да стилулира хормона на разстежа но тук ще започна да гадая нека по-запознатите да си кажат мнението.
е браво бе как го изтърси тва бе пич!!!!!! качва се лесно с правилната диета и с добавки.... просто гледаш 4-5 грама на телесно тегло въглехидрати и 3 на белтъци и такам и добавки и прочети в сайта кое кога се яде и тва е........ напиши ми какво ядеш .... примерно днес какво си ял и аз ще ти кажа къде бъркаш
така ли?! и как ще усвоиш “3 на белтъци” ? или ще отидат в канализацията?
айде да не говорим несериозни неща то 2гр на кг телесно тегло се усвоява трудно и требва да си максимално сериозен та кво остава за 50% повече ???
23.09.06
21:51
Оу извинявам се моя грешка аз си мислех за разстеж на височина Srry.
[quote author=“ILIA”][quote author=“Lucifer_”][quote author=“Saint”]не искам да те разочаровам но според мен няма какво да направиш по въпроса.Може би освен да приемаш нещо което да стилулира хормона на разстежа но тук ще започна да гадая нека по-запознатите да си кажат мнението.
така ли?! и как ще усвоиш “3 на белтъци” ? или ще отидат в канализацията?
айде да не говорим несериозни неща то 2гр на кг телесно тегло се усвоява трудно и требва да си максимално сериозен та кво остава за 50% повече ???
усвояваш си ги най добре я фани некои дет разбира да ти обясни мен ми е правил програма (друг е въпроса колко я спазвам) професионалист. национал на бг по силов трибои в най ниската категория . а има и други . аз съм 85 кг и в диетата ми тр да си добавям 250гр само от храна
Първо почни да се храниш по 4-5 пъти на ден ... Ако имаш излишни парички купи си Протеин+Амино Киселини .... И резолтатите ще доидат ... При всеки има един застои след тия месеци :wink:
24.09.06
08:59
[quote author=“Mazniu”]значи тренирам от 2 години нон стоп година и половина тренирах за да свалия кг от 6 месеца се мача да кача мусколна маса 2-3 месеца рестеше и спря :( пробвах смяна на транировки те взимах креатин и протеин и други добавки (само позволените) но няма напредак даите някаква идеия по проблема
оцветил съм ти проблема в червено :roll:
освен това: неправилно трениране , неправилна диета ... от мноо неща може да е , но това горе е изключително важно за прогреса. Вземи си почивка от 1-2 седмици , деадаптирай се.
24.09.06
10:50
еми и аз това имам в предвид ! какво не ти стана ясно ? Че се правят почивки от по една седмица на всеки 2-3 месеца ли ?
значи нон стоп ще рече че нямам големи периоди в които не ходия само 2-а пъти по 3-4 седмици защото бях в болница
за протеин и амино сигорно съм изпил 2-3 тона :))) образно казано но няма растеж и криетин съм взимал а по отношение на яденето сум на ВВД ям по 4-5 пути дневно и ориз картофи и други храни за качване но ....
27.09.06
23:08
Пробвай да взимаш невки добавки, който не си взимал (некой геинер, млечнояйчен протеин.. ти ще си видиш според възможностите). Кажи до сега по какъв тренировачен сплит си тренирал и да те посаветваме как да го смениш за да стресираш мускулите.
[quote author=“diavolo_vam”]Пробвай да взимаш невки добавки, който не си взимал (некой геинер, млечнояйчен протеин.. ти ще си видиш според възможностите). Кажи до сега по какъв тренировачен сплит си тренирал и да те посаветваме как да го смениш за да стресираш мускулите.
Аз лично не бих му препоръчал гейнър при тези килограми на тази височина,според мен един качествен протеин и хубави аминота и може и креатин могат да му помогнат...
Виж сега ако си 180 и си 55 кг,просто гейнъра е задължителен...но той като гледам е добре като килограми...
28.09.06
23:41
Е може някой млечнояйчен протеин, той ще му помогне!
29.09.06
22:44
дай да не гадаем, а си напиши програмата и храната която приемаш и добавките. може просто някъде да бъркаш, където не си се сетил.
ако всичко е нормално , няма какво да се притесняваш, има такива периоди на застой при всеки.
Проблема е елементарен. Трябва ти дисциплина на хранене. Носи си храната (в раница, че е по-лесно) и през 1,5 часа яж. Увеличи въглехидратите на закуска и междинните хранения.
Някои си носят само белтъчната храна - яйца, пържоли, извара и си купуват сандвичи и като ги допълнят с белтъчините става приемвливо ядене.
Ама наистина яж през час и половина и ще дръпнеш.
Като се “отпушиш” ще почнеш да качваш бързо - ВНИМАВАЙ да не се омазниш!
Ако качваш повече от 500гр. седмично за знаеш, че е сланина и трябва да намалиш въглехидратите.
По принцип теглото е най-здравословно да се регулира с приема на въглехидрат - мазнините и белтъчините да са на постоянно (изчислено оптимално) ниво.
Тренирай здраво, ЯЖ по 7-8 пъти на ден (по малко) и ще дръпнеш.
Успех!
04.10.06
15:22
[quote author=“mitaka101”]Проблема е елементарен. Трябва ти дисциплина на хранене. Носи си храната (в раница, че е по-лесно) и през 1,5 часа яж. Увеличи въглехидратите на закуска и междинните хранения.
Някои си носят само белтъчната храна - яйца, пържоли, извара и си купуват сандвичи и като ги допълнят с белтъчините става приемвливо ядене.
Ама наистина яж през час и половина и ще дръпнеш.
Като се “отпушиш” ще почнеш да качваш бързо - ВНИМАВАЙ да не се омазниш!
Ако качваш повече от 500гр. седмично за знаеш, че е сланина и трябва да намалиш въглехидратите.
По принцип теглото е най-здравословно да се регулира с приема на въглехидрат - мазнините и белтъчините да са на постоянно (изчислено оптимално) ниво.
Тренирай здраво, ЯЖ по 7-8 пъти на ден (по малко) и ще дръпнеш.
Успех!
Незнам какво животно трябва да е ,за да качва по 500 грама седмично :shock: Ако говорим за мускулна тъкан повече от 500 грама на месец неможе да се качи особено и с неговия стаж.
1.5 ЧАСА Е АБСУРД!
Имайки предвит, че храната седи във стомаха НЕ ПО-МАЛКО от 2 часа и половина, то “хранене през три часа” има голям смисъл. Да не говорим, че идеята е храненето през 3 часа е заради аминокиселините, които се задържат в кръвта 3 до 3.5, след това започваш да метаболизираш мускулна тъкан... 6 хранения на ден през 3 часа всяко е най-добре.
На училище ходя с 2 кутии. Сутрин ставам 6:00, ям 6:15, в даскало след втория час междучасието ми е около 9:15 второ ядене, третото ми се пада 12:00. В началото странно те гледат, майната им - нося си ориз, извара, пилешко, пълнозърнест хляб, кисело мляко, зеленчуци етц - зависи дали чистя или гоня мускулна маса. Освен това повече от 300гр мускулна маса на седмица освен ако нямаш някакви изглючителни гени или не взимаш стероиди - няма как да го бъде. Реално теглото ти ще се вдига малко повече от 300гр в оптималния случай, защото с повечето мускулна маса задържаш повече гликоген и вода, но да кажем кило и половина на месец ти е горницата, от там нататък качваш мазнини, въпреки че е много вероятно да не го знаеш. Между 12% и 18% телесна мазнина горе долу няма голяма разлика в това как изглеждаш пред огледалото - реално никаква сепарация, но все пак ако имаш маса имаш и форма. Така че ако качваш повече от тези 1.5кг на месец - всичко е мазнини, но докато се размазняваш бавно и преди да стигнеш 18-20%, когато започваш да изглеждаш леко дебел, може да си мислиш че качваш само мускули.
Bottomline
Храни се на калориен излишък, храни се поне 5 пъти (оптимално 6 пъти, на равени интервали през 3 часа). Храни се на калориен излишък (потърси как да си измериш калориините нужди и ги надскочи), приемай достатъчно протеин (не говоря изобщо за добавки) на равни части през целия ден, приемай достатъчно КАЧЕСТВЕНИ въглехидрати от които по-голямата част в първата половина на деня и почти никакви в края на деня, освен ако не тренираш вечер (след тренировка се отваря метаболен прозорец около 2-3 часа и инсулиновата резистентност е много ниска).
07.10.06
00:33
ей ей :) аз съм на фитнес цял ден :) което значи че си правя малки почивки утивам в 2 и си трагвам в 7 ,но през цялото време си хапвам
важно е при такава тренировка да се пият и много течности - натурални сокове,мляко,кафе,ако пък кафето не ти понася пии чай даже по добре чай ! 8)
[quote author=“The_Champ”]ей ей :) аз съм на фитнес цял ден :) което значи че си правя малки почивки утивам в 2 и си трагвам в 7 ,но през цялото време си хапвам
важно е при такава тренировка да се пият и много течности - натурални сокове,мляко,кафе,ако пък кафето не ти понася пии чай даже по добре чай ! 8)
Седиш по цял ден и минаваш всичките уреди по един път и си тръгваш ??? :shock: :shock: С тва доста ще му помогнеш .................
[quote author=“The_Champ”]утивам в 2 и си трагвам в 7 ,но през цялото време си хапвам
Отиваш в 2 и седиш 5 часа ?!?! :shock: :shock: и сигурно спиш по останалите 21 часа че да можеш да имеш утре пак .
Също така ми е чудно това дето като тренираш и ядеш как става номера..
07.10.06
16:04
десет минутки почивка на 4 упражнения :) - храна и почвам пак ! :) но изпивам угромно количество вода или натурални сокове никакво газирано ... дишам много дълбоко като правя упражненията,ако се озоря даже викам после ходя на сауна да разпусна и почина,масажи!
това е моята тренировка !
Тук се изписаха много верни неща.но и много глупости :) След като тренираш от 2г още ли не си разбрал,как да се храниш и как да си променяш тренировката.Някой като ми каже,че тренира от години и резултата е никакъв и направо ми “спира тока” :lol: Храненето му е майката,то ако става сама с дюнери и закуски.Както ти казаха минимум по 2гр. протеин на килограм трябва да приемаш на ден.Помисли си хубаво дали го правиш това.Ако нямаш възможност да се храниш правилно и да приемаш хранителни добавки не очаквай да дръпнеш лесно.Ако въобще качиш нещо.Иначе нови упражнения няма да измислиш,всеки тренира едно и също,но има разлика между хората.Едни се хранят добре и тренират добре а други само “тренират”.Ти от колко килограма започна да смъкваш за да станеш тия 78кг ?
[quote author=“The_Champ”]десет минутки почивка на 4 упражнения :) - храна и почвам пак ! :) но изпивам угромно количество вода или натурални сокове никакво газирано ... дишам много дълбоко като правя упражненията,ако се озоря даже викам после ходя на сауна да разпусна и почина,масажи!
10 мин почивка :shock: :shock: :shock:
08.10.06
09:58
на четри упражнения по 3 серий :)
почивката включва хранене - кроасани банани кренвирши и тн... :)
сичко което дава сила !
[quote author=“The_Champ”]на четри упражнения по 3 серий :)
сичко което дава сила !
добре кажи само тая тренировка някой професионален трен ли ти състави щото ако ти си си я направил и нямаш нужните знания си губиш напълно времето
08.10.06
11:02
кроасаните и те ли дават сила??? :shock: :shock: :shock: Майко мила, направо като го прочетох това много смешно ми стана... :D :D :D
08.10.06
11:36
приятел аз съм помошник инструктор в кюстендил !
разбирасе че дават в тях има протеин !
Не пускай поредни постове !!!!!
ASTOR
08.10.06
13:41
в един кроасан има около 5 грама протеин ,трябва да изядеш 8 кроасана в по4ивката за да можеш да си набавиш белтъ4ините за едно ядене
зна4и в кюстендил тренирате по цял ден такали,ем вие сте мноо здрави сигорно
[quote author=“The_Champ”]десет минутки почивка на 4 упражнения :) - храна и почвам пак ! :) но изпивам угромно количество вода или натурални сокове никакво газирано ... дишам много дълбоко като правя упражненията,ако се озоря даже викам после ходя на сауна да разпусна и почина,масажи!
Както казват по някои предавания “не правете това в къщи” :lol:
[quote author=“The_Champ”]на четри упражнения по 3 серий :)
сичко което дава сила !
Кроасани, кренвирши все полезни неща ... С тия нови методи и принципи може направо книга да напишеш ;)
08.10.06
18:29
като не ти е ясно ...не пиши излишно не съм тук за чат а за помощ!
[quote author=“The_Champ”]като не ти е ясно ...не пиши излишно не съм тук за чат а за помощ!
То пък една помощ, да си беше я пазил за теб си .... ОК аиде щи го кажа директно щото маи не ме разбра... Излагаш се ! За справка - виж в темата с бисерите
08.10.06
19:18
А наясно ли си колко шит има в тях освен протеини??? За кренвиршите хич не ми се говори даже... :shock:
08.10.06
19:25
не ме занимавайте с глупости побертети !
има доста спам в темата по мое мнение
относно въпроса .че си зациклил , тоест няма растеж, няма кво да се плашиш, понеже това е нормално, то може и да има растеж ама да не го забелязваш ... чаткаш ли
се пак това е фитнеса борба се всеки сантимерър , ще зациклиш , ще порастеш и полсе пак ...
09.10.06
21:16
един приятел като имаше цикъл ...спря да тренира 2 седмици и почна пак ...имаше ефект !
The_Champ рулираш с мненията ти бате !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Умрях от смях :lol: :lol: