08.10.06
11:00
Джей Кътлър отново победи Рони.
Този път на Румънското Гранд При, в събота вечерта в Тимишоара.
http://www.flexonline.com/news/161#
Батко Рони :cry: годинките на него почват да се обаждат...незнам,хубвао е че Джей стана олимпия,но повече ми се щеше Колман да направи 9-та победа.Пък след това да си троши краката :D
08.10.06
11:24
Всъщност и в петък вечерта Джей пак е победил Рони в Австрия.
08.10.06
11:56
Явно Рони залязва. Това си пролича от олимпията още.
08.10.06
12:08
Края на Рони се вижда. Новата звезда е Кътлър.
[quote author=“ieieie”]Края на Рони се вижда. Новата звезда е Кътлър.
Интересно колко ще се задържи и той...
А и нещо не схващам, какъв е смисъла от конкуренция в такъв малък период от време?? През ден ли ще се пъчат, белким някой обади по-добър релеф. :lol:
08.10.06
12:25
tpd наистина какъв е смисъла толкова често да се конкорират. За по малко от месец са се състезавали на 3 състезания.
tpd наистина какъв е смисъла толкова често да се конкорират. За по малко от месец са се състезавали на 3 състезания.
Ами не могат да поддържат дълго време върхова форма и затова след Олимпията има нагъчкани набързо още няколко състезания.
Не могат всички да са първи, нали.
А за Рони това е последен шанс да изкара малко кинти от състезания ...
08.10.06
20:15
Ха...брао бе големи сте “фенове” бе....като беше на върха толкова години беше най-добрия нали....са като стана 2ри и веднага бил стар....жалка история :wink: ...за да му лижете гъза на тоя смешник Кътлър...пффф
Абе Колман си е Колман. Непобедим щом зад него е фармахим. Може да е селянин ама е супер луд :lol: :lol: и е шоу мен.
Евала на Джей за труда и всичко друго ама си е голямо дърво.
[quote author=“diksi”]Абе Колман си е Колман. Непобедим щом зад него е фармахим. Може да е селянин ама е супер луд :lol: :lol: и е шоу мен.
Евала на Джей за труда и всичко друго ама си е голямо дърво.
А Джей е чист като бебешко дупе, вчера е отварял енциклопедията да види каква е тая дума стероид
09.10.06
01:06
според мен специално Рони беше по-добрия и заслужаваше да спечели деветата си Олимпия.За мен той е доста по-релефен от Джей,но Кътлър е доста по-голям от когато и да било,но това освинване според мен и това,че дадоха олимпията на него само задига критерия за колкото се може повече масивност,отколкото релеф,пропорционалност,сепарация и въобще като красота на тялото.Просто на мен лично Кътлър не ми харесва в тоя вид,просто и да отбележа,че е задържал доста вода,което си личи.А годините тренировки на Рони си казват думата,просто леко е свалил,но е много по релефен от Кътлър,разгледайте индивидуалните позинги и ще видите каква разлика има в релефа на двамата.Единственото,което не ми хареса при Рони,е че е намалил гърба,но иначе крака,преса,гърди(особено ги е нацепил)ръце е много добре.На Кътлър гърба не е лош,но не е достатъчно изчистил.Твърдо съм за Рони,който иска да види снимките няма база за сравнение просто само една маса.А според мен Рони въобще не се е напрягал да печели Олимпията,както виждате е направил просто една смешна диета,тъй като той не се напряга вече трета година и чака Кътлър да качи,та да има конкуренция.Просто Кътлър няма да има плътността на Рони ама никога.Сега тая маса,която я е качил докато я направи релефна,чиста и плътна зор ще види,а Рони от догодина съм сигурен,че няма да позволява на Кътлър да взима Олимпията,но все пак мисля,че Рони е щастлив,поради факта,че не се е напрягал да печели или с една дума си е почивал,та догодина лееле не ми се мисли какво животно ще излезе,а и ще има стимул масата на Кътлър :)) ще ми е по интересно догодина,Кътлър беше бизнес трик тази година,щото нали се сещате 8 години един и същ става отегчително,ще видите по нататък за какво ще стане на въпрос.И запомнете по-добър от Рони Колман няма,бе няма стигане просто.Не говоря за маса,но примерно краката и ръцете никой ги няма,но това е отделен въпрос.По-здрави
09.10.06
01:50
Абсолютно подкрепям горното. А пък за разликата в краката да не говорим - Рони е просто 2 класи напред според мен.
[quote author=“ASTOR”]
А Джей е чист като бебешко дупе, вчера е отварял енциклопедията да види каква е тая дума стероид
Не разбирам какво искаш да кажеш.
09.10.06
22:39
Ми то е близко до ума :wink: ...че зоби като гъз тва иска да каже :lol: :lol:
09.10.06
23:28
май само аз се радвам за Джей винаги си ме е кефил и ми е бил любимец най-малкото щото е бял... :) а за Рони сичко си има и край но не може да се каже лошо за него
Рони (по мое мнение) много яко го подпираха съдиите и му подариха поне 2 Олимпии.
Джей винаги ме е кефил, че не се предава, когато го преебават и се бори за своя час. В този спорт всичко е политика и кинти. Дай да направим “този” легенда, че да му продадем симки, плакати, тениски, тренировъчни ДВД и т.н.
И се чудят под какъв ъгъл да снимат ексшампиона за да излезе по-голям от конкуренцията. А на конкуренцията да не позволяваме да застане до него, че лошо ...
Някой да видя Маркус Рул до Рони? Миналата година като се пусна Грег Ковач (2метра висок!!!) не го дадоха с другите, а му пуснаха отделна снимка в най-слабата му поза ...
Примери много.
Рони е голям културист, но не му прави чест че приемаше подаръци от съдиите.
Много се радвам за Джей и му пожелавам да е все така последователен.
[quote author=“mitaka101”]
Някой да видя Маркус Рул до Рони?
Кажете ми - тоя човек заслужава ли 8 място?!
10.10.06
00:38
В Холандия снощи пак е победил Джей.
Хубаво е “на живо” да се види как стоят двамата един до друг.
Ние тук обсъждаме само снимки и видео с лошо качество.
10.10.06
01:09
[quote author=“Don_Anton”]май само аз се радвам за Джей винаги си ме е кефил и ми е бил любимец най-малкото щото е бял... :) а за Рони сичко си има и край но не може да се каже лошо за него
Не си ти самo.
Който каквото иска да си говори че Рони е бил по-добър , но ето вече 4-то състезание съдиите оценяват Джей като първенец, а Рони 2-ри това е истината Рони е пенсионер и е време за пенсия Sorry мой човек, ама времето тече за всички включително и за теб :) .40 и кусур години бая се налапа с мангизи и вече те изпращаме да си ходиш у вас.
Искаме нови личности и нови шампиони .Омразна ни вече.
Good Luck !
10.10.06
09:50
Не съм чел темата, но се чудя кога ли България ще успее да покани звезди от подобен ранг на състезание тук. :?
10.10.06
12:04
Абе има още едно нещо,за което не сте се сетили.Тези от вас,които са гледали олимпията са забелязали,че основния спонсор(или главния)е MuscleTech,а тяхно основно рекламно лице е не кой и да е,а самия Джей.Още преди да знам,че ще спечели Джей се учидих колко е уверен,че този weekend ще вземе първия си Сендоу.А Рони е рекламно лице на един от най-големите конкуренти на MuscleTech - BSN.Пък и доста ме изненада реакцията на Джей след като чу че Рони е втори.Прие го прекалено спокойно.За мене тая Олимпия си беше нагласена работа.И не им прави чест да слагат Маркус Рул толкова назад.Той под 5-ти не трябва да пада.Да не говорим че не е по лош от Джей,ама никак даже.
10.10.06
23:25
Абсолютно вярно. За мен Маркус Рул и Рони Колман са класа над Кътлър. Но както в повечето спортове тук играят не пари, а МНОГО пари...
Още преди да знам,че ще спечели Джей се учидих колко е уверен,че този weekend ще вземе първия си Сендоу.
Ами като е видял, че Рони не е мръднал напред (даже се е върнал около 3-5 кг назад).
Като знае, че той е отскочил здраво на горе.
Той е толкова явно по-добър, че нямаше начин и тази година да го прецакат.
И за това си е уверен.
основния спонсор(или главния)е MuscleTech,а тяхно основно рекламно лице е не кой и да е,а самия Джей
А Рони е рекламно лице на един от най-големите конкуренти на MuscleTech - BSN.
То по тази логика излиза, че Масъл теч са спонсори на всички турнири и в Европа, включително румънскиа ?!?
Бре да им се ненадяваш ...
Преживейте някак си, че Джей тази година е (отново) по-добрия и че този път никой (освен вас) не го отрича.
Дай боже догодина Рони да излезе още по-голям и по възможност с по-малка талия.
От това ще спечелят всички. Пък тогава ще видим кой кой е. За тази година работата е ясна ...
11.10.06
11:52
Mitaka101 не ми се спори с тебе.Аз си имам мое мнение ти твое.
[quote author=“mitaka101”][Ами като е видял, че Рони не е мръднал напред (даже се е върнал около 3-5 кг назад).
Рони беше с 6,5кг по-тежък от миналата Олимпия и най-тежък на състезание в цялата си кариера, което не го поставя непременно в най-добрата му форма както се вижда.
Може и да му стане навик , а да кажа че и класирането на Олимпия доста влияе на съдиите
13.10.06
14:32
http://www.youtube.com/watch?v=Je16nUD1wiY roni
[quote author=“Mayhem”][quote author=“mitaka101”]
Някой да видя Маркус Рул до Рони?
Кажете ми - тоя човек заслужава ли 8 място?!
Еми кво да се прави ... Олимпия => Мафия :x :cry: :cry: Тоя човек не заслужава да е на толкоз долна позиция ма тва е ....
http://www.flexonline.com/news/162
Без коментар.
[quote author=“mitaka101”]http://www.flexonline.com/news/162
Без коментар.
Явно е ... Никои не иска Рони да подобри рекорда на Лий Хейни ... :cry:
14.10.06
13:33
Аз бих казaл по-скоро MUSCLETECH is all about
[quote author=“jdoe”]Аз бих казaл по-скоро MUSCLETECH is all about
Новата звезда е Кътлър :cry: Пенсионираха Рони по принуда :cry: :cry:
15.10.06
12:06
абе ай стига с глупости пенсионирали го а у явно че са харесали кътлър повече и тва е евала му правя на него защото няколко години все е 2ри но не се отказа и си спечели евала на такива като него
18.10.06
00:20
[quote author=“TREVATA”][quote author=“jdoe”]Аз бих казaл по-скоро MUSCLETECH is all about
Недеи плачи бе :lol: Кътлър няма да е голяма звезда..
19.10.06
20:08
време беше да има нов м-р Олимпия че някак си омръзва да е все един и същи .
от първите шест всеки е достоен да е номер едно :wink: 8)
Джей тази година показа една 100% завършено физика, естетично и изключително качествена. Рони вече не се вписва в критериите за културист ь по скоро на изрод и все повече губи естетика и красота на мускула. ако олимпията се оценяваше само по маса, то отгава Денис Джеймс да беше победил или Гюнтер. Джей заслужи тази Олимпия с пирфектната кондиция.
[quote author=“obelka”][quote author=“TREVATA”][quote author=“jdoe”]Аз бих казaл по-скоро MUSCLETECH is all about
Недеи плачи бе :lol: Кътлър няма да е голяма звезда..
Еми бате гледай са ... Както са го хванали Кътлар ще го правят Мр.Олимпия доста време ... Яд ме е също и за Маркус ... Не заслужаваше да е 8 ми ама тва е :cry:
25.10.06
16:29
абе който спечели олимпията има предимство в другите състезания :)
ЕДИТ:абе чудя се тея културистите с толко мн маса спират ли някога да тренират?щото нали ше увиснат :roll:
[quote author=“cskasandanski”]абе който спечели олимпията има предимство в другите състезания :)
ЕДИТ:абе чудя се тея културистите с толко мн маса спират ли някога да тренират?щото нали ше увиснат :roll:
Няма да увиснат, мускулите не могат да увисват, това е запазена марка на сланините! Мускулите просто се смаляват.
Да, някои спират тренировките (и химията). Пример - Кевин Леврони.