08.10.06
11:00
Джей Кътлър отново победи Рони.
Този път на Румънското Гранд При, в събота вечерта в Тимишоара.
http://www.flexonline.com/news/161#
Bio Orto Екстра Върджин Зехтин Монокултивиран Peranzana Grand Cru
Bio Orto Екстра Върджин Зехтин Монокултивиран Ogliarola Grand Cru
Bio Orto Екстра Върджин Зехтин Монокултивиран Coratina Grand Cru
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Blackroll Blackroll Standard
Фоумролер
Още предложения от BB-Shop
Батко Рони :cry: годинките на него почват да се обаждат...незнам,хубвао е че Джей стана олимпия,но повече ми се щеше Колман да направи 9-та победа.Пък след това да си троши краката :D
08.10.06
11:24
Всъщност и в петък вечерта Джей пак е победил Рони в Австрия.
08.10.06
11:56
Явно Рони залязва. Това си пролича от олимпията още.
08.10.06
12:08
Края на Рони се вижда. Новата звезда е Кътлър.
[quote author=“ieieie”]Края на Рони се вижда. Новата звезда е Кътлър.
Интересно колко ще се задържи и той...
А и нещо не схващам, какъв е смисъла от конкуренция в такъв малък период от време?? През ден ли ще се пъчат, белким някой обади по-добър релеф. :lol:
08.10.06
12:25
tpd наистина какъв е смисъла толкова често да се конкорират. За по малко от месец са се състезавали на 3 състезания.
tpd наистина какъв е смисъла толкова често да се конкорират. За по малко от месец са се състезавали на 3 състезания.
Ами не могат да поддържат дълго време върхова форма и затова след Олимпията има нагъчкани набързо още няколко състезания.
Не могат всички да са първи, нали.
А за Рони това е последен шанс да изкара малко кинти от състезания ...
08.10.06
20:15
Ха...брао бе големи сте “фенове” бе....като беше на върха толкова години беше най-добрия нали....са като стана 2ри и веднага бил стар....жалка история :wink: ...за да му лижете гъза на тоя смешник Кътлър...пффф
Абе Колман си е Колман. Непобедим щом зад него е фармахим. Може да е селянин ама е супер луд :lol: :lol: и е шоу мен.
Евала на Джей за труда и всичко друго ама си е голямо дърво.
[quote author=“diksi”]Абе Колман си е Колман. Непобедим щом зад него е фармахим. Може да е селянин ама е супер луд :lol: :lol: и е шоу мен.
Евала на Джей за труда и всичко друго ама си е голямо дърво.
А Джей е чист като бебешко дупе, вчера е отварял енциклопедията да види каква е тая дума стероид
09.10.06
01:06
според мен специално Рони беше по-добрия и заслужаваше да спечели деветата си Олимпия.За мен той е доста по-релефен от Джей,но Кътлър е доста по-голям от когато и да било,но това освинване според мен и това,че дадоха олимпията на него само задига критерия за колкото се може повече масивност,отколкото релеф,пропорционалност,сепарация и въобще като красота на тялото.Просто на мен лично Кътлър не ми харесва в тоя вид,просто и да отбележа,че е задържал доста вода,което си личи.А годините тренировки на Рони си казват думата,просто леко е свалил,но е много по релефен от Кътлър,разгледайте индивидуалните позинги и ще видите каква разлика има в релефа на двамата.Единственото,което не ми хареса при Рони,е че е намалил гърба,но иначе крака,преса,гърди(особено ги е нацепил)ръце е много добре.На Кътлър гърба не е лош,но не е достатъчно изчистил.Твърдо съм за Рони,който иска да види снимките няма база за сравнение просто само една маса.А според мен Рони въобще не се е напрягал да печели Олимпията,както виждате е направил просто една смешна диета,тъй като той не се напряга вече трета година и чака Кътлър да качи,та да има конкуренция.Просто Кътлър няма да има плътността на Рони ама никога.Сега тая маса,която я е качил докато я направи релефна,чиста и плътна зор ще види,а Рони от догодина съм сигурен,че няма да позволява на Кътлър да взима Олимпията,но все пак мисля,че Рони е щастлив,поради факта,че не се е напрягал да печели или с една дума си е почивал,та догодина лееле не ми се мисли какво животно ще излезе,а и ще има стимул масата на Кътлър :)) ще ми е по интересно догодина,Кътлър беше бизнес трик тази година,щото нали се сещате 8 години един и същ става отегчително,ще видите по нататък за какво ще стане на въпрос.И запомнете по-добър от Рони Колман няма,бе няма стигане просто.Не говоря за маса,но примерно краката и ръцете никой ги няма,но това е отделен въпрос.По-здрави
09.10.06
01:50
Абсолютно подкрепям горното. А пък за разликата в краката да не говорим - Рони е просто 2 класи напред според мен.
[quote author=“ASTOR”]
А Джей е чист като бебешко дупе, вчера е отварял енциклопедията да види каква е тая дума стероид
Не разбирам какво искаш да кажеш.
09.10.06
22:39
Ми то е близко до ума :wink: ...че зоби като гъз тва иска да каже :lol: :lol:
09.10.06
23:28
май само аз се радвам за Джей винаги си ме е кефил и ми е бил любимец най-малкото щото е бял... :) а за Рони сичко си има и край но не може да се каже лошо за него
Рони (по мое мнение) много яко го подпираха съдиите и му подариха поне 2 Олимпии.
Джей винаги ме е кефил, че не се предава, когато го преебават и се бори за своя час. В този спорт всичко е политика и кинти. Дай да направим “този” легенда, че да му продадем симки, плакати, тениски, тренировъчни ДВД и т.н.
И се чудят под какъв ъгъл да снимат ексшампиона за да излезе по-голям от конкуренцията. А на конкуренцията да не позволяваме да застане до него, че лошо ...
Някой да видя Маркус Рул до Рони? Миналата година като се пусна Грег Ковач (2метра висок!!!) не го дадоха с другите, а му пуснаха отделна снимка в най-слабата му поза ...
Примери много.
Рони е голям културист, но не му прави чест че приемаше подаръци от съдиите.
Много се радвам за Джей и му пожелавам да е все така последователен.
[quote author=“mitaka101”]
Някой да видя Маркус Рул до Рони?
Кажете ми - тоя човек заслужава ли 8 място?!
10.10.06
00:38
В Холандия снощи пак е победил Джей.
Хубаво е “на живо” да се види как стоят двамата един до друг.
Ние тук обсъждаме само снимки и видео с лошо качество.
10.10.06
01:09
[quote author=“Don_Anton”]май само аз се радвам за Джей винаги си ме е кефил и ми е бил любимец най-малкото щото е бял... :) а за Рони сичко си има и край но не може да се каже лошо за него
Не си ти самo.
Който каквото иска да си говори че Рони е бил по-добър , но ето вече 4-то състезание съдиите оценяват Джей като първенец, а Рони 2-ри това е истината Рони е пенсионер и е време за пенсия Sorry мой човек, ама времето тече за всички включително и за теб :) .40 и кусур години бая се налапа с мангизи и вече те изпращаме да си ходиш у вас.
Искаме нови личности и нови шампиони .Омразна ни вече.
Good Luck !
10.10.06
09:50
Не съм чел темата, но се чудя кога ли България ще успее да покани звезди от подобен ранг на състезание тук. :?
10.10.06
12:04
Абе има още едно нещо,за което не сте се сетили.Тези от вас,които са гледали олимпията са забелязали,че основния спонсор(или главния)е MuscleTech,а тяхно основно рекламно лице е не кой и да е,а самия Джей.Още преди да знам,че ще спечели Джей се учидих колко е уверен,че този weekend ще вземе първия си Сендоу.А Рони е рекламно лице на един от най-големите конкуренти на MuscleTech - BSN.Пък и доста ме изненада реакцията на Джей след като чу че Рони е втори.Прие го прекалено спокойно.За мене тая Олимпия си беше нагласена работа.И не им прави чест да слагат Маркус Рул толкова назад.Той под 5-ти не трябва да пада.Да не говорим че не е по лош от Джей,ама никак даже.
10.10.06
23:25
Абсолютно вярно. За мен Маркус Рул и Рони Колман са класа над Кътлър. Но както в повечето спортове тук играят не пари, а МНОГО пари...
Още преди да знам,че ще спечели Джей се учидих колко е уверен,че този weekend ще вземе първия си Сендоу.
Ами като е видял, че Рони не е мръднал напред (даже се е върнал около 3-5 кг назад).
Като знае, че той е отскочил здраво на горе.
Той е толкова явно по-добър, че нямаше начин и тази година да го прецакат.
И за това си е уверен.
основния спонсор(или главния)е MuscleTech,а тяхно основно рекламно лице е не кой и да е,а самия Джей
А Рони е рекламно лице на един от най-големите конкуренти на MuscleTech - BSN.
То по тази логика излиза, че Масъл теч са спонсори на всички турнири и в Европа, включително румънскиа ?!?
Бре да им се ненадяваш ...
Преживейте някак си, че Джей тази година е (отново) по-добрия и че този път никой (освен вас) не го отрича.
Дай боже догодина Рони да излезе още по-голям и по възможност с по-малка талия.
От това ще спечелят всички. Пък тогава ще видим кой кой е. За тази година работата е ясна ...
11.10.06
11:52
Mitaka101 не ми се спори с тебе.Аз си имам мое мнение ти твое.
[quote author=“mitaka101”][Ами като е видял, че Рони не е мръднал напред (даже се е върнал около 3-5 кг назад).
Рони беше с 6,5кг по-тежък от миналата Олимпия и най-тежък на състезание в цялата си кариера, което не го поставя непременно в най-добрата му форма както се вижда.
Може и да му стане навик , а да кажа че и класирането на Олимпия доста влияе на съдиите
13.10.06
14:32
http://www.youtube.com/watch?v=Je16nUD1wiY roni
[quote author=“Mayhem”][quote author=“mitaka101”]
Някой да видя Маркус Рул до Рони?
Кажете ми - тоя човек заслужава ли 8 място?!
Еми кво да се прави ... Олимпия => Мафия :x :cry: :cry: Тоя човек не заслужава да е на толкоз долна позиция ма тва е ....
http://www.flexonline.com/news/162
Без коментар.
[quote author=“mitaka101”]http://www.flexonline.com/news/162
Без коментар.
Явно е ... Никои не иска Рони да подобри рекорда на Лий Хейни ... :cry:
14.10.06
13:33
Аз бих казaл по-скоро MUSCLETECH is all about
[quote author=“jdoe”]Аз бих казaл по-скоро MUSCLETECH is all about
Новата звезда е Кътлър :cry: Пенсионираха Рони по принуда :cry: :cry:
15.10.06
12:06
абе ай стига с глупости пенсионирали го а у явно че са харесали кътлър повече и тва е евала му правя на него защото няколко години все е 2ри но не се отказа и си спечели евала на такива като него
18.10.06
00:20
[quote author=“TREVATA”][quote author=“jdoe”]Аз бих казaл по-скоро MUSCLETECH is all about
Недеи плачи бе :lol: Кътлър няма да е голяма звезда..
19.10.06
20:08
време беше да има нов м-р Олимпия че някак си омръзва да е все един и същи .
от първите шест всеки е достоен да е номер едно :wink: 8)
Джей тази година показа една 100% завършено физика, естетично и изключително качествена. Рони вече не се вписва в критериите за културист ь по скоро на изрод и все повече губи естетика и красота на мускула. ако олимпията се оценяваше само по маса, то отгава Денис Джеймс да беше победил или Гюнтер. Джей заслужи тази Олимпия с пирфектната кондиция.
[quote author=“obelka”][quote author=“TREVATA”][quote author=“jdoe”]Аз бих казaл по-скоро MUSCLETECH is all about
Недеи плачи бе :lol: Кътлър няма да е голяма звезда..
Еми бате гледай са ... Както са го хванали Кътлар ще го правят Мр.Олимпия доста време ... Яд ме е също и за Маркус ... Не заслужаваше да е 8 ми ама тва е :cry:
25.10.06
16:29
абе който спечели олимпията има предимство в другите състезания :)
ЕДИТ:абе чудя се тея културистите с толко мн маса спират ли някога да тренират?щото нали ше увиснат :roll:
[quote author=“cskasandanski”]абе който спечели олимпията има предимство в другите състезания :)
ЕДИТ:абе чудя се тея културистите с толко мн маса спират ли някога да тренират?щото нали ше увиснат :roll:
Няма да увиснат, мускулите не могат да увисват, това е запазена марка на сланините! Мускулите просто се смаляват.
Да, някои спират тренировките (и химията). Пример - Кевин Леврони.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече