Хранене преди тренировка???

AR

11.10.06
19:22

Здравейте.Интересува ме как се храните преди тренировка,защото аз тренирам сутрин и често пропускам това хранене..причината е че ставам в9.00 и веднага след като се оправя трьгвам кьм фитнеса,а ако ям,храненето 6те е много близко до тренировката.А доколкото знам час,час и половина преди и след тренировка не трябва да се яде.
Затова изпивам една две чаши вода с 4-5 льжици мед и льжичка креатин и отивам да тренирам.
Правилно ли е това? :shock:
Ако не,моля за сьвети.
Мерси предварително! 8)

Аз ако хапвам нещо преди тренировка то е по - леко. Иначе ми е кофти по време на тренировката. При всеки е различно.

11.10.06
19:38

Успяваш ли да си направиш тренировката? Все пак това са 8-9 часа без да си ял нищо.
А иначе когато аз бях в такова положение си навивах часовника за 7 часа, изяждах за пет минути едно кисело мляко с 100г овесени ядки, което съм сложил в хладилника от предната вечер и лягах да си доспя :lol:  Не знам дали е правилно, обаче друг начин не виждам.

AR

11.10.06
20:52

[quote author=“Bricksn”]Успяваш ли да си направиш тренировката? Все пак това са 8-9 часа без да си ял нищо.
А иначе когато аз бях в такова положение си навивах часовника за 7 часа, изяждах за пет минути едно кисело мляко с 100г овесени ядки, което съм сложил в хладилника от предната вечер и лягах да си доспя :lol:  Не знам дали е правилно, обаче друг начин не виждам.

xaxa…ми да ти кажа имам навика да си хапвам кьм 1 часа през ноща(което не е мн добре ама...) :oops:
така че са около 6-7 часа без храна.Ако сьдя по поведението ми вьв залата,мисля че си провеждам идеално тренировките.Даже ако ям нещо сигурно ще ми е по-трудно,а сега имам енергия,и то доста.Наи-вероятно това идва от вьлехидратите в меда..(продукт които много ценя;)  )иначе това за ставането и доспиването може да го пробвам

11.10.06
21:07

И аз ходя сутрин и понеже съм на даскало гледам  да ставам по рано за да закуся да мине известно време и да отида на фитнес.За закуска си правя един малък зандвич и една чаша овесена каша,след около половин час отивам на фитнес,а докато стигна минава още половин час и така.... :D

11.10.06
22:23

Аз като хапна солидно преди тренировка съм забелязал, че правя по-тежки тренировки. Само в началото ми е малко тежко на корема, но след второто, третото упражнение вече нищо ми няма на корема. Само гледам отначалото много да не напрагам корема. Но аз имам бърз метаболизъм, както казахте по-рано - при всеки е различно.

11.10.06
23:55

Аз от много време си хапвам една консерва риба тон в собствен сос,хем вкарвам 25 грама протеинче,хем не е голямо количество храна за да ми тежи,хем докато стигана до фитнеса (изяждам рибата преди да излезна от нас за към фитнеса) вече не я усещам в стомаха (не ми тежи на корема докато тренирам).

12.10.06
16:28

Добре е да хапнеш преди тренировка пии поне по 25-30 грама суроватка да предпазиш мускулите от разграждане по време на тренировка :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1