12.10.06
17:20
начи искам да попитам дали е добре да правя така
жеднаж на 3 седмици правя мах на лежанката за да стресирам мускола
исакм да попитам за другите мусколи дали на 3 седмици веднаж да правя дроп серия или трябва сяка тренировка да правя дроп серия за да се стресират да растат :) надявам се че разбраьте кво искам да кажа щото ми се струва че него обясних както трябва ама тва е
[quote author=“ludiaBG”]начи искам да попитам дали е добре да правя така
исакм да попитам за другите мусколи дали на 3 седмици веднаж да правя дроп серия или трябва сяка тренировка да правя дроп серия за да се стресират да растат :) надявам се че разбраьте кво искам да кажа щото ми се струва че него обясних както трябва ама тва е
Само не разбрах за кой мускул говориш
12.10.06
17:52
Аз лично правя мах тежести когато се чувствам адски добре, адски силен и ядосан майна :twisted:
Tренирам с тежести, които мога да вдигам...когато усетя, че мога повече - вдигам килата. :)
А такива изсилвания - 1 път макс и т.н....надали са от особена полза, звучат ми като добър метод за докарване на контузия...нищо повече.
12.10.06
20:00
Не бих пробвал. Лежанка пак може да пробваш от време на време като някой те пази. За другите групи не бих го правил.
12.10.06
23:48
[quote author=”МИЛЕ”][quote author=“ludiaBG”]начи искам да попитам дали е добре да правя така
Само не разбрах за кой мускул говориш
говоря за сички мъсколи веднаж в месеца или по чест ода пражя дроп серии но като гледам маи няма смисал и се пак си мисля че като се чувствам по добре на края на тренировката може да вкарам една дроп серия да изтоща мускола до краи