:) едно въпросче

ludiaBG

12.10.06
17:20

начи искам да попитам дали е добре да правя така
жеднаж на 3 седмици правя мах на лежанката за да стресирам мускола
исакм да попитам за другите мусколи дали на 3 седмици веднаж да правя дроп серия или трябва сяка тренировка да правя дроп серия за да се стресират да растат :) надявам се че разбраьте кво искам да кажа щото ми се струва че него обясних както трябва ама тва е

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

12.10.06
17:34

[quote author=“ludiaBG”]начи искам да попитам дали е добре да правя така
исакм да попитам за другите мусколи дали на 3 седмици веднаж да правя дроп серия или трябва сяка тренировка да правя дроп серия за да се стресират да растат :) надявам се че разбраьте кво искам да кажа щото ми се струва че него обясних както трябва ама тва е

Само не разбрах за кой мускул говориш

12.10.06
17:52

Аз лично правя мах тежести когато се чувствам адски добре, адски силен и ядосан майна  :twisted:

12.10.06
18:18

Tренирам с тежести, които мога да вдигам...когато усетя, че мога повече - вдигам килата.  :)

А такива изсилвания - 1 път макс и т.н....надали са от особена полза, звучат ми като добър метод за докарване на контузия...нищо повече.

Не бих пробвал. Лежанка пак може да пробваш от време на време като някой те пази. За другите групи не бих го правил.

ludiaBG

12.10.06
23:48

[quote author=”МИЛЕ”][quote author=“ludiaBG”]начи искам да попитам дали е добре да правя така

Само не разбрах за кой мускул говориш

говоря за сички мъсколи веднаж в месеца или по чест ода пражя дроп серии но като гледам маи няма смисал и се пак си мисля че като се чувствам по добре на края на тренировката може да вкарам една дроп серия да изтоща мускола до краи

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1