12.10.06
21:05
Изкам да попитам за този протеин за мнение и дали се приема сутрин на гладно и след тренировка и по каква доза щот тук пише за 3 приема сутрин преди и след тренировка което е извън представите ми за прием имайки предвид продуктите които съм приемал досега и как да го комбинирам със Crea Pure на Nutrim.
Не съм си земал(сега ще поръчвам)това е наи продавания протеин в USA.Много добри отзиви има за него земаи по 15-20 грама веднага след ставане и 30 след тренировка,или 15-20 преди тренировка и 30 след.
Земи си друг креатин има добри креатини на добри цени Нутрим никои не я обича тази фирма :lol:
12.10.06
21:12
[quote author=“dorian_87”]Не съм си земал(сега ще поръчвам)това е наи продавания протеин в USA.Много добри отзиви има за него земаи по 15-20 грама веднага след ставане и 30 след тренировка,или 15-20 преди тренировка и 30 след.
Земи си друг креатин има добри креатини на добри цени Нутрим никои не я обича тази фирма :lol:
Да но специално за този съм чувал доста добри отзиви затова взех да пробвам . А ТОва 20 грама супена лъжица ли е защото за разлика от Universal тук няма мярка вътре.
Наи добрия не си сгрешил в избора :wink:
Една супена лажица с връх 15 грама
12.10.06
22:18
бааа една доза сутрин, една преди и една след трен. общо 90 грама на ден ! има си мерителна лъжица използвай нея .
и все ,що е Nutrim засили го към боклука без да ти мигне окото !