растежа :)

Темата е заключена.
Прескочи до:
IC

10.10.06
00:17

какво ми е ?

10.10.06
00:19

[quote author=“The_Champ”]какво ми е ?

Ами чети какви бисери ръсиш...
В кроасана има протеин,а той давал енергия...
В почивките хапваш кренвирши,натурални сокове и кроасани...
Луд си ! в добрия смисъл  :lol:

IC

10.10.06
00:51

е добре тогава признавам че не съм от скромните :) но какво да правим идеалните хора ? 8) и благодаря ви че сте ме сложили в каталога за бисери :)

14.10.06
09:18

[quote author=“iceman”]е добре тогава признавам че не съм от скромните :) но какво да правим идеалните хора ? 8) и благодаря ви че сте ме сложили в каталога за бисери :)

Хахахахахахахахахах лелелел бате ти си уникален !!!! Заклевам се !!! По голем от тебе Няма !!!! Нема такъв като тебе ти си единствения лелеле бате напрао припаднах под плота хахахахахах  :lol:

IC

14.10.06
09:59

ок “чукни 5 ” :) хаххаха най големия как са си слагам снимката на профила ...надявам се да сте доволни !

15.10.06
08:45

[quote author=“iceman”]ок “чукни 5 ” :) хаххаха най големия как са си слагам снимката на профила ...надявам се да сте доволни !

Хехе  :P С Сина си беше по добре ...  :wink:

IC

15.10.06
10:07

хехе :) имаш чуство за хумор :)

N3

17.10.06
01:36

iceman ,ти си най голямата простотия кадето сам виждал някаде без майтап... ядене по вереме на тренировки( ае нещо вафла как и да е) ама кренвирш....пфф напрао неам думи.... :roll:

IC

17.10.06
09:11

защо да не ям бе човек на свеки,различното му действа по друг начин нали така ? сега ти се струва глупаво да ядеш по време на тренировка- на мен не ,аз го правя - ти не :) това е разликата ти си свикнал на обикновеното- аз не !

ZO

19.10.06
21:01

Абе ти ако ядеш нужните за деня 4,4гр. въглехидрат/2,2гр. протеин/мазнини колкото дойдат,но не много/ и ако тренировката(която ти така и не пусна) е добра-няма начин да нямаш напредък.Айде тренировката трябва да се сменя,но формулата за храната винаги си действа.Като за начало почни да се храниш както трябва и си вземи креатин че да дръпнеш по-бързо и на сила и това е,след време да пуснеш резултата в снимките :)

19.10.06
21:46

Прекалихте пак !!! Само спамите и се подигравате вместо да използвате нужните аргументи
ASTOR

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1