17.10.06
11:03
:arrow: Препоръчаите ми или ми направете програма само за релеф и какви добавки да вземам
за тази програма :?
17.10.06
11:08
Релеф се прави с диета и кардио тренировки приятел. Като добавка може да пробваш л - карнитин.
17.10.06
12:13
по-малко тежести повече повторения :)
17.10.06
15:13
И ще ми кажеш, че си вярваш на това? Не заблуждавай хората с тези глупости.
17.10.06
15:40
[quote author=“hondacbr”]:arrow: Препоръчаите ми или ми направете програма само за релеф и какви добавки да вземам
за тази програма :?
Диета му е майката :wink:
17.10.06
15:57
Още един глас за диета :wink: . И без вечерно хранене.
И ще ми кажеш, че си вярваш на това? Не заблуждавай хората с тези глупости.
Айде да обясниш защо мислиш така, а?
17.10.06
16:43
boxerg,хайде да не се обиждаме ...но нали аз имам вече стаж като фитнес помошник ти не,следователно...не говори глупости секи знае че се използват малки килограми за орелефяване ....
напълно си прав , ако правиш за Маса с 100 килограма на лег 4 серии по 8 повторения то за релеф ще правиш с 50 килограма 4 серии по 16 повторения :wink: Напълно съм съгласен
17.10.06
17:37
И колко ти стажа като фитнес помощник ако не е тайна ? :P
И още едно въпросче имам т`ва на аватара ти ли си :?:
[quote author=“iceman”]boxerg,хайде да не се обиждаме ...но нали аз имам вече стаж като фитнес помошник ти не,следователно...не говори глупости секи знае че се използват малки килограми за орелефяване ....
Всеки,който не разбира знае това...
Не разбрахте ли вече,че няма локално орелефяване или топене на мазнини...
Диета му е майката...
17.10.06
20:35
да аз съм и съм от 3 месеца :) но ми стигат да знам повече !
17.10.06
20:43
браво това е доста стаж и опит много се радвам че има такива спициалисти да дават мнения :lol: :lol: :lol: 8)
17.10.06
20:45
виж ...аз съм инструктор от 3 месеца ...дигам от повечко време ! :>
кажи ми като си в процес на орелефяване със 100 килограма ли трябва да дигаш ?защото аз незная... :roll:
17.10.06
21:03
[quote author=“iceman”]виж ...аз съм инструктор от 3 месеца ...дигам от повечко време ! :>
кажи ми като си в процес на орелефяване със 100 килограма ли трябва да дигаш ?защото аз незная... :roll:
като незнаеш не ти и трябва да знаеш :lol: :lol: :lol: иначе е хубаво да си даваш компетентното си мнение все пак си инструктор може и ние да научим нещо :lol: :wink: :wink: :lol:
17.10.06
21:04
Имах предвид, че диетата и кардио тренировката имат по - голямо значение от тази с тежести. Да не превръщаме темата в глупава караница.
17.10.06
21:54
по-скоро интензивност.малки почивки (30секунди-минута) м/у сериите
17.10.06
22:20
да,boxerg прав си,не бих обърнал внимание на ниско стойностните подигравки на някои от потребителите тук ...
аз приключих по тази тема !
По-здрави
17.10.06
22:24
Дига се с по малки тежести, тъй като почивката е 30 - 40 секунди - Айде дигаите ми с 150 през 35 сек.
[quote author=“NECRON”]Дига се с по малки тежести, тъй като почивката е 30 - 40 секунди - Айде дигаите ми с 150 през 35 сек.
40 секунди е много малка почивка в какъвто и да е било период.
А и да ти кажа ако примерно направиш 15 повторения с 120,ще се измориш повече,от колкото 8 с 140…
18.10.06
19:41
Когато тренировката е с много малки почивки между сериите, става почти аеробна тренировка и така може, без никакво кардио да се орелефяваш, но диетата си остава най-важна и без нея никакви добавки, химии или методики не могат да дадат резултат.
А относно броя на повторенията, повече повторения=релеф, ама друг път, това са разни измишльотини от едно време. Бухай ти банички и сланина, пък прави и хиляда повторения с лоста, да видим какъв релеф ще извадиш :wink: .
[quote author=“Ultima Ratio”]Когато тренировката е с много малки почивки между сериите, става почти аеробна тренировка и така може, без никакво кардио да се орелефяваш, но диетата си остава най-важна и без нея никакви добавки, химии или методики не могат да дадат резултат.
А относно броя на повторенията, повече повторения=релеф, ама друг път, това са разни измишльотини от едно време. Бухай ти банички и сланина, пък прави и хиляда повторения с лоста, да видим какъв релеф ще извадиш :wink: .
Е как няма да извадиш релеф... :D :D
Точно ще си орелефиш сланината :wink:
Банички+сланина = релефни мазнини
диета+кардио = релефни мускули
това е :lol: