Моята Програма

DU

23.10.06
13:07

Значи на 16 години съм.ТРенирам съм три месеца след което спрях за още толкова и сега пак започвам.Значи искам да ми кажете какво мислите за програмата ми.А и още нещо ще тренирам Понеделник Вторник и Петък.Защото в другите дни свършвам много късно училище.ЕТо я

Понеделник-Гърди,Бицепс
Лег - 7 серии x 8 повторения като последната е в супер серия
Полулег - 4 серии x 8 повторения
Флаис - 3 серии x 10 повторения

Сгъване на дъмбелли от седеж 3 серии по 8,10,12 повторения
С (Крив) лост от право положение - 4 серии x 8 повторения
Концентрично сгъване - 3 серии x 10 повторения

Вторник - Гръб,Трицепс
Горен скрипец(От зад) 4 серии x 8 повторения
Горен скрипец(От пред) 4 серии x 8 повторения
Набирания - 3 серии по колкото мога

Вдигане на щанга от лег с тесен хват 4 x 8 повторения
Разгъване на скрипец с въже 3 x 8 10 12 повторения
Разгъва на скрипец зад врат 3 x8 10 12 повторения

Петък
Значи в петак пак гърди бицепс.Кажете така добре ли е
Попринцип искам да качвам мускулна маса

Събота
Гръб трицепс
Ако може да ми дадете насоки какви упражнения да сложа ще е много добре

LU

23.10.06
13:25

нвиждам рамо легат ти е 7 серии мн са направи ги поне 4х8-10 повторения повече нети тряват
гърбат Горен скрипец(От пред) 4 серии x 8 повторения  Набирания - 3 серии по колкото мога  смени едното упражнение пак и  3 упражнения за гръб мисля че са малко вкараи гребане с дамбел хорзионтален скрипец  сащо може да правиш за граб като последно или предпоследно упражнение Pullover http://www.bb-team.org/exercise/000056.php

петък прави рамо и крака

Тази програма не е за теб. Да не говорим, че нямаш рамена и крака. Трябва ти повече почивка на мускулите. Мускула расте докато почива. На този етап повече от една тренировка седмично за мускулна група няма  смисъл.
http://www.bb-team.org/training/000157.php - по - добра от тая не ми се вярва да ти пасне.

DU

23.10.06
15:23

Е как да ги разпределя дните като тази прогарама е понеделник сряда и петък а аз немога да тренирам в сряда щот свършвам многог късно

[quote author=“DunevmotorSport”]Е как да ги разпределя дните като тази прогарама е понеделник сряда и петък а аз немога да тренирам в сряда щот свършвам многог късно

Понеделник, вторник и петък. Така си писал, че можеш.

LU

24.10.06
14:04

вторник четвъртък събота

DU

26.10.06
22:44

Значи искам да попитам с кое упражнение да заместа това повдигане на пръсти на калф машина
защото такъв уред няма във фитнеса.А и още едно упражнение раменно разтваряне встрани пише да се прави по натам и затова реших да попитам има ли някакви алтернативи на тези упражнения
Не пускай поредни постове
ASTOR

LU

26.10.06
22:49

аз невиждам нещо да ти пречи да правиш раменно разтваряне в страни

DU

27.10.06
15:39

http://www.bb-team.org/training/000157.php
Значи искам да попитам нещо за пети ден.Значи за рамо правя раменна преса пред врат ;Разтваряне на ръцете встрани;Повдигане на щанга до брадата –“вертолет.Тези упражнения достатъчни ли са за да тренирам рамото защото нямам никаво и това ме спъва при другите упражнения.Значи проблема е че много трудно се набирам да кажа даже и че немога  на какво повече да наблегна за да мога да се набирам?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1