обувки и облекло

24.10.06
23:08

Знам че има пуснати много такива теми, даже аз самия съм участвал в някои от тях. Ама ако може да ми кажете каде в София мога да си намеря оригинални маратонки с които да мога да тренирам и които да не се вмиришат след втората тренировка. Същото се отнася и за тениски, които след 2-рото изпиране се раздърпват. Че ми писна да си купувам евтини работи за по 2 месеца макс. :roll:

B_

25.10.06
10:48

отиваш в адидас магазин и питаш за маратонки със система клима куул, а за тениската или потник евентуално си купуваш някоя изкуствена, а те са практически вечни!

по-здрави

25.10.06
14:50

Системата клима кул е много ефективна(имам 2 модела), НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГИ ОБУВАЙ НА БОСО ЗАЩОТО ДОРИ И КЛИМАКУЛИТЕ ЗАМИРИСВАТ :!:  :idea:

25.10.06
21:13

А може ли да ми кажете някой магазин на адидас каде се намира, ама искам да са оригинални маратонки че не ми се дават 100 - 200 кинта на вятъра.

25.10.06
22:24

ти да не си 2ри клас че не знаеш дори един магазин на марката Адидас в София?!

27.10.11
11:21

Е то щом е маратонка няма как да не мирише, особено когато се потиш в нея.
Разбира се колкото е по качествена материята толкова по малко се вмирисва, но е неизбежно

Купих си уж оригинални маратонки найк от спортдайректс, много са ми удобни, но дясната нещо започна да скърца когато стъпвам.

27.10.11
11:33

казано от Иван Шишманов на 27.10.11, 11:31:

Купих си уж оригинални маратонки найк от спортдайректс, много са ми удобни, но дясната нещо започна да скърца когато стъпвам.

Ми смажи я :D

Вероятно се прецакаха заради ненормалното ми тегло, но като цяло това ме наведе на мисълта, че не са съвсем оригинални.
Пък и не са много ползвани.

Иван

27.10.11
11:38

тренирай бос - има своите предимства (и въобще не става дума за невмирисването), особено ако работиш тяга, клек, преса и подобни хубави неща...

Мнението беше редактирано от Иван на 27.10.11 11:39.

23.11.11
20:01

Тренирай бос и след един месец ще питаш за нещо против гъбички. Не е цаката в марката маратонки, а да си миеш хубаво краката и да си сменяш редовно чорапите. Хубаво е да си намериш с твърда подметка. Тези с камерите са хубави за тичане, но за клек и тяга не са оферта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1