24.10.06
23:08
Знам че има пуснати много такива теми, даже аз самия съм участвал в някои от тях. Ама ако може да ми кажете каде в София мога да си намеря оригинални маратонки с които да мога да тренирам и които да не се вмиришат след втората тренировка. Същото се отнася и за тениски, които след 2-рото изпиране се раздърпват. Че ми писна да си купувам евтини работи за по 2 месеца макс. :roll:
25.10.06
10:48
отиваш в адидас магазин и питаш за маратонки със система клима куул, а за тениската или потник евентуално си купуваш някоя изкуствена, а те са практически вечни!
по-здрави
25.10.06
14:50
Системата клима кул е много ефективна(имам 2 модела), НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГИ ОБУВАЙ НА БОСО ЗАЩОТО ДОРИ И КЛИМАКУЛИТЕ ЗАМИРИСВАТ :!: :idea:
А може ли да ми кажете някой магазин на адидас каде се намира, ама искам да са оригинални маратонки че не ми се дават 100 - 200 кинта на вятъра.
ти да не си 2ри клас че не знаеш дори един магазин на марката Адидас в София?!
Е то щом е маратонка няма как да не мирише, особено когато се потиш в нея.
Разбира се колкото е по качествена материята толкова по малко се вмирисва, но е неизбежно
27.10.11
11:31
Купих си уж оригинални маратонки найк от спортдайректс, много са ми удобни, но дясната нещо започна да скърца когато стъпвам.
казано от Иван Шишманов на 27.10.11, 11:31:
Купих си уж оригинални маратонки найк от спортдайректс, много са ми удобни, но дясната нещо започна да скърца когато стъпвам.
Ми смажи я :D
27.10.11
11:37
Вероятно се прецакаха заради ненормалното ми тегло, но като цяло това ме наведе на мисълта, че не са съвсем оригинални.
Пък и не са много ползвани.
27.10.11
11:38
тренирай бос - има своите предимства (и въобще не става дума за невмирисването), особено ако работиш тяга, клек, преса и подобни хубави неща...
Мнението беше редактирано от Иван на 27.10.11 11:39.