24.10.06
23:08
Знам че има пуснати много такива теми, даже аз самия съм участвал в някои от тях. Ама ако може да ми кажете каде в София мога да си намеря оригинални маратонки с които да мога да тренирам и които да не се вмиришат след втората тренировка. Същото се отнася и за тениски, които след 2-рото изпиране се раздърпват. Че ми писна да си купувам евтини работи за по 2 месеца макс. :roll:
25.10.06
10:48
отиваш в адидас магазин и питаш за маратонки със система клима куул, а за тениската или потник евентуално си купуваш някоя изкуствена, а те са практически вечни!
по-здрави
25.10.06
14:50
Системата клима кул е много ефективна(имам 2 модела), НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ГИ ОБУВАЙ НА БОСО ЗАЩОТО ДОРИ И КЛИМАКУЛИТЕ ЗАМИРИСВАТ :!: :idea:
А може ли да ми кажете някой магазин на адидас каде се намира, ама искам да са оригинални маратонки че не ми се дават 100 - 200 кинта на вятъра.
ти да не си 2ри клас че не знаеш дори един магазин на марката Адидас в София?!
Е то щом е маратонка няма как да не мирише, особено когато се потиш в нея.
Разбира се колкото е по качествена материята толкова по малко се вмирисва, но е неизбежно
27.10.11
11:31
Купих си уж оригинални маратонки найк от спортдайректс, много са ми удобни, но дясната нещо започна да скърца когато стъпвам.
Купих си уж оригинални маратонки найк от спортдайректс, много са ми удобни, но дясната нещо започна да скърца когато стъпвам.
Ми смажи я :D
27.10.11
11:37
Вероятно се прецакаха заради ненормалното ми тегло, но като цяло това ме наведе на мисълта, че не са съвсем оригинални.
Пък и не са много ползвани.
27.10.11
11:38
тренирай бос - има своите предимства (и въобще не става дума за невмирисването), особено ако работиш тяга, клек, преса и подобни хубави неща...
Мнението беше редактирано от Иван на 27.10.11 11:39.